Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By SabotagE
Zanima me zna li neko neku izdavacku kucu koja bi izdala zbirku od dvadesetak pesama.Ja bih platila troskove stampanja.
Hvala unapred!
Korisnikov avatar
By ns.happy
izdavacka kuca? tesko. stamparija? svaka.
Korisnikov avatar
By SabotagE
Ali stamparija radi samo i iskljucivo stampanje,zar ne?
Korisnikov avatar
By lorna
Hm. Postoji nekoliko nachina da se u Srbiji objavi zbirka poezije. Prvi je da pratish konkurse i shaljesh rukopise (U Srbiji postoji na desetine nagrada shtampanja prve knjige poezije), to je najbolja varijanta, zato shto ti je onda reklama obezbedjena nagradom i konkursom, i ne morash da brinesh za distribuciju. Drugi nachin je da sama nadjesh shtampariju i izdash, to onda znachi da i sama radish distribuciju, shta god to podrazumevalo. To je gotovo nemoguce izvseti, ono shto ti mozesh jeste da podelish te primerke. To je i najgora varijanta. Treci nachin je prelazno reshenje i najrealnija mogucnost, to su izdavachke kuce ili NVO. To je ok, poshto se dogovarash sa njima i oko shtampanja i oko distribucije, tj. oni su tu da stanu iza tebe, ali opet, sve zavisi od tebe. Poshto je to mali rukopis, dvadeset pesama, ja bih ti preporuchila da kontaktirash Treci trg, nevladina org. za poeziju, oni imaju ediciju Pasosh, gde objavljuju tako mala i fina izdanja... Kad bih prochitala rukopis, znala bih da ti kazem gde otprilike da shaljesh, jer svako ima svoju poETIKU :nerd:
Korisnikov avatar
By but_thats_not_Artistic
Mislim da izdavacka kuca "Laguna" izdaje sve sto moze da se zapise (bukvalno), probaj da kontaktiras njih. Ne vidim zasto bi te odbili.
By Kragi
Originally posted by but_thats_not_Artistic
Mislim da izdavacka kuca "Laguna" izdaje sve sto moze da se zapise (bukvalno), probaj da kontaktiras njih. Ne vidim zasto bi te odbili.
:smeh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!