- 20 Apr 2009, 17:47
Mislim da je postalo jasno da je B92 moj omiljeni domaći medij. Posebno volim njihovu povezanost sa ostatkom društva kroz razne akcije poput dobrovoljnog davanja krvi, izgradnje sigurne kuće, pa i emitovanje njihovih radio emisija (Dizanje+Kažiprst) iz gradova po Srbiji.
Sada su smilili nešto što me je baš oduševilo.
Njihov radio slavi 20 godina postojanja, pa su tim povodom odlučili da naprave akciju sakupljanja radio prijemnika na kojima su ljudi sve ove godine slušali radio b92 (ispravne i neispravne, na baterije i struju) i samim tim će slušaoci učestvovati u samoj proslavi i izložbi povodom rođišdana.
Svi radio aparati će biti numerisani i kasnije vraćeni vlasnicima, a biće prikazani na izložbi u galeriji O3ON.
Ja sam svoj već spremio i predaću ga u zgradi B92 jednog od ovih dana pre posla
Šta mislite o ovakvim akcijama?
Sada su smilili nešto što me je baš oduševilo.
Njihov radio slavi 20 godina postojanja, pa su tim povodom odlučili da naprave akciju sakupljanja radio prijemnika na kojima su ljudi sve ove godine slušali radio b92 (ispravne i neispravne, na baterije i struju) i samim tim će slušaoci učestvovati u samoj proslavi i izložbi povodom rođišdana.
Svi radio aparati će biti numerisani i kasnije vraćeni vlasnicima, a biće prikazani na izložbi u galeriji O3ON.
Ja sam svoj već spremio i predaću ga u zgradi B92 jednog od ovih dana pre posla

Šta mislite o ovakvim akcijama?