Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
Christina Aguilera - Dynamite

''

Da li vam se čini da je Kristina malo previše povukla na Britney? Ovo je nešto između Womanizer i Toxic

Ja stvarno ne znam šta se dešava sa tom devojkom ... Prvo krene one dirtty pesme, lascivno, polugolišavo, rečito ... a onda krene da peva skoro pa operske arije i izda disk sa baladicama ... pa sad Britney fora ...
Korisnikov avatar
By walt333
Kristina je moja velika ljubav.
Ona nije poludela vec uvek voli da eksperimentise i da bude nova, to je jedan od razloga sto je i volim. Uvek nova, nikad dosadna. a mislim da uzgred ne treba pomenuti da ima takvu glascinu.

Veoma mi je zao sto je britney koja je mnogo manje talentovana od Agilerove je negde uvek popularnija. Zalosno.

a da ne recew da mi se mnogo svidja pesma
Korisnikov avatar
By KiWi
Ma niko ne spori da je Christina mnogo bolja pevačica od Britney ... Samo me zanima da li još neko čuje prizvu Britney u ovoj pesmi?
Korisnikov avatar
By Dirrty
Cak i u tom stilu, uopste me ne podseca na Britney zvuk.

Inace mi se nesto i ne dopada previse pesma, ipak njen glas zahteva vise pevanja!

Keep gettin better me jos uvek drzi :love:

Ali ne bude li izdala album kao sto se najavljuje, na leto... :rafal:

Ili makar neki cool!!! spot za Dynamite, kao sto je u pocetku bilo reci... a kasnije se ispostavilo da je ta pesma samo promo... :nesiguran:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Na prvo slusanje nista spec, uklapa se u brdo ovih pesmichaka koje su sada aktuelne..
Korisnikov avatar
By Darling
Nista specijalno, ali bas! Ocekivala sam vise od nje. Da nisam znala da ona peva, ne bih ni provalila, ona i njen glas ne postoje u ovoj pesmi... Zaboravice se brzo.... Ne volim Britni, ali Womanize je bolja pesma od ove i ide uz nju i njeno NEpevanje...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!