Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By _miki_
Da li znate neki sajt gde bih mogao da skinem neke pozorisne predstave?
I ne mislim na domace predstave kao sto su "Radovan III","Kralj Ibi" ili "Audicija",vec na strane predstave,a narocito one sa Brodveja, mjuzikle tipa "Macke" ili "Jadnici"?
Korisnikov avatar
By ns.happy
ja imam samo onaj mjuzikl ''naked boys singing'' ali to sam dobio...
jesi probao torente da pretrazujes? piratebay i demonoid?
Korisnikov avatar
By Waldorf
Ja sam i Mačke i Jadnike (mada koliko znam postoji samo In Concert verzija) i još par nekih drugih skidala sa rapida. Da prošnjucam malko, možda opet nađem linkove.
Korisnikov avatar
By KiWi
ja sam skinuo wicked, ali sada ne mogu da nađem gde ... bio je neki blog baš sa predstavama
Korisnikov avatar
By _miki_
Da,bas me takve stvari o kojima pricate me interesuju.
Bio bih vam zahvalan kada bi ste se setili sa kojih ste ih sajtova skidali.
Ja stalno trazim i nikako da nadjem neke takve sajtove.
Korisnikov avatar
By _miki_
Originally posted by Waldorf
A što se tiče ovih prestava koje sam skidala:...
Hvala ti do neba na ovim linkovima.Bas te stvari sam trazio. :cheer: Stavio sam da se skidaju "Macke".Jedva cekam da ih odgledam.
Ako neko ima jos neke predstave da mi preporuci bio bih mu/joj zahvalan.
Korisnikov avatar
By Tungi
Samo Radovana III imam i Audiciju(Sve mi diraj,ocevinu ne).
Korisnikov avatar
By Tot
To je besmisleno!

Preporučujem ti da odgledaš bilo šta od toga u izvodjenju bilo kog pozorišta bilo gde nego gledati snimak prestave preko ekrana. Trebalo bi u najmanju ruku da budeš svestan da takvo gledanje nije i ne može biti pozorište.
Korisnikov avatar
By _miki_
Originally posted by Tot

To je besmisleno!

Preporučujem ti da odgledaš bilo šta od toga u izvodjenju bilo kog pozorišta bilo gde nego gledati snimak prestave preko ekrana. Trebalo bi u najmanju ruku da budeš svestan da takvo gledanje nije i ne može biti pozorište.
Uvazavam tvoje misljenje.Samo me jos i prosvetli gde i kada mogu da odgledam mjuzikl "Jadnici" ili "Macke"?
Znam da se "Jadnici",izvode u Njujorku,ali mi je mesecna avionska karta istekla,a amerikanci mi nesto ne daju ni vizu.
Ja sam svestan toga na sta me ti upozoravas,ali moras da budes i ti svestan da ja zivim u Srbiji,a cak nemam ni tu srecu da zivim u srpskoj Atini.
Korisnikov avatar
By ns.happy
u srpskoj atini se ne bi nagledao dobrih predstava, na zalost. ovde je pozoriste umrlo, kao i bioskop.
mada, nadamo se boljim danima...

inace - nisi bio na brodveju?! omg! poor you! :zid: (kao sarkazam lol)
Korisnikov avatar
By _miki_
Originally posted by ns.happy
...inace - nisi bio na brodveju?! omg! poor you! :zid: (kao sarkazam lol)
Nisam stigao.Isao sam ne neke svirke u Metu.
Ali sam zato odgledao Off-Broadway film "The big gay musical".

Ako neko zna jos neki link sa stranim predstavama i dalje bih mu bio zahvalan kada bi ga okacio ovde(ili,kako to mi teksasani,kazemo-ovdi).
Korisnikov avatar
By Waldorf
E, pa imaš "Jadnike" u Madlenianumu u Zemunu. Ja gledala prošle zime i stalno planiram opet da odem jerbo poju na engleskom i čak i ubadaju poneki izgovor. Zafir Hadžimanov vazda divan te je i ovde kao Žan Valžan, ali je zato Ivan Bosiljčić kao Marijus totalno razočarenje.... Breee.. u poslednje vreme strepim i konzervu da otvorim da taj lik slučajno ne iskoči - nema gde nije :die: .
Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by _miki_
Originally posted by Tot

To je besmisleno!

Uvazavam tvoje misljenje.Samo me jos i prosvetli gde i kada mogu da odgledam mjuzikl "Jadnici" ili "Macke"?
Znam da se "Jadnici",izvode u Njujorku,ali mi je mesecna avionska karta istekla,a amerikanci mi nesto ne daju ni vizu.
Ja sam svestan toga na sta me ti upozoravas,ali moras da budes i ti svestan da ja zivim u Srbiji,a cak nemam ni tu srecu da zivim u srpskoj Atini.
U, ti si se nešto zbunio! Nisam ja među onim forumašima koji nas malo po malo, onako uzgred obaveste, kako su imali prilike videti u Amsterdamu ovo, u Parizu uočili ovaj zanimljivi kulturni fenomen a u Madridu onaj. Skupljam pare za planinu Fudži.

Ali bih zato rado skoknuo do nekog manjeg mesta ovde u zemlji ako bi se njihova pozorišta odvažila na tako nešto.

Bolje očekivati filmovane mjuzikle tih naslova.
Korisnikov avatar
By ns.happy

E, pa imaš "Jadnike" u Madlenianumu u Zemunu. Ja gledala prošle zime i stalno planiram opet da odem jerbo poju na engleskom i čak i ubadaju poneki izgovor. Zafir Hadžimanov vazda divan te je i ovde kao Žan Valžan, ali je zato Ivan Bosiljčić kao Marijus totalno razočarenje.... Breee.. u poslednje vreme strepim i konzervu da otvorim da taj lik slučajno ne iskoči - nema gde nije :die: .
ivan bosiljcic je muski odgovor na ivu strljic. :jankovicka:
By Swanheart

ivan bosiljcic je muski odgovor na ivu strljic. :jankovicka:
Ivan Bosiljcic je str8 odgovor na Statusa
Korisnikov avatar
By ultraviolet

u srpskoj atini se ne bi nagledao dobrih predstava, na zalost. ovde je pozoriste umrlo, kao i bioskop.
mada, nadamo se boljim danima...

inace - nisi bio na brodveju?! omg! poor you! :zid: (kao sarkazam lol)
pa kad neće da me prime tamo naravno da je umrlo. :nokti:
nađite mi vezu za akademiju, ravničari!

ot: warezbb forum, probaj tamo, imaju pregršt svega, ono fazon igrice za segu samo što ne okače. treba ti registracija. jas svoj user i pass zaboravila, inače bih ti posudila da se ne cimaš, jebaga.
Korisnikov avatar
By _miki_
Da li neko zna da li i gde bih mogao da nadjem da skinem ovu predstavu:

"POP! (Who Shot Andy Warhol?)"?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!