Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Pending-For-A-Bending
Odlican spanski gay film. Malo je teze naci titlove (posto jos nije izbacen za evropske trziste, ali ako nekome zatreba mogu vam ja poslati CUSTOM uradjen prevod :) )

Videcete mnoge poznate likove iz spanskih serija. Film je izuzetno zabavan i... histerican- tacno onakav kakvi su i ostali spanski filmovi

Ubistva, mede, Pablo Puyol (onaj iz Korak Napred i 20 centimetara), homofobija i prevare su ono sto ce vas zakucati za fotelju sledecih sat i po!

''

PS> Ova je tema speciajlno otvorena za ns.happy-a
By ~ Le Saint X ~
20 cm????!!!

jel ja to nesto ne znam?

mada je meni Rober bio...

uhhhhh....

:drkanje:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Gledao sam ga na HBO pre mesec dana. Nishta specijalno, malo dosadan.
Korisnikov avatar
By ns.happy
Jao hvala

:kiss: skida srecko taj film vec neko vreme sa torenta, i nekih 60 posto je skinulo. nemam titlove pa bih molio za iste,spanski ich ne razumem

:blus: inace onaj lik iz korak napred se cesto vidja u gay themes movies. da li je i on gej ili..?
Korisnikov avatar
By CareBear
Nije sad tesko naci titlove: http://www.opensubtitles.org/en/subtitl ... ecatown-en
Bilo je tesko naci naci ih pre godinu dana or so :)
A jel se to desava nesto sa filmom/glumcima, pa svi opet traze titlove or what? Skoro su mi neki ljudi trazili titlove, a medju njima i lik koji mi ih je ripovao, pa u medjuvremenu izgubio disk :D
Ako vam ne pase ovaj, javite da potrazim disk sa titlovima za DVDRip.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!