Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Crna zemlja, kažem ja...kao lepršavo, kao poletno...a ono ekvivalent 10 tona mrkog uglja da istovare na tebe.

Vra ti leeeeeeeee smoooo seeee..."2"...

Ne znam ni to koliko bi bila dobra ideja...prošlo je vreme onih poskočica.
By Orion
Ja sam za Kristinu, bez Aleksandre. :P

K2 je bio dobar dok je postojao ali mu je rok trajanja bio u devedesetim, ne bi to valjalo danas.
Aleksandra na svoju a Kristina na njenu stranu i svi mirni. :)
Korisnikov avatar
By Mars
Da,da. I meni više prija, definitivno. Ono "Kolena" (ako se tako zove)...pa i ono "Srebro i zlato" i još nešto zimsko, božićno....miriše na cimet i karanfilić...

Kad je A. izbacila onaj prošli singl (gorilica što je okačio) ja sam rekao WOW! pop NIJE mrtav! evo pesme za sva vremena koja će za 10 godina da bude kao "Zlarni dan" (na primer)...medjutim već posle par dana sam jedva čekao da se završi kad krene, a posle nedelju dana panično se bacao na audio uređaje da prekinem emitovanje...
Korisnikov avatar
By Herald
Originally posted by Mars

Crna zemlja, kažem ja...kao lepršavo, kao poletno...a ono ekvivalent 10 tona mrkog uglja da istovare na tebe.

a a hiki hiki
a a hiki hiki
a aaaa
a aaaa

Iako nije na meni da joj projektujem sudbinu, vidim je sa harfom, ima zica kol`ko hoces pa moze da se (o)kida kol`ko hoce. Aleksandra za sledeci album harfu i sve ti je oprosteno :klap:
By Orion

Da,da. I meni više prija, definitivno. Ono "Kolena" (ako se tako zove)...pa i ono "Srebro i zlato" i još nešto zimsko, božićno....miriše na cimet i karanfilić...

Kad je A. izbacila onaj prošli singl (gorilica što je okačio) ja sam rekao WOW! pop NIJE mrtav! evo pesme za sva vremena koja će za 10 godina da bude kao "Zlarni dan" (na primer)...medjutim već posle par dana sam jedva čekao da se završi kad krene, a posle nedelju dana panično se bacao na audio uređaje da prekinem emitovanje...
Kristina ima mnogo emotivnije pesme ali na ne onaj način na koji Aleksandra prezentuje te svoje...emotivne balade.
Meni mnogo više zato prija Kristinin stil. Nekako je...nežniji i možda odaje taj neki prirodniji utisak a mislim da to fali kod Aleksandre. Suviše se trudi da bude u nekom trendu i da bude 'kvalitetna' pa deluje nekad suviše izveštačeno.
Korisnikov avatar
By antibiotic

Pa dobro, mnogi si poceli poskocicama i tlalalalalajkama, pa su zasreli u nesto drugo, ali ostali isti bend. Ja bih mogao da zamislim njihov comebeck kao K2.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Originally posted by Orion

Kristina ima mnogo emotivnije pesme ali na ne onaj način na koji Aleksandra prezentuje te svoje...emotivne balade.
Meni mnogo više zato prija Kristinin stil. Nekako je...nežniji i možda odaje taj neki prirodniji utisak a mislim da to fali kod Aleksandre. Suviše se trudi da bude u nekom trendu i da bude 'kvalitetna' pa deluje nekad suviše izveštačeno.
hmm... meni je Kristitin album zaista divan, ali malo onako naivan, deciji... treba malo da se opusti sama sa sobom. Od ovog albuma se dugo i puno ocekivalo, i sestra i cale i prijatelji i fanovi... svima je trebala da dokaze da moze da uradi kvaletetan album. Flop je bio nezamisliv.

Aleksandra je zrelija, ima bolji glas, mozda cak malo previse dobro radi, kao sto streber dobro zavrsava svoj domaci zadatak... Ipak, cesto sam zamisljao kako bi A.K otpevala neke pesme od K.A .
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Orion

...a mislim da to fali kod Aleksandre. Suviše se trudi da bude u nekom trendu i da bude 'kvalitetna' pa deluje nekad suviše izveštačeno.
Jedna reč: te-ška!

:D
By Orion
Originally posted by antibiotic

hmm... meni je Kristitin album zaista divan, ali malo onako naivan, deciji...
Jeste...ali baš to je delom lepota tog albuma.
Zrači tom nekom energijom koja ide uz Kristinu...opet ne može se reći da albumu fali ozbiljnost pošto je sve tako jako lepo skockano i upakovano. :)
Korisnikov avatar
By antibiotic
Nije meni problem da zamislim njihov povratak, nego kako to ja da preživim!

:smeh:

Šalim se....sve se da preživeti.

[/quote]

Ma one su i ovako osudjene da vecito budu "sestre" . :)
Evo moje track liste za K2 album sastavljen od njihovih prvenaca :

K2 2008

"Med i mleko u neobranom grozdju"

1. Ti
2. Kolena
3. Ko
4. Lutrija
5. Zivot je ljut
6. Nije nam vreme
7. Da te volim
8. Ti Me Tako Dobro Znas
9. U Nebranom Grozdju
10. Nemoj Ovako
11. Nikada
12. Ovde ti je dom
Korisnikov avatar
By KiWi
Skinuo album. Imam link (kome treba, nek se javi)

Još uvek omiljena druga pesma - Hoka Hej
Korisnikov avatar
By BellyButton
Kupio sam album u Mamutu...
Prvi utisak mi je da je album mnogo sporiji nego prethodni a da tekstovi lice na tekstove sa prethodnog albuma...
Aleksandrine balade mi se nikada ne dopadaju na prvo slusanje ali znam da cu ovaj album voleti...
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by BellyButton

Kupio sam album u Mamutu...
Prvi utisak mi je da je album mnogo sporiji nego prethodni a da tekstovi lice na tekstove sa prethodnog albuma...
Aleksandrine balade mi se nikada ne dopadaju na prvo slusanje ali znam da cu ovaj album voleti...
slažem se, tekstovi asociraju na med i mleko ... mada kada se malo zadubiš, baš i nisu isto :)

vrtim dvojku :D
By Hans
Osećam negativan naboj kada čujem toliko vokala koje ta AK ispušta u svakoj pesmi i svaki pretenduje da bude visoko C...preslušaću to, ali...:mete:
Korisnikov avatar
By BellyButton
Moj favorit je "U jednoj Sekundi"... Volim klascnu harmoniju a i fino joj glas leze na elektricne gitare...
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Hans_87

Osećam negativan naboj kada čujem toliko vokala koje ta AK ispušta u svakoj pesmi i svaki pretenduje da bude visoko C...preslušaću to, ali... :mete:
Ima takvih dosta :)

Npr. moja ortakinja ima gotovo identičan muzički ukus kao i ja, s tom razlikom što ne vari Aleksandru uopšte .. Ima neka pesmica sa probiotik na radiju, menja stanicu kad čuje taj njeni džingl :) Baš baš ne voli njenu boju glasa i način pevanja :)

I ja to poštujem :D
Korisnikov avatar
By IriS
koncert Aleksandre Kovač, kom sam na svoje veliko zadovoljstvo prisustovala u junu u bašti SKCa je po energiji, svirci i atmosferi, jedan od najboljih koncerata na kom sam bila. hvala joj na tome.
čim skinem album, daću svoje mišljenje.
Korisnikov avatar
By svejedno
Bilo bi zanimljivo da napravi album koji se zove 47.
By Kragi
Originally posted by KgCS3

Ja je volim, premda nisam neki veliki fan :)

Slusao sam i sta znam simpa mi je i ok. Nisam ja tu strucan da bog zna kako komentarisem muziku, jednostavno mi se dopada :)
I ona pesmica Hoka hej je pevljiva i nekkao hiticna, potpuno razumem kiwija :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!