Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Bio sam kod mojih juce i hteo da odem do bioskopa... kad ono...
Ne radi ni jedan. Mogao bih da shvatim da su pozatvarali ostale, ali ARENU??? I to nije neko renoviranje ili privremeno...

Da li je moguce da glavni grad jedne pokrajne... jedne bogate Vojvodine nema mogucnosti da sebi priusti vise bioskop??????
By Pending-For-A-Bending
hoces da kazes da gresim? Pa i bratova devojka mi rece da su zatvorili Jadran i Arenu odavno
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by Pending-For-A-Bending
jedne bogate Vojvodine
Krava ostala bez mleka.
Korisnikov avatar
By ns.happy
cuo sam da je bioskop ''zvezda'' (ja sam iz nekog razloga pomislio da je to jadran) zatvoren jer imaju velike dugove eps-u. za arenu nisam nikad pomislio da ce je zatvoriti.
inace, mislim da je zrenjanin pre par godina ostao bez bioskopa, ako se ne varam...
Korisnikov avatar
By colorado
Zrenjanin jedno vreme nije imao bioskop, ali je dobio potpuno nov sa dve sale pre tri godine... I bolji je od svih novosadskih, tako da sam stalno dolazio u ZR da gledam filmove kad sam ziveo u NSu.

A stvarno je sranje kad neki grad ostane bez bioskopa, ali s druge strane - mogli su i poplacati te racune.
Korisnikov avatar
By Mars
E, da.... Podsećanje na Konstantina Laufera i njegovu ideju oživljavanja bioskopa. I to ne, ono - nešto malo, da se pokriju troškovi, ne, nego MASOVNI odlasci na projekcije (spontani, ne zanm da li sam rekao, ništa prinudno ni dekretima), dakle redovi za karte, redovi za ulaz, unutra sva sedišta popunjena.

Ja mu pričao da ne može to tako kao što je zamislio, on je tvrdio da može.

To što neki grad nema bioskop, što ljudi nemaju (mrzim sledeću reč) kulturu, POTREBU odlaska u bioskop - to ja doživljavam intenzivnije i tragičnije nego što to možda jeste, pa ne bih dalje više ništa na tu temu...
Korisnikov avatar
By Hton
I posle neka mi neko kaze da Novi Sad nije selendra. Pre neki dan mi je drugarica javila da su Arenu i Jadran zatvorili tokom zimske sezone, zato sto im se ne isplati da greju :nope:
Tako da idi u bioskop po okolnim mesnim zajednicama i seoskim kulturnim centrima :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Tužno je to bilo, kod mene kući...Krene nas nekoliko u bioskop i ne znamo da li će da bude projekcije. Kažu ti "Sačekajte, ako dodje još neko, onda kupite karte"...Onda stojiš tako unutra, geldaš napolje ljude koji prolaze. Zezamo se naglas "Skreni! Skreni! UDJI!", he...Radovanje i ovacije kada neko zaista i udje, slavodobitno kupovanje karata...sedenje, svi zajedno jedni do drugih u pola reda prazne sale. Magija koja počinje i obavezno sećanje na Miru Furlan i njene reči, odlaganje definitivnog poraza, makar za taj jedan jedini dan, opštu destrukciju koja još nije izvedena do kraja...

Sada toga nema, lol...Sada je sve tako operisano tih kompleksnih osećaja...

:)
Korisnikov avatar
By Sunce
Toliko o srpskoj Atini. Stvarno sramota!

Sto bih ja voleo da drzim bioskop! :) :drama:
Korisnikov avatar
By colorado
U Zrenjaninu ima. :(

Minimalan broj ljudi je 5. I stvarno je tuzno da se desava da nas nema dovoljno.
Korisnikov avatar
By Sunce
Ja mislim da bioskope treba graditi u selima. Posejmo filmove.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Sunce
Toliko o srpskoj Atini. Stvarno sramota!

Sto bih ja voleo da drzim bioskop! :) :drama:
U Nišu je postojao mali bioskop "Čaplin". U podrumu bioskopa "Čegar" koji nam je kratko bio zanimljiv jer se sedelo na dvosedima sa stočićem ispred, ne klasičnim stolicama u redovima...Elem, u "Čaplinu" je bilo SUPER, ušuškano, mali prostor, fini ljudi, i tematske projekcije starih filmova. Možda nešto kao "Kinoteka" u BG, programski, ali manje.
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Hton
I posle neka mi neko kaze da Novi Sad nije selendra. Pre neki dan mi je drugarica javila da su Arenu i Jadran zatvorili tokom zimske sezone, zato sto im se ne isplati da greju :nope:
Tako da idi u bioskop po okolnim mesnim zajednicama i seoskim kulturnim centrima :lol:
:zid: e nek' si nam rekao... :nokti:
Originally posted by colorado
u redu, culi smo ;) u ns nema :lol:
Originally posted by Pending-For-A-Bending
Za sve je kriv Sixto!
i ja kazem! zamadjijao je sve sa angelinom777 :lol:
Originally posted by Mars
U Nišu je postojao mali bioskop "Čaplin". U podrumu bioskopa "Čegar" koji nam je kratko bio zanimljiv jer se sedelo na dvosedima sa stočićem ispred, ne klasičnim stolicama u redovima...Elem, u "Čaplinu" je bilo SUPER, ušuškano, mali prostor, fini ljudi, i tematske projekcije starih filmova. Možda nešto kao "Kinoteka" u BG, programski, ali manje.
ja sam isao u neku Rodu, ako se ne varam, u centru pored Kalce.. eh, to je bio provod :giggle:
Korisnikov avatar
By Hton
Originally posted by ns.happy
:zid: e nek' si nam rekao... :nokti:
Pa i nisa pogresio, tako je...
Korisnikov avatar
By Hton
...Elem, u "Čaplinu" je bilo SUPER, ušuškano, mali prostor, fini ljudi, i tematske projekcije starih filmova. Možda nešto kao "Kinoteka" u BG, programski, ali manje.[/size]
Mozda je zato i najlepse gleda ti filmove sa dragim osobama u sobi ,kod kuce u toplom...potpuno ususkano...uz kafu, caj, ili mleko...:love:
Korisnikov avatar
By Mars
Uopšte nije stvar izbora ili/ili...

Treba se i jedno i drugo.
Korisnikov avatar
By colorado
Originally posted by ns.happy
Originally posted by colorado
u redu, culi smo ;) u ns nema :lol:
Nisam mislio ovog puta na bioskop, vec na ono sto je Mars pre mene rekao. :)
Nije mi zrenjaninski biskop nesto cime bih se toliko kurcio. haha!
Korisnikov avatar
By Mars
Kod mene si mogao da čuješ ljude kako kažu "Neću valjda da idem u ONAJ bioskop!"
Smetala su im sedišta, zidovi, ko zna šta još.

Izgovor, naravno.
Korisnikov avatar
By Sunce
...Elem, u "Čaplinu" je bilo SUPER, ušuškano, mali prostor, fini ljudi, i tematske projekcije starih filmova. Možda nešto kao "Kinoteka" u BG, programski, ali manje.[/size]
Mozda je zato i najlepse gleda ti filmove sa dragim osobama u sobi ,kod kuce u toplom...potpuno ususkano...uz kafu, caj, ili mleko... :love:
Lepo je i to, ali BIOSKOP je BIOSKOP!

:hyper:
Korisnikov avatar
By Hton
Mozda je zato i najlepse gleda ti filmove sa dragim osobama u sobi ,kod kuce u toplom...potpuno ususkano...uz kafu, caj, ili mleko... :love:
Lepo je i to, ali BIOSKOP je BIOSKOP!

:hyper:
to jeste, ali iskreno to je kada su spektakli u pitanju... Ja obozavam da delim sa nekim reakcije i asocijacije prilikom gledanja filmova, tj. to sam u stanju da radim samo kada sam jako blizak sa osobom sa kojom gledam. A posto filmove najcesce gledam sa najboljom drugaricom i sa njom u bioskopu postajem pravi mali prostak, koji nonstop nesto sapuce i kikoce se, onda je bolje da to uzivanje priredim tamo gde to nije nepristojno. :)
Ali ono sto je nezamenjivo posle bioskopa i najdivnije je setnja posle filma...narocito u koliko je film ostavio uzasno snazan utisak ,a ti si prisiljen da se vratis u realnost i to jednostavno ne zelis...
Korisnikov avatar
By ns.happy
strejteri to mogu u zagrebu, oni imaju sedista za zaljubljene. dve fotelje spojene u jednu ... heh...
Korisnikov avatar
By Sunce
Ja ne podnosim komentare u toku filma. Da mi neko nesto prokomentarise u toku filmova Tarkovskog, Bergmana ili Bertolucija, tacno bi mu mozak iscupao. Zapravo, poneo bih lizalicu pa rekao: "Na, lizi!" :smeh:

Zato idem sa utisanima ili sam.
Korisnikov avatar
By Hton
Ja ne podnosim komentare u toku filma. Da mi neko nesto prokomentarise u toku filmova Tarkovskog, Bergmana ili Bertolucija, tacno bi mu mozak iscupao. Zapravo, poneo bih lizalicu pa rekao: "Na, lizi!" :smeh:
hrana je takodje neprimerena bioskopu! :P :D
Korisnikov avatar
By Sunce
Onda otkopcati slic i spustiti mu glavu. :bic:
Korisnikov avatar
By Hton
da...to se zove standardno vece u Kinoteci :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Meni treba apsolutna tišina okolo dog gledam film u bioskopu. Eksplodiram što se komentara tiče POSLE projekcije.

Takodje se ne slažem da je vrhunac bioskopskog doživljaja filma rezervisan za spektakle (i to ne samo zbog toga što sam na deset poslednjih takvih filmova bukvalno hteo da zaspim od dosade).
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!