Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By gorilica
I eto, posle godina najavljivanja, napokon se pojavio.
Izgleda da se chekanje isplatilo.
Vrhunska produkcija, Zeljko u najboljem elementu shto se komponovanja tiche i njen glas perfektno chist sa savrshenom dikcijom.
To su barem moji utisci na ovo drugo slushanje od kako ga skinuh sa neta pre par sati.

Slika
Korisnikov avatar
By Sunce
Tako je to u zemlji Srbiji. Devojka je pobedila na 3K duru i tek sada izdaje album. Naravno, Zeljko ju je prvo iskoristio maksimalno - pevala mu je pratece vokale i sl.

Jelena ima odlican glas, peva grleno - izvorno. Komentator britanske televizije je primetio to na evroviziji. Zapravo, rekao je da Jelena dosta uzise dok peva, a nije znao da se tako pevaju izvorne pesme kod nas. Ne znam kako, ali meni Jelena izgleda nekako uspavano, bez harizme, nije mi osoba koja se uklapa u pop scenu. I kad pokusa da bude zanimljiva i nasmejana, to bude jako izvestaceno.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Sunce
Tako je to u zemlji Srbiji. Devojka je pobedila na 3K duru i tek sada izdaje album. Naravno, Zeljko ju je prvo iskoristio maksimalno - pevala mu je pratece vokale i sl.
Cuti, barem nije morala da proda njivu da bi snimila plocu.
Odlicno peva, ali na zalost - danas u Srbiji to nije dovoljno. Sve mora da se plati.
Tako je i ona Zeljku otplatila pevajuci mu pratece vokale.
Izuzetno je cenim kao vokalnu solistkinju, ima divan, milozvucan glas i podrzacu njenu karijeru tako sto cu vec sutra odvojiti od usta i kupiti njen novi CD.

:zen:
Korisnikov avatar
By pthalo
:yay:

Jelena Tomašević (i Oro) su najveći razlog zato što sam naučila srpski.

:yay: :yay: :yay:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Pa, istini za volju, za slusanje te pesme i nije potrebno bogtepita kakvo poznavanje srpskog jezika.
Malo je tu teksta.
Samo ono - " ninaninananu, tinuninananu.... "
:balerina:
Korisnikov avatar
By gorilica
Evo, napravih video sa naslovnom numerom "Panta Rei" i okachih na YouTube. :D

''
Korisnikov avatar
By gorilica
Ok, procesuiran je video, sada moze da se pogleda. :D
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne dopada mi se naslovna numera... ali bih zeleo link da poslusam citav album... mozda izvucem koju pesmu vrednu paznje.
Korisnikov avatar
By ROYAL
Pa, meni se ona svidja - onako, malo mi je dosadio taj narikacki momenat u pevanju (ne mislim podrugljivo), sto Sunce rece, nema mi bas neku harizmu, malko mi je isprazna, a to sto je pod Seljinom dirigentskom palicom mi je posebno antipaticno, ali da devojka ima odlican glas - ima, tu nema sta... A o novom albumu vise kad budem poslusao, ovo je vise uopsteno o liku i delu.

Inace, nove cover fotke su mi odlicne, podseca na Despinu Vandi... Like them!
Korisnikov avatar
By AngraMaina
mnogo je tuzna ova naslovna pesma! ni tragicna, ni nostalgicna, ni melanholicna, ni depresivna, nego bas to - mnogo tuzna.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ima li ona neku vrcaviju numeru na tom njenom albumu ? Da ga ne skidam, ako su sve zalopojke.
Nemam snage da je slusam ako su sve same kukumavke, dosta mi je i moje muke.
:deni:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
оцена * јака четворка...

:friends:
Korisnikov avatar
By Sunce
Ni meni se ova pesma ne dopada. Lici mi na Joksimovicev otpad. Bzvz.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Originally posted by starky
ne svidja mi se...

:duh:
pa ni meni, ali nisam hteo da kazem direktno :psst:
By Kragi
Meni se album uopste ne dopada .... :mjuza:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!