Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By ns.happy
ova zgrada je izazvala dosta polemika u zagrebu, pogotovo sto je u poslednjem momentu odabrano kao resenje nesto sto su isprva odbacili. bilo je mnogo boljih predloga. meni se ne svidja. podseca na novosadski bazar.
By biotherm
sigurno je Bandic umesao prste u odabiru idejnog resenja...
By Simor
Stripi, pošto je na otvaranju Muzeja i srbijanski ministar kulture, da li postoji neka šansa da ga zadržite u Hrvatskoj? Manje štete nanosi kada negde gostuje nego kada ministruje...

:fige:
Korisnikov avatar
By antibiotic
Zgrada mi se ne svidja,
podseca me na biblioteku kod hrama.

No, lepo je kad tako nesto postoji i kad se novo otvara.
Nadam se da ce biti prometan i dobro posecen.

Nove muzeje treba praviti negde u centru grada, gde narod cirkulise,
a ne po parkovima gde stoje kao neke betonske utvare oko kojih kruziraju pederi i gde niko ne ide.
(hmm ustvari ovaj koncept i nije tako los)
Korisnikov avatar
By ns.happy
pa zagreb i moze da se pohvali gomilom muzeja u centru.
By biotherm
da, nshappy... ima dosta muzeja u centru
Korisnikov avatar
By mirth
Originally posted by antibiotic

Zgrada mi se ne svidja,
podseca me na biblioteku kod hrama.
Da, bas htedoh da primetim da mi skroz lici na neku biblioteku iz doba komunizma, ali meni se to bas svidja.
Lepa mi je ova zgrada, mozda samo malo presareno osvetljena. :colorado:
By XanaX
To "šarenilo" je, ako se ne varam, zapravo jedan umjetnički projekt. Projekcije na pročelju MSu-a. - B. Dimitrijević, nešto kao izmjenjivanje imena poznatih umjetnika i "običnih", nasumično odabranih ljudi.

Meni se zgrada također ne sviđa previše, no s druge strane, takva "razvučena" zgrada, nadaju se voditelji muzeja, bit će izrazito "funkcionalna" za svakakve "ludorije" ehm... suvremene umjetnosti (?).

Npr. u unutrašnjosti zgrade, ako sam dobro shvatio, ima samo nekoliko fiksnih, okomitih ploha - svi ostali zidovi su pomični i mogu se prilagoditi za različite (očekivane) "svjetske" izložbe. To onda objašnjava i velike, pravilne plohe pročelja koje služe za projekcije (a možda i reklamne panoe, kad "zagusti" financiranje...)

Znači, funkcionalne vrijednosti zgrade ueber alles, "artizam" zgrade činit će postav i gostujuće izložbe. Barem sam ja to tako shvatio. (u stilu: Bauhaus, kako ga vidi diktatura proleterijata moderne, ok, moj blam)...
Korisnikov avatar
By aIRbORNE

Nove muzeje treba praviti negde u centru grada...
Imamo mi muzeje po centru grada, doduse neki vec dugo ne rade...

ali na kraju krajeva nije ni bitno gde su, vec sta ima u njima i kako se predstavljaju siroj javnosti! Necemo valjda birati muzeje samo na osnovu toga sto su nam na pljuc od grand pleasure-a :serlok:
Korisnikov avatar
By deran
nezahvalno je sa slike nešto reći,al liči na auto prodavnicu...
By Hans
Liči na neko socrealističko zdanje koje je pretrpelo krpljenje...kad se otvara beogradski i da li je otvoren već?
Korisnikov avatar
By Winter
i kakve to veze ima s nama???? :hekla:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Možda nema sa "nama", ali verovatno ima sa "njima":

Slika

Morali su negde da se parkiraju, valjda.
Korisnikov avatar
By aIRbORNE
:krezavi:

@nas jos nije, a valjda ce pre narodnog da se otvori :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!