Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by Kiwi
Originally posted by tramp
All I Want for Christmas mi se pojavljuje u snovima :smeh: )
Blago tebi :)

Inače, nisam znao da postoji posebna novogodišnja muzika (ako ne računamo ovu sa Pinka) .. Sorry što sam ujebao temu :(
ma nisi ujebao temu, nego mislim da vec ima tema o bozicnim pesmama ... pa ne znam ni ja da li ima, ali valjda imaju neke pesme o novoj godini

ja nadjoh par ... recimo abba New Year ali mi sve depresivno nesto
Korisnikov avatar
By Deksi
E da...moze ona pesmica "Rudolph the Red Nose Reindeer" :yay:
Korisnikov avatar
By deželaš
hm ... a sto je novogodisnja muzika tako depresivna :drama:
zbog prevelikih dočekivanja

nije stvar u muzici, veruj mi :maji:

stvar je u tebi i novoj godini

:smeh:
Originally posted by trampsvaka radnja, svaki kafic, kucni party, na ulici, na radiju i to mesec dana bez prestanka a sad su jos napravili Hannukah verzije pa umesto Bozic ubace rec Hanuka i opala - a to sto tako pesma nema smisla i sto ta dva praznika nisu ista :doh: ... All I Want for Christmas mi se pojavljuje u snovima :smeh: )
eh... pre par godina, kada sam živeo vrlo blizu kineskog buvljaka, sećam se da je cela ta pijaca bila apsolutno preplavljena novogodišnjim zezalicama...i sad, nije stvar samo u šarenilu, već u tome što je tad apsolutno SVAKI prodavac imao uključeno već nešto što je sviralo Jingle bells temu.. zamisli da u istom trenutku čuješ 57 malih plastika koje potpuno neusaglašeno i pritom narkotično USPORENO sviraju Jingle bells... bilo je potpuno bolesno, moram da odem i vidim kako je sad :D

on topic: ja vam preporučujem za januarske dane The raveonettes - The Christmas song:

"
All the lights are coming on,
now,
How i wish that it would snow,
now
I have feeling going home,
now
I wish that i could stay..."

a za nye isključivo nešto od našeg novog talasa iz osamdesetih bih sad podneo... videosex, via talas...idoli :D
Korisnikov avatar
By Mars

:flaming: nije isto bozicna muzika i novogodisnja, ja pokusavam da nadjem novogodisnju koja nije bozicna i ne ide mi :D

(bila mi je bozicna simpaticna u pocetku ali nakon 11 godina me izludjuje - svaka radnja, svaki kafic, kucni party, na ulici, na radiju i to mesec dana bez prestanka a sad su jos napravili Hannukah verzije pa umesto Bozic ubace rec Hanuka i opala - a to sto tako pesma nema smisla i sto ta dva praznika nisu ista :doh: ... All I Want for Christmas mi se pojavljuje u snovima :smeh: )
Ovde da se izvinim tramp što joj nisam verovao, nisam razumeo.

Spoznah na onaj ružan način: bolan.
Korisnikov avatar
By Heartkiller
30 Second To Mars - Capricorn (A Brand New Name)
Madonna - Celebration
Lady Gaga - Bad Romance
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!