Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Skoro sam završio gledanje X Files serijala (ukupno njih 9) po treći put ..... ah utisak je uvek isti HOĆU JOŠ I HOĆU DA SE NIKAD NE ZAVRŠI!!

Po meni to je najkompleksnija i najbolja serija ikada snimljena!

Kakva su vaša razmišljanja danas o X Files, da li vam nedostaju?
Korisnikov avatar
By spliff
kako da mi nedostaje, kada ide serija svaki (radni) dan na hrt-u
By J...
Odlicna serija. Nisam zaboravila.
Korisnikov avatar
By pikasoubeogradu
Originally posted by spliff
kako da mi nedostaje, kada ide serija svaki (radni) dan na hrt-u
Jesi li gledao "The X Files: I Want to Believe" ? Šta misliš o njemu?
Korisnikov avatar
By pikasoubeogradu
Originally posted by the1whowished
Dosije X
Mene su smarale epizode sa ejlijenima.
Ti si definitivno promašio mesto odnosno temu na koju ćeš da odgovoriš, ne mogu a da se ne nasmejem :) Smarali su te ejlijeni u seriji :) -pa to je kao da si rekao smarali su me đžedaji u Ratovima zvezda!! Odnsno udario si u srž serije-a to je traganje za istinom o postojanju vanzemaljskog života, takva potraga i jeste moguća jednino IF YOU BELIVE ! Što bi se u ovom konkretnom slučaju moglo reči kao nisi mogao voleti Dosije X ako su te smarale epizode sa ejlijenima :alien:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by pikasoubeogradu
Dosije X
Ti si definitivno promašio mesto odnosno temu na koju ćeš da odgovoriš, ne mogu a da se ne nasmejem :)
Ne, ja ne mogu da se ne nasmejem. :roflmao:

nisi mogao voleti Dosije X ako su te smarale epizode sa ejlijenima :alien:
Ovo mi je, pretpostavljam, ta zamerka. Vidis, pikasoubeogradu, devojcicu kakva sam bila tih godina kada se "Dosije X" premijerno prikazivao (u nekim nocnim terminima, bozemesacuvaj, pa naravno) nisu interesovale price o vanzemaljcima. Ali su me interesovali neke bajke, neke price, neka verovanja, neki mitovi, Kolumbo, Asteci, Maje, Bozic i tako dalje. Otuda sam se doslovno odusevljavala pricama o samanima, parapsiholoskom i uopste tako profilisanim epizodama.
:bye:
Korisnikov avatar
By decko
Dosije X
me 2

Bilo je jako dobrih i jezivih epizoda ali i onih koje su dosadne da zaspis posle pet minuta :)
Sad se secam samo nekih epizoda o liku koji jede jetre, nekom coveculjku na drvenom skejtu i nekim sektasima sa kukastim krstom.
I da, epizoda sa cuvenom Katie Griffin. Te sam epizode vole a ostalih se vise i ne secam :)
Korisnikov avatar
By anche
naravno da ne :hyper:

pre par meseci sam odgledala svih 9 serijala u cugu :imam_previse_slobodnog_vremena:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by decko
nekom coveculjku na drvenom skejtu
Onom sto na kraju ostaje na nekom aerodromu u Nju Delhiju ili gde vec u Indiji? :wow:
Korisnikov avatar
By anche
badlaa

cesto spominjana kao najgora, ali najgora epizoda x files-a svih vremena :giggle:
Korisnikov avatar
By coka
super serija :)

gledala sam je kada se premijerno prikazivala, volela bih da nabavim svih 9 serijala :kopa:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by coka

gledala sam je kada se premijerno prikazivala, volela bih da nabavim svih 9 serijala :kopa:
Gledala si je sa 6 godina :iskolacen: ?

(sobziorm da se pocela prikazivati 93-94 a tada si imala 6 godina jel? )

Dosije x je serija o kojoj moze mnogo da se pise, i dovoljno je reci da sam veliki fan.
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
Jesam li ja jedina osoba na ovom forumu, i sire, koju x files nikada nije interesovao niti ce? buahahahahahhaaa!:ugriz:
Korisnikov avatar
By Momo
Dosije X
Ali su me interesovali neke bajke, neke price, neka verovanja, neki mitovi, Kolumbo, Asteci, Maje, Bozic i tako dalje. Otuda sam se doslovno odusevljavala pricama o samanima, parapsiholoskom i uopste tako profilisanim epizodama.
:bye:
Sljazem se u totalu :)
Korisnikov avatar
By bothways
Originally posted by coka

Imam ja sve jepozide kod sebe :gitara:

I da, svidza mi se serija, inace je ne bih skidao :) Jedna od klasika 90-ih.
Korisnikov avatar
By castor
Serija je super, ali su zeznuli stvar sa filmovima, posebno sa drugim delom.
Korisnikov avatar
By deran
Zadnja sezona je upropastila ceo serijal.Bio sam fan,i za kraj sam očekivao nešto spektakularno,neočekivano,ne znam...

Kad ono:down:
Korisnikov avatar
By ns.happy
kao dete obozavao , i kao po obicaju, skoro sam probao da gledam... i ... kme... ja vec nasao vanzemljake...
Korisnikov avatar
By pikasoubeogradu
Originally posted by decko
Dosije X
me 2

Bilo je jako dobrih i jezivih epizoda ali i onih koje su dosadne da zaspis posle pet minuta :)
Sad se secam samo nekih epizoda o liku koji jede jetre, nekom coveculjku na drvenom skejtu i nekim sektasima sa kukastim krstom.
I da, epizoda sa cuvenom Katie Griffin. Te sam epizode vole a ostalih se vise i ne secam :)
Kathy Griffin u ulozi Betty Templeton lol

pa sada je pravo vreme da se setiš ponovo ostalih epizoda-tako što ćeš ih ponovo odgledati :) ako si zainteresovan ja mogu da ti pozajmim sve serijale
Korisnikov avatar
By pikasoubeogradu
Originally posted by castor
Serija je super, ali su zeznuli stvar sa filmovima, posebno sa drugim delom.
Slažem se sa tobom vezano za drugi film, najveći problem je u tome što je prošlo dosta vremena od poslednjeg serijala, ljudi su poželeli Dosije X i PREVIŠE SU OČEKIVALI! A kad imaš velika očekivanja veoma je lako da se ne ispune..što je nažalost slučaj sa drugim filmom.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
ja kad cujem 90-e prvo sto pomislim je dosije X, like, totally :)

inace sam voleo seriju ali je bilo momenata koji su mi ostajali u groznom secanju, npr. da li se neko seca one epizode sa dranjem koze zivim ljudima? toga i dan-danas kad se setim ne mogu da zaspim.

a cela ideja i prica je slozeno alegoricna i funkcionise na nekoliko nivoa i zato mi se bas jako svidja a i molder je simpatican :love:
By polarlicht4.1
Po meni to je najkompleksnija i najbolja serija ikada snimljena!
Verujem da je to ipak Six Feet Under no kako ne spada u SF žanr dođe mu nekako off. Što se samog žanra tiče Millenium mi je bio mnogo bolji dok sam još pratio SF/horror.
Korisnikov avatar
By castor
I jesam dosta ocekivao, ali II deo je debilan, nikakva prica, nikakav zaplet i samim tim nikakav kraj.

@ Deran: u pravu si, zadnja sezona je bila bez veze.
Korisnikov avatar
By jukie
Ja se iz nekog razloga te serije ne sećam uopšte ... tokom 90-tih sam studirao
By Trans osoba
Istina je oko nas , ajmo je trazit :putnik:

- Dobra serija inace
Korisnikov avatar
By ROYAL
Serija da, da, da, ali film ne :-( (drudi se nisam ni potrudio da odgledam), sto rece Coka, i ja sam je gledao kada se premijerno prikazivala (mislim da je isla na NS Plus-u), a posle i naravno na ostalim televizijama. Huge Fan! Mada kad je otisao Molder bas su zakenjali, a tek zadnji serijal da ne pominjem. Znaci The X Files se racuna samo dok je bila originalna postava (znaci - Molder i Skali)
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by Pending-For-A-Bending
I want to believe na mojoj listi najvecih sranja ove godine osvaja prvo mesto
:up:

Inache serija je ok!
Korisnikov avatar
By mili86
Seriju nikada necu zaboraviti.... verovatno zbog ponocnih snosaja izazvanih neverovatnom seksualnoscu foxa muldera....
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!