Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
I to ne samo sto je o pokojniku sve najlepše.

Stvarno je bila za ponos. Za uživanje. Za razmišljanje i pričanje.

Šta se posle desilo, u onom sto je postalo 'Srpska kinematografija'...valjda kao i sa mnogim drugim kvalitetnim stvarima(uzgred, kad ce ponovo da biraju "Zlatne šljive"?)

Kurac-pička. Jebem te/jebeš me... Takozvane galerije likova. Analize situacije "sada i ovde" - to su obeležja (ujedno i krajnji dometi) filmova koji se danas i niz godina unazad snimaju u Srbiji. Filmska mafija, na kraju...

Ostavite neki link, podsetite i druge na neki film koji smo mozda zaboravili.

Ova dva postavljam samo zato što su me podsetila na srpsku kinematografiju nekad, bez nekog drugog posebnog (best of) razloga...

''
''
Korisnikov avatar
By Mars
Ja ne volim kada se toliko unapred priča o nekom filmu. A snimanje će da počne sredinom 2009. godine...

Jel ste gledalo "Carlston za Ognjenku"? Kakav je?

I o njemu sam još pre izbacivanja toliko nepotrebnih stvari znao, da na kraju nisam ni imao želju da ga pogledam.
Korisnikov avatar
By Mars
Deni, jel iz ovog filma ona scena: "Ja sam TEVTONKA. Meni je mera DESET puta." (ili tako nesto)

??
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Mars
Deni, jel iz ovog filma ona scena: "Ja sam TEVTONKA. Meni je mera DESET puta." (ili tako nesto)

??
Ne mogu da se setim sad.
U svakom slucaju, radi se o sjajnom filmu " Kako sam sistematski unisten od idiota ".
:)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!