Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Slogan “Music Gets You Talking” vam sve govori. Najboljom muzikom spajamo ljude. Ove godine, očekuje Vas peta po redu zabava ovog tipa kada ćemo se okupiti na donjem Kalemegdanu, ispod Barutane, i to u subotu, 20. juna.

Glavne zvezde nove „Music Gets You Talking“ žurke biće Ladytron i Cicada.

Očekivali ste da čujete Ladytron prošlog meseca na Ušću kao predgrupu Depeche Mode, pa vas mi nećemo izneveriti. Ovaj electropop sastav dolazi iz Liverpula pravo u Beograd i u okviru njihovog DJ seta imaćete priliku da čujete ono po čemu su najpoznatiji, a to su najbolji remiksi koje su u karijeri do sada radili za Placebo, Blondie, Goldfrapp, Bloc Party, Nine Inch Nails i mnoge druge. Iza njih su četiri studijska albuma i tri kompilacije koje su izdali u poslednjih deset godina, a u okviru proslavljanja desetogodišnjice karijere izdali su i album „Velocifero“ sa koga su se izdvojili singlovi „Ghosts“, „Runaway“ i „Tomorrow“. Nadamo se da ćemo konačno imati prilike da čujemo i „Destroy Everything You Touch“, „Evil“, ali i „He Took Her To A Movie“.

Cicada je britanski electro sastav koji čine Aaron Gilbert, Alex Payne i Anna Björnsdottir, dama čiji Vam je vokal jako poznat, jer je nastupala u islandskom bendu Gus Gus. U svojoj kratkoj karijeri pozabavili su se remiksima za Depeche Mode, New Order, Editors, Soft Cell ali i Dannii Minogue.

Slika

Prvu ploču izdali su 2006. godine a ove godine će na novoj Nokia zabavi promovisati album „Roulette“ koji su izdali za popularnu etiketu „Critical Mass Records“. Očekujte dosta hitova, a izdvojićemo „The Things You Say“, „Electric Blue“ i najnoviji „Metropolis“.

Vrlo je lako doći do ulaznica za ovu zabavu. Potrebno je samo da pošalješ SMS sadržine MGYT na broj 2227 (dostupno za sve mreže) i dobićeš bar kod koji ti omogućava ulaz na Kalemegdan te noći. Cena poruke je 50 dinara NETO.
Korisnikov avatar
By Stanwik
zamalo da skipujem ovo za bar code :shocked:
konacno bar Ladytron.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Лееееееејдитрон...........

Хвала. Ако будем била у расположењу за њих, врло радо. Ти се вероватно једва дочекала, цркла добогда ;) !
By Swanheart
naravno :D

ladytron i to jos za 50 dinara, pa gde to ima :lizalica:
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by Swanheart
ma kako bre to? :nerd: :cita:
By Swanheart
Vrlo je lako doći do ulaznica za ovu zabavu. Potrebno je samo da pošalješ SMS sadržine MGYT na broj 2227 (dostupno za sve mreže) i dobićeš bar kod koji ti omogućava ulaz na Kalemegdan te noći. Cena poruke je 50 dinara NETO.

:flasher:
Korisnikov avatar
By Madonna
-_-

oh thanx i missed that part . . . :novine:
By J...
Originally posted by shut

ma kako bre to? :nerd: :cita:
Ja mislim da je to neka provokacija. Nema ni link odakle je info. :lukavi:
Korisnikov avatar
By Calypso

Očekivali ste da čujete Ladytron prošlog meseca na Ušću kao predgrupu Depeche Mode, pa vas mi nećemo izneveriti.
Ovo sam nasla na last.fm

jlaki wrote:
13 minutes ago

bilo je objavljeno na lejditronovom spejsu. blog u kome pishe a je zbog neodgovornosti promotera (tj. nokie) koji je promovisao dolazak ladytrona, a ne samo reuben-a koncert morao biti otkazan. tako je menadžer benda odlučio. sada su taj blog obrisali, a ni event na njihovom spejsu više ne postoji, a nokia ne izbacuje nikakvu vest. ništa mi nije jasno. bilo bi kul da im zapravo plate da dođu, ceo bend.

Ipak su nas izneverili :flaming:
Korisnikov avatar
By istok
Aman, ljudi. Jel bio ikad iko od vas i na jednoj Marlboro zurci? One su potpuno besplatne a poslednja na kojoj sam ja bio je bila potpuno fancy. Tada je bila Grace Jones zvezda veceri i bilo je predivno videti je, iako koncert nije bio po mom ukusu. Ali je svakako ostavila utisak na mene koreografijom (snagom za njene godine) i prilicno smelim odevnim kombinacijama koje joj i dalje dobro stoje. Tako da ako je G.J. mogla da se gleda i cuje za 0 din, ne vidim zasto bi Ladytron bio problem. Uostalom, to je ionako promo event. Nego, ja ako budem isao, ici cu iskljucivo zbog Jody-ja W. Ne znam sto ga ni u jednoj najavi nema, sem na TV-u (tako sam i saznao da i on dolazi). Videcu vec.
P.S. I 50 din je cak neka vrsta lopovluka. Doduse, verovatno je to ze tu Telekom pruzio sapu, ne bi li se masno neko ogrebao. Klasika.
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
ova ovde mora da uci, tako da pre srede ne ide nigde... bedak.
Korisnikov avatar
By Calypso
:klux:

:mad:
Pa jesu li ceo dogadjaj otkazali ili samo Ladytron?

Na last.fm sam procitala da je cela zurka otkazana...
By J...

Nigde. :njanja:

Originally posted by Calypso

:misli: I mene zanima.
By Swanheart
Originally posted by Calypso
:klux:

:mad:

Na last.fm sam procitala da je cela zurka otkazana...
samo ladytron

ostali dolaze, potvrdjeno je bar ( nadam se da nece zajebati )
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!