Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Reprodukcije slika

Reprodukcije poznatih slika i slikara
3
43%
Original po svaku cenu, moze i od nepoznatih i nedokazanih umetnika
4
57%
Korisnikov avatar
By Myto
Da li ste pristalica reprodukcija umetnickih dela, ili vise volite original?

Imate li neku reprodukciju u svojoj kuci ili stanu?
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Na bivsoj gajbi :pop: :smeh: imala sam minijaturnu reprodukciju ,,Tajne vecere" u nekom ramu od...aluminujuma (, ili je to bila folija?) na ulaznim vratima. Kupljeno negde u Bugarskoj za 5 leva (ako je to valuta). Ma :rock: ludo.
Nisam ljubitelj reprodukcija. Neuporedive su sa dragim ili uspelim primerima primenjene umetnosti u mom vlasnistvu.
Pre bih uramila neku profesionalnu fotografiju neke skulpture. To mi izgleda i postenije, kad ovako srocim.
Korisnikov avatar
By Jake Chambers
Podržavam reprodukciju, jer to daje nekome priliku da ima neku sliku koju inače ne bi mogao da ima. Naravno, sve dok je svestan da je to "samo" reprodukcija :lol:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Jake Chambers
Podržavam reprodukciju, jer to daje nekome priliku da ima neku sliku koju inače ne bi mogao da ima.
:up:

Ja toliko volim Van Gogha da bi mi bilo nesvojstveno da na zid okačim bilo šta drugo osim reprodukcija njegovih slika.
By ~ Le Saint X ~
Moja soba je ispunjena mojim slikama i reprodukcijama...
trenutno imam tacno 20 velikih reprodukcija u sobi
(Klimt, Renoir, Monet,Schiele, Michelangelo...)
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by spliff
umetnost za sirotinju
Nasuprot onoj bolesnoj umetnosti za sirotinje .. poput one mrtve zebre u rezervoaru neke tečnosti ...

OnTopic: Nemam ništa protiv da neko to postavi u kući ... ipak, više volim originale, pa makar bili od malo poznatih autora ....

U trpezariji imam par dela jedne (na žalost pokojne) Pančevačke umetnice ... i mnogo ih volim pošto je imala osećaj za detalje :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!