Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Zonche!
Slika

Here we go again!

Prvi serijal je poceo sa prikazivanjem...Pojavljuju se i stari likovi ali uglavnom se bazira na novoj generaciji...

Gleda li neko?
Korisnikov avatar
By V25
Ja gledao prvi epizodu... Ništa specijalno... Klasičan prikaz života u LA-u sa već viđenim fazonima i gomilom glumaca koji nemaju veze sa glumom. Opet, bilo mi je nekako cool što ponovo snimaju.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Pa da...Beverli Hils ko Beverli Hils...Sta ima tu da se ocekuje...
Korisnikov avatar
By Vespertine
Ja skoro navatao na HRT jednu epizodu iz senior ciklusa i zgranuo se na kakvu sam glupost trchao da gledam tv kad sam bio klinac... Nove ne zhelim da gledam ni pod tachku razno:ccn:
Korisnikov avatar
By Skituljko
Gde to moze da se vidi? Ja bih da bacim oko, bas me zanima kako to sad izgleda. Prvi serijal sam gledala sporadicno, kad naletim, al' eto sad sam radoznala da vidim kako su to osmislili.
Korisnikov avatar
By m..
Jaoj joj. Joj. Jao. Uh. jao. :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By decko
Deluje mi bas glupavo, iako nisam gledao prvu epizodu a i ne planiram.

Vec osecam da ce biti rip starih epizoda, na foru "OC" samo u jos raskosnijem fazonu, a i to sam jedva gledao zbog Adama Brody-a :giggle:
Korisnikov avatar
By jukie
Pa drugačiji je život sada nego što je onda bio... stari BH je sniman u vreme pre interneta npr.
Doduše ja sam ona generacija koja je gledala BH u realnom vremenu: mi smo treći srednje, oni su treći srednje, mi smo maturanti, oni su maturanti, tako da nije bilo kao da ja sada gledam
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Po toj slici bih rekao da su se opet poveli za angazovanjem starijih glumaca za srednjoskolske role :pegla:
Korisnikov avatar
By Tomek
Glupost...

Setio sam se odvale jednog drugara od pre 15-16 godina (tada je imao 7-8 godina):

Gledamo Beverli Hils...
Policija privodi Brendona zbog necega, a drugar: Ajoooj, uhapsili su Beverli Hilsa...
Korisnikov avatar
By .L O S T
jbg Speling je mrtav (kakav je car za serije bio taj covek!!!!) tako da od nove generacije nema nista........ :serlok:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Vespertine
Ja skoro navatao na HRT jednu epizodu iz senior ciklusa i zgranuo se na kakvu sam glupost trchao da gledam tv kad sam bio klinac... Nove ne zhelim da gledam ni pod tachku razno:ccn:

me 2:zev:
By Simor
Beverly Hills 90210 je bila skroz zabavna serija. Em si mogao da vidiš malo drugačiji sistem vrednosti (sećate se kada je Andrea pizdela jer je Brendon na nekom kontrolnom zadatku prepisivao; to me podsetilo na nedavno istraživanje o stavu britanskih i ruskih studenata prema prepisivanju, gde su oni prvi bili jako protiv toga, jer su polazili od teze karakteristične za društva gde se individualizam malo više neguje pa se smatra da uspeh treba da bude izraz tvog vlastitog truda), em si mogao svašta lepo da naučiš (na primer, Dilan koji je voleo da čita Džeka Keruaka a omiljena knjiga mu je bila "Na putu"; divan način da kao tinejdžer kreneš da otkrivaš bitnike: Keruaka, Ginzberga,...; ili da se ruski klasici čitaju kada je duga noć, jer ih ne možeš završiti nikako, koliko god noć da traje, kao kada je mama Sindi čitala "Anu Karenjinu" čekajući Brendona koji se kasno vraćao iz grada). Zamislite da naši tinejdžeri to danas gledaju pa krenu da usvajaju kao cool to da ne treba voziti pijan (kao što je to Brendon jednom uradio), da kada napipaš kvržicu u dojci to treba da proveriš kod lekara (kao Brenda), da je biti gay sasvim ok (kao što je bio onaj Kelin prijatelj na koledžu), etc.

Ne treba zanemarivati edukativni potencijal koji je Speling davao BH 90210! ;)
Korisnikov avatar
By Dina
Ja sam nekad volela Beverli Hils, narocito sto su meni dali ulogu Brende u dodeli uloga :kosa: Ali kad sam sad pokusala da gledam neku od tih starih epizoda sve mi je bilo jako naivno i mnogo drugacije nego sto sam nekad dozivljavala, a onda me je rastuzivala ta prolaznost zivota... Tako da vise nisam ni gledala... Novu seriju sumnjam da cu gledati, mozda kad se bude prikazivala na tv pustim mom detetu, sve u svoje vreme :deda:
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by colonia_boy
Moje srce ne bi izdrzalo da opet vidi Tori Speling u pokusaju da glumi :sarana: :pop:
Nemoj tako :lol: Bila je slatka u Scary Movie II :smeh:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ja se uvek setim jedne svoje drugarice iz detinjstva koja se jadna natripovala da lici na Keli iz te serije, pa je pucila usta i sanjala o danu kada ce joj mama dozvliti da posvetli ionako svetlu kosu. Ako bi joj neko kojim slucajem rekao da lici na Keli, ona bi danima bila na sedmom nebu... A zapravo, vise je to bila decija fiksacija i poistovecivanje sa likom, nego neka stvarna slicnost (uostalom, kako bi dete od 7-8 godina licilo na glumicu od 30?)

A propo serije, tada sam gledala nesto, ali se radnje ne secam. Ako je i bilo radnje. ovo novo cu da preskocim.
Korisnikov avatar
By MusicManiac
meni je ok, krenuo sam da gledam jer nisam imao sta, no sad pocinju uskoro nove epizode lost i sinoc/danas je isla nova epizoda kyle xy.
OT krenuo sam da gledam i gossip girl jer sam video da je dosta ljudi nalozeno na nju, pa reko aj da vidim....
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!