Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Nisam znala za "ove japanske mini-vrtove", ali sada kada za njih znam mislim da cu i sama postati ljubitelj.
By Ulix
Da, mnogo su slatki i oduvek sam hteo da imam jedan. Samo ne znam gde se tako nesto moze nabaviti ovde. :)
By Ulix
Sad sam se setio da sam po aerodromima vidjao da se prodaju male varijante tih zen basti, valjda da mozes da se uzeniras dok cekas avion koji kasni. :cheer:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
prvi put sam takav vrt videla na filmu. obicno neki high executive ima na radnom stolu ^^ funny.

i ja bih volela posedovati jedan.
Originally posted by zivotjeljut
Moze se lako napraviti stvarno nije tesko!
a gde mogu nabaviti malo tog finog belog peska?
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
meni to dođe pomodarstvo kad se tako kupuje kao turistička atrakcija ili "ono sa filma". anyhow, ja bih pravu japansku baštu.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
nije nikakvo pomodarstvo u pitanju (barem u mom slucaju), zaista mogu da zamislim kako opusta grabuljanje po tom pesku.

et toq - sto ni BU rek'o ^^
By alexandermagic
Originally posted by zivotjeljut
Ja sam veliki ljubitel ovih japanskih mini vrtova.a vi?
Ne. Vrt? :sveca:

Kao što je već navedeno, da imam mačku možda bih razmišljao da napravim/kupim jedan. Bezveze. :shrug:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Meni je ovo danas potrebno.

Volim i pesak i grabuljanje.
A tek grabuljanje po pesku... :)
Korisnikov avatar
By Sunce
Zanimljivi su mi, ali ih ne dozivljavam kao vrtove. Kad neko kaze "vrt", onda se setim zelene boje. Dopadaju mi se stvarni japanski vrtovi u kojima ne dominira kamen vec zelenilo. Taj pesak bi zapravo predstavljao more - vodu, jel tako?

Ipak vise volim planinske staze za zvoncicima i ljubicastim gencijanama. Zovite me Hajdi! :sunce:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!