Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
Ne sviđaju mi se pesme (stvarno je imala mnogo mnogo bolje) .... ali fenomenalno peva ... da nađe nekog dobrog spozora, bila bi hit u inostranstvu
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
@ Sunce & Alexander:
Get a room!
Originally posted by KiWi
Ne sviđaju mi se pesme (stvarno je imala mnogo mnogo bolje) .... ali fenomenalno peva ... da nađe nekog dobrog spozora, bila bi hit u inostranstvu
''
Korisnikov avatar
By Mr Dee
"daleko od ociju" i "ne reci mi". :dj:
By Ulix
Originally posted by BellyButton
Sa moje tachke gledishta problem sa albumima Aleksandre Radovic je taj shto su aranzmani isuvishe komercijalni da bi do izrazaja doshao ovako dobar vokal. To narochito vazi za prethodni album - "Domino". Na sve to, nikada mi se nije dopao nijedan text pesme koju je dotichna otpevala. Ipak, Aleksandra je jedna od retkih pevachica chije albume nabavim iako mi se pesme ne dopadaju jer uzivam u njenom vokalu i interpretaciji.
Slažem se s ovim gore.

Ta muzika koju ona pravi meni ne prija i uglavnom ne mogu da je slušam. Ima par pesama koje mi se dopadaju, ali ne bih znao ni kako se zovu ni s kog su albuma. Toliko o tome koliko pratim njenu karijeru.
:lol:

Slažem se da ima lepu boju glasa i da dobro peva i da je jedna od retkih pevačica kod nas koja zapravo ume da koristi svoj glas (i koja uopšte ima glas, pošto u Srbiji svako može da postane pevač-ica) ali džaba sve to kad ne volem tu muziku. Čini mi se da njeni kvaliteti ne mogu baš do kraja da dođu do izražaja u tim pesmičicama.
By Hans
Skinuo sam pre nekoliko dana album sa interneta. Uglavnom mi se dopadaju one pesme koje i ostalim forumashima, a narocito "Gde je tu ljubav?" Ali ovaj album nije i ne moze biti kao prethodni. Jedna od njenih stvarno dobrih pesama je "Karta za jug". Volim Aleksandru i Tijanu Dapcevic. Tixi je bas komercijalni pop ali lepo peva. :)
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Ulix
Originally posted by BellyButton
Sa moje tachke gledishta problem sa albumima Aleksandre Radovic je taj shto su aranzmani isuvishe komercijalni da bi do izrazaja doshao ovako dobar vokal. To narochito vazi za prethodni album - "Domino". Na sve to, nikada mi se nije dopao nijedan text pesme koju je dotichna otpevala. Ipak, Aleksandra je jedna od retkih pevachica chije albume nabavim iako mi se pesme ne dopadaju jer uzivam u njenom vokalu i interpretaciji.
Slažem se s ovim gore.

Ta muzika koju ona pravi meni ne prija i uglavnom ne mogu da je slušam. Ima par pesama koje mi se dopadaju, ali ne bih znao ni kako se zovu ni s kog su albuma. Toliko o tome koliko pratim njenu karijeru.
:lol:

Slažem se da ima lepu boju glasa i da dobro peva i da je jedna od retkih pevačica kod nas koja zapravo ume da koristi svoj glas (i koja uopšte ima glas, pošto u Srbiji svako može da postane pevač-ica) ali džaba sve to kad ne volem tu muziku. Čini mi se da njeni kvaliteti ne mogu baš do kraja da dođu do izražaja u tim pesmičicama.
Da si je cuo kako prica (ne mislim na boju glasa nego na sustinu price), shvatio bi da je ovo sto peva njen vrhunac. Vise volim Tanju Banjanin.
By Ulix
Originally posted by Sunce
Vise volim Tanju Banjanin.
Da, i ja je volim. I slušao sam je par puta uživo, rastura. :dance:

Šteta što je nema nigde.

I Tanja Jovićević je izvanredna.
Korisnikov avatar
By gorilica
Shto vishe slusham album, sve mi se vishe i vishe svidja.
By Kragi
Sto se mene tice jedna od najboljih pevacica ovde ..... Ja je mnogo volim a i album mi se dopada :D
By Kragi
Originally posted by gorilica
Shto vishe slusham album, sve mi se vishe i vishe svidja.
:up:

..mada je meni to vec postalo normalno kada je ona u pitanju.
Domino mi se recimo uopste nije dopao na prvo slusanje a posle shvatim da je verovatno domaci pop album koji sam najvise slusao .....
Korisnikov avatar
By KiWi
posle par dana slušanja (ne svojom voljom, komšinica pušta do daske) mogu da kažem da mi se dopada Bivši Dragi .... ili mi je samo tako duboko ušla u uho da mislim da mi se dopada :)

u svakom slučaju, pevušim je ....
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!