Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By ns.happy
Steven Klein

Slika

Steven Klein (1961) Americki modni fotograf iz New York-a. Poznat kao licni Madonnin fotograf, radio je vecinu njenih poslednjih fotografija. Pored nje, radio je i sokantne kampanje za D&G, Tom Forda, i mnoge poznate licnosti kao sto su Bred i Angelina, Justin, Britney, Bekamovi,

Wikipedia kaze o njemu:
After studying painting at the Rhode Island School of Design, he moved into the field of photography. Klein shot high-profile advertising campaigns for various clients including Calvin Klein, D&G, Alexander McQueen and Nike and is a regular contributor to magazines including American and French Vogue, i-D, Numéro, W and Arena. His work has featured in numerous exhibitions, most recently at the Gagosian Gallery, California and the Brancolini Grimaldi Gallery in Florence. Klein is well known for his W Magazine editorials with Madonna [1], Tom Ford[2], Brad Pitt[3] and numerous others. He often works with Lighting Director David Devlin. Klein is represented by Todd Shemarya Artists for photography and Station Film for commercials. He was the photographer for Britney Spears' third studio album, Britney.
Slika
Korisnikov avatar
By Kiborg
Interesantno, sviđa mi se ona reklama za farmerke :)
Korisnikov avatar
By ROYAL
Fotke su extra, ali moj apsolutni favorit je Mario Testino, bez premca...
Korisnikov avatar
By ns.happy
klein je poprilicno mracan, za razliku od testina... od njega sam nasao ovo.

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By ROYAL
Ma ovaj mi je nekako fensi mracan, sta znam, a Mario nije u tom fazonu, njegove fotke su skroz modne, ali mozda malo realisticnije (mislim na njegove knjige fotografija, ne na editorijale), u svakom slucaju, niko nije bolje slikao Žizel i Kejt Mos od njega
Korisnikov avatar
By Manon
meni se Kleinove fotke bas dopadaju. Hvala srecko!!!
Korisnikov avatar
By Hton
Obozavam ga:hyper:
Najbolju kampanju D&G je on radio! Najbolje Madonnine fotke je on radio! Najbolje Bradove i Angelinine slike je on radio!...:love:
By mikka
zanimljive fotografije
koristi kontraste
dominacije i potcinjavanja
skandaloznog i burzoaskog
razvratnog i estetskog
sa dosta homoeroticnog naboja :zastava:
Korisnikov avatar
By Hton
ovih dana treba sa Madonnom da radi jos jednu seriju fotki za casopis W!

A evo i poslednjih iz njihove saradnje:

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Korisnikov avatar
By ns.happy
kad hton vec toliko potencira madonu, evo jos nje... samo da ne ispadne da je samo po njoj poznat...

Slika
Slika
Korisnikov avatar
By Hton
:D

Naravno da nije, ali su oni veoma bliski prijatelji.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!