Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by abcdableton nije za pocetnike, svakako.. nije ni mixmeister jos manje.
Da ali mu mozda ableton bude malo zbunjujuc ...
+ na traktoru ce upravo ukapirati kako se to stvarno radi (racunamo da nece stiskati sync dugme)
Originally posted by ^Paranoid Androgynoid^Originally posted by abcdableton nije za pocetnike, svakako.. nije ni mixmeister jos manje.
Da ali mu mozda ableton bude malo zbunjujuc ...
+ na traktoru ce upravo ukapirati kako se to stvarno radi (racunamo da nece stiskati sync dugme)
..a za to da nece stiskati sync.. aha, evo sve ti verujemsumnjam da neko ovde ima 2 muzicke kartice tako da razdvojeno cuje 2 kanala na potencijalno kvalitetnim slushkama i skontava kako se paralelizuje bitraza pesama..
![]()
Originally posted by DooFFKesta ja da naucim, da pevamOriginally posted by BellyButtonA shta tju onda ja?!
Evo, ja cu klavijature... samo mi nabavi josh 3 komada![]()
![]()
Dobro, ali nauchi sledetje:
Circualtion - Turquoise
Cassius - Sound of Violence [club]
Everything but the Girl - Missing [club]
Nelly Furtado - Promiscuous
Nelly Furtado - Maneater
Gorillaz - Dare
Kylie - Confide in Me
Kylie - Slow
Madonna - Secret
Madonna - Power of Good-bye
Madonna - Get Together
Moby - Lift Ue Up
Moby - Natural Blues
Coolio - Gangstaz Paradise
Booka Shade - In White Rooms
Joan Osbourne - One of Us
Depeche Mode - Photographic
Depeche Mode - Shake the Disease
Depeche Mode - Lilian
Depeche Mode - Everything Counts
Depeche Mode - Stripped
Depeche Mode - Policy of Truth
Depeche Mode - Here is the House
Faithless - Emergency*
Faithless - Insomnia*
Faithless - I Want More*
Faithless - We Come 1*
Faithless - Mass Destruction*
Faithless - I Hope*
(* LIVE version only)
Nadam se da nije puno...![]()
Originally posted by ^Paranoid Androgynoid^
![]()
ti to mene korigujes like i'm an idiot?
![]()
kidding![]()
znam sta pricam i znam sta radim godinama.. i nije bilo moguce konfigurisati traktora i licno prezirem traktor jer je pun bagova i strasno nestabilan.
a to sto se djevi sluze traktorom + mixerom za nastupe je smesno i daleko od serioznog. fak det didzej onda, ne treba mi takvi.
tehnologija je usrala muziku. i cdjevi su bili previse mada ok, to je kao realna digitalna zamena za turntable ali ovi abletoni i ostale masinerije sada gde bocnes track i radis sa njim sta hoces bez manuelnih radnji i slusanja.. nastup na kome mozes raditi bez sluski opusteno sa takvim softverom.. sve je to sranje.
ali dzaba kad je sve otislo predaleko.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!