Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By .L O S T
Jedan od najzabavnijih filmova koje sam ikad gledao (2x) :opacupa:
Filmovi su tako dobro ispali, neverovatni okreti a i oooooopasno u nekim trenucima podsecaju na mog dragog i mene, stavise neke od onih stvari su nam se zaista i desile...
Slika
http://www.imdb.com/title/tt0366551/

A onda je dosao drugi deo u kome vise nisu znali sta ce pa su zavrsili puseci dzoint sa George W.Bush-om.....
Slika
http://www.imdb.com/title/tt0481536/

Gledao neko....... :pucaodsmeha: :angel: :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Island
ovaj drugi gledao...
Iako se ne palim na americke komedije njih dvojica u kombinaciji su odvala, smerni i disciplinovani Koreanac i flegma Indijac (i u seriji LOST onaj par Koreanaca je prikazan kao primer dobrih ljudi - to je izgleda neki trend u Holivudu).
Mislio sam da je film za decu, medjutim, gledajuci par scena zaključio sam da film treba sakriti od dece.
Posto je Lost pohvalio prvi deo moram i njega potraziti. Lost rece i da su ga glavni junaci podsetili na njega i njegovog dragog te da su im se neke iste stvari desile... Mogao bi to podeliti sa nama?
Korisnikov avatar
By .L O S T
prvi deo je po meni bolji jer se mnogo brze sve odvija i neuporedivo su bolje fore.... dolazi do prosto neverovatnih stvari :pucaodsmeha:
dijareja bliznakinje su me dokrajcile :lol:

a sve se poklapa sa nama, sve situacije u prvom delu, tema posebno, a prva scena je preslikana! Samo nas jos nije napao rakun :lol: i nismo pusili dzoint sa Bushom :lol:

p.s.film nikako nije za decu :tushe:
Korisnikov avatar
By Island
Originally posted by .L O S T

a sve se poklapa sa nama, sve situacije u prvom delu, tema posebno, a prva scena je preslikana!

e moram skinuti i prvi deo, ako nista drugo onda zbog vas :-)
A sta kazes na nacin na koji kaznjavaju nove zatvorenike u Guantanamu (dobrodoslica... i ono koji ce prvi da klekne...)
Korisnikov avatar
By Island
Originally posted by ns.happy
neki torent?
:jelka:
to nije problem pronaci, poslacu ti na u2
Korisnikov avatar
By .L O S T
mislis na meat-cock sendvich :lol: kakve su oni face kad im je usao cuvar :lol:

ali ipak je prvi deo bolji:roflmao: odgledaj sto pre i doziveces nas dvojicu :lol:

ako hoces poslacu ti i ja neki torent......
Korisnikov avatar
By ROYAL
Gledao ja prvi deo i nije mi bas nesto bio smesan, malkice i bez veze, tako da drugi verovatno necu ni gledati...
Korisnikov avatar
By Island
Originally posted by .L O S T
mislis na meat-cock sendvich :lol: kakve su oni face kad im je usao cuvar :lol:

ali ipak je prvi deo bolji:roflmao: odgledaj sto pre i doziveces nas dvojicu :lol:

ako hoces poslacu ti i ja neki torent......
skida se vec... bojim se da cu posle prvog dela pojuriti da potrazim vas dvojicu da me zabavljate, obzirom da su Harold i Kumar suvise daleko :oskar:
Korisnikov avatar
By .L O S T
slobodno, bolji smo od njih.

u svakom pogledu :lol:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
prvi deo je sjajan

drugi deo nisam gledala
Korisnikov avatar
By Ralph Wiggum
Oba dela su urnebesna.Scenario je odlican, a njih dvojica kao tandem za ovakve uloge su savrseni.

p.s. Uloga NPH je legendarna u oba dela.Steta sto su ga ubili tako da se najverovatnije nece vracati u trecem delu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!