Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Iz štampe je izašao prvi dvobroj časopisa "QT" za kvir teoriju i kulturu.

Prema rečima Dušana Maljkovića, glavnog i odgovornog urednika, časopis je konačno objavljen na neverovatnih 335 strana nakon mnogo peripetija i poteškoća.

"Časopis se može kupiti u gotovo svim većim knjižarama u Beogradu, Nišu, Novom Sadu i drugim većim gradovima", rekao je Maljković.

"Uskoro kreću i promotivne aktivnosti - žurke, okrugli stolovi i druge prezentacije, o čemu ćete zainteresovana javnost biti blagovremeno obaveštena", dodao je on.

Časopis će biti promovisan i na predstojećem oktobarskom Sajmu knjiga.

Do tada, kako je najavljeno, treba da izađe i drugi (dvo)broj posvećen istoriji neheteronormativnih odnosa od Rima, preko srednjeg veka, renesanse i prosvetiteljstva sve do novovekovnog Balkana.

Časopis se za sada može nabaviti u sledećim knjižarama:

Beograd: "Beopolis", "Inicijal" u SANU, "Plavi krug", "Srpska književna zadruga" u Kralja Milana, knjižara "Kolarca", "Zepter" u Knez Mihajlovoj.
Novi Sad: "Most".
Subotica: "Kiš".

Više informacija o prvom broju možete pročitati na http://www.gay-serbia.com/qt-magazin-3935 .

Izvor: GSA
Korisnikov avatar
By Stripi
a šta se dogodilo sa Queer2 magazinom?
Korisnikov avatar
By Mahoney
Stvarno lepa vest.
I ja uzimam sutra.

:skijanje:

P. S. Kultna knjižara u Subotici nije KIŠ, već "Danilo Kiš".
Korisnikov avatar
By bothways
Cestitamo, cestitamo! :)

Jbt, sa 335 strana, to nije casopis, to je knjiga. :giggle:
By dukkehjem
p.s. ja uzimam kad budem u prilici, jutros se vratih iz bg-a :/
Korisnikov avatar
By ns.happy
u ns ga nema. i tacka. ne verujem da je izasao. maljkovic pravi diverziju.
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Ha ha, duhovit je NS.Happy, hoće da dobije broj za dž, da ga ućutkam tako. Ali ja ne pristajem na ucene! :)

Btw, časopis je izašao, meni je distributer javio da ga ima u knjižari "Most" u NS-u, proveravam u ponedeljak šta se zbiva, pa javljam. Hvala na informaciji. I strpljenju (koje poneki već gube).

:sunce:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Dušan Maljković

Ha ha, duhovit je NS.Happy, hoće da dobije broj za dž, da ga ućutkam tako. Ali ja ne pristajem na ucene! :)

Btw, časopis je izašao, meni je distributer javio da ga ima u knjižari "Most" u NS-u, proveravam u ponedeljak šta se zbiva, pa javljam. Hvala na informaciji. I strpljenju (koje poneki već gube).

:sunce:
:roll: u mostu ga nemaju i kazu da nemaju pojma zasto si ih naveo.
a sto se tvoje pretpostavke tice, mi vojvodjani smo vam dali sve novce koje smo imali, tako da nam je svejedno hocemo li tvoj casopis platiti ili dobiti. lepeza1
Korisnikov avatar
By Torry
a kako ja mogu da radim za vas :)
Korisnikov avatar
By ns.happy
i evo, cetvrtak dodje, a jos nema informacije gde moze da se nadje u ns.:alikako:
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Meni reče distributer da je odneo u oba MOST-a u NS-u! Pozovo ih i proveri da li su stigli! :)
Korisnikov avatar
By ns.happy
e sutra idem direkt! i necu traziti kusur! :lol:
Korisnikov avatar
By ns.happy
ima ga. posle prekornih pogleda atomske mravice, kupio sam ga. 486 dinara kosta, ostavio sam joj 4 dinara (pa nismo mi lale skrtice :kosa: ) i prelistao u nubly. znas, meni queer teorija nije bliska preterano, vise mi se dopao gay2to. zao mi je sto niste uspeli da uradite jos koji broj...
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Dragi NS, biće od trećeg broja i književnosti i zabavnijih sadržaja. Ovo je bilo ozbiljno otvaranje. Dakle, biće i brojeva nalik Gay2, mislimo i na tebe i ostale koje takav sadržaj više zanima. Hvala na dojavi!
Korisnikov avatar
By Sunce
Jos da se raspise konkurs za pesmice i pricice, pa da kao devojcica iz 8. razreda, buduci Vukovac, posaljem i pobedim na konkursu. :yay:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!