Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By ~ Le Saint X ~
Sad procesljao temu Kultura i Umetnost
i ne mogu da verujem da niko do sada nije otvorio temu o ovoj seriji!!!

Ponovo ja na nasim TV-ima na RTS1

i...

Ja ne znam da li postoji lepsha serija!!!!!!!

Skoro svaka epizoda me natera na razmisljanje
pored toga...
nasmeje te
rasplace (bas juce)

Valjda zato sto je tako romanticna...
a opet realisticna
I sto se sve kod Ali vrti oko trazenja 'pravog'
to jest
THE ONE

koga svi mi trazimo, I guess...
Barem ja
Te se toliko i identifikujem sa mnogim stvarima i mogu da me pogode

Danas me je posebno pogodila jedna misao...Koja ide otprilike ovako

Ako ti se neko svidi na bilo koji nacin, cak i iz daljine, budala si ako ne pokusas nesto sa tom osobom, ma koliko da je daleko od tog nekog zamisljenog ideala, jer cak i to nesto malo vredi da se boris jer pravi retko dolaze, ako ikada dodju.

I tako dalje...

Vashe mishljenje o seriji, ako je gledate?
Korisnikov avatar
By Zonche!
Obozavam je! Posebno nacin na koj razmislja onako blesava...
By mikka
Gledam je, iposebna je, a sinocna tema je bila posebno interesantna zbog biseksualnosti. A taj citat bih stavio u potpis, ali ne moze da stane, pa ostaje mesta samo za neke gluposti.
By Pending-For-A-Bending
Pored WONDERFALLs jedina serija koje mogu da se setim a da je glavni lik LUD.

Super je serija. Smesna i tuzna. Uzasno zabavna. Spica je znala uvek da me razveseli :) )
Korisnikov avatar
By V25
Simpatična serija iako je nikada nisam pratio. Ipak smatram da su "Desperate Housewives" nešto najbolje što je telvizija imala u poslednjih 10-tak godina. Ta serija je za respect.
By Swanheart
jedna od omiljenijih mi serija.

sada je gledam sa istim odusevljenjem sa kojim sam je i prvi put gledala
Korisnikov avatar
By Silvija Plat
Ally je heroj ljubavi i lucidnosti. Ja je obozavam, ona je jedna od mojih najboljih prijateljica. I kad smo kod serija, da li se neko seca serije six feet underground? Volela bih ponovo da je gledam!
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Swanheart
jedna od omiljenijih mi serija.

sada je gledam sa istim odusevljenjem sa kojim sam je i prvi put gledala
Upravo!

Meni se u seriji jako svidja sto se sve vrti oko medjuljudskih odnosa

i
puno toga mozes nauciti
ili
da se identifikujesh sa situacijom
Korisnikov avatar
By Dzi
...i ja je obazavam :shmi:
Korisnikov avatar
By Schveca
Obozavam Ali i sve likove iz serije.... loodaci su moj tip :pinknaocari:
Korisnikov avatar
By colorado
Ovih dana gledam seriju uz dorucak. Bolje to nego Brojeve.

Voleo sam seriju kad se prvi put pojavila. Onda mi je postala jako pateticna. A zatim sam shvatio da ja ne trazim tog "the one", te da ne mogu bas nesto da se poistovetim s Ali.

No, moram da priznam da jako volim Ilejn i Ricarda. Pogotovo njega. Toliko je prost, i bez dlake na jeziku, i uvek u pravu, a nije postao cinican. Naprotiv, uvek je nasmejan i pun energije. Super je.
Korisnikov avatar
By scout_finch
gledala sam je i na bk i na rts-u i na hrt-u,pa opet na rts-u.i uvek mi je zanilmjivo da je gledam.iako me ponekad bas rastuzi,jako je pozitivna serija.
Korisnikov avatar
By Sunce
I ja je volim. Gledao sam je mozda tri puta, tako da cu ovaj put propustiti.
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Meni je ona sva simpaticna, svesna luckasta, bas tip devojke kakvu bih ja volela da imam :) ...al je ne voliiiiiiiiim ni najmanje :down:
Korisnikov avatar
By Shazanon
Originally posted by Silvija Plat
I kad smo kod serija, da li se neko seca serije six feet underground? Volela bih ponovo da je gledam!
Zove se Six Feet Under (nema 'ground'), i ne samo sto je se secam (takvo sta se ni ne moze zaboraviti), nego je obozavam. Najbolja serija ikad, hands down.

Sto se tice Ally, volim je i gledam kad stignem, ali mi je povremeno nekako isuvise... sladunjavo-pateticna? Mozda malo pregrub izraz, ali sljakam na jednoj sinapsi i, jebiga, trenutno ne mogu da nadjem bolji.
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Six Feet Under je odlicna serija.. bas sam je volela.. ali u ovom trenutku moj favorit je Nip/Tuck..

mada, ja gledam sve, pa tako i Ally ... simpaticna je, zabavna a u isto vreme mozes i da se pronadjes u velikom broju situacija kroz koje ona prolazi..
Korisnikov avatar
By Dzi
..."bolje je da se kajesh zbog nesto shto si probao i uradio ,nego da se kajesh zbog necheg sto nisi" ,.. shta osecas "tu" ..

Calista Flockhart :kiss:
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by spiritska
..."bolje je da se kajesh zbog nesto shto si probao i uradio ,nego da se kajesh zbog necheg sto nisi" ,.. shta osecas "tu" ..

Calista Flockhart :kiss:
To i meni ostalo iz ove epizode od malopre

:)

:mazi:
Korisnikov avatar
By Dzi
Originally posted by Renoir

To i meni ostalo iz ove epizode od malopre

:)

:mazi:
.. ;) :mazi: :friends: :zastava:
Korisnikov avatar
By Tomek
Zanimljiva serija, duhovita, ozbiljna, sa neobicnim zapletima, super efektima...
Svidja mi se i gledam je kad god mogu...

A ovo sam naucio napamet...
...
Ako ti se neko svidi na bilo koji nacin, cak i iz daljine, budala si ako ne pokusas nesto sa tom osobom, ma koliko da je daleko od tog nekog zamisljenog ideala, jer cak i to nesto malo vredi da se boris jer pravi retko dolaze, ako ikada dodju.
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Tomek
Zanimljiva serija, duhovita, ozbiljna, sa neobicnim zapletima, super efektima...
Svidja mi se i gledam je kad god mogu...

A ovo sam naucio napamet...
...
Naucio napamet
iz iskustva?
ili
sada procitao, svidelo ti se i zapamtio???

U svakom slucaju jedna univerzalana istina
Korisnikov avatar
By horus.
serija je super... :hyper:

doduse, malo su poslednje epizode zeznuli, no dobro...

bas sam se obradovao kada sam video da se ponovo daje na rts2 (21h.)...

jedino sto redovno zaboravim da je gledam... :lood:
Korisnikov avatar
By ns.happy
u objasnjenju mog bloga stoji jedan mcbealizam
"You know what makes my problems bigger than everyone else’s? They’re mine."
Korisnikov avatar
By Silvija Plat
Originally posted by Shazanon
Originally posted by Silvija Plat
I kad smo kod serija, da li se neko seca serije six feet underground? Volela bih ponovo da je gledam!
Zove se Six Feet Under (nema 'ground'), i ne samo sto je se secam (takvo sta se ni ne moze zaboraviti), nego je obozavam. Najbolja serija ikad, hands down.

Sto se tice Ally, volim je i gledam kad stignem, ali mi je povremeno nekako isuvise... sladunjavo-pateticna? Mozda malo pregrub izraz, ali sljakam na jednoj sinapsi i, jebiga, trenutno ne mogu da nadjem bolji.
Thnx za naslov. Seriju sam gledala nasumice na pinku, tako da u prvo vreme nisam ni uspevala da se setim naslova, ovaj sam nekako iskonstruisala. Serija je fantasticna!

On: Zanima me da li se neko mozda setio da sakuplja fishizme iz serije. Meni je to palo na pamet, ali nisam u mogucnosti da pratim seriju.
Korisnikov avatar
By Sunce
Za jedan rodjendan sam od kolega i koleginica dobio muziku iz serije. Bas cu sada da je slusam.

Smesna mi je epizoda, negde na pocetku serije, kada Ali kaze: "Ja ne zelim da imam velike grudi, samo zelim da budu manje male." :) :dude:
Korisnikov avatar
By Dina
Ja upravo cekam Ali pa dosla na forum kad... tema o seriji. Obozavam je :love: Gledala sam je i ranije ali su mi ove epizode na rts1 (u 11 h) nove. Daje se i na fox life ali sam te epizode vec gledala. Inace serija je dobra izmedju ostalog jer istice razlicitost kao bogatstvo i dodiruje se raznih predrasuda. Ali me je malo razocarala u prosloj epizodi jer je odbila sudiju samo zato sto je biseksualac, ali opet je on odgovarao u seriji na citav niz uobicajenih predrasuda, kao i licemerje... Dobro i za nase gledaliste, mada su stavili broj 14 u uglu. Ne znam sta je to toliko strasno za nize od tog doba, ali valjda taj koji je stavio zna ;)

Jos malo pa nova epizoda...:yay:
Korisnikov avatar
By Vespertine
Ja sad chekam da ovaj Billy odapne pa da u seriju upadne Robert Downey Jr.

He's the faca!!!!
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Dina
Inace serija je dobra izmedju ostalog jer istice razlicitost kao bogatstvo i dodiruje se raznih predrasuda. Ali me je malo razocarala u prosloj epizodi jer je odbila sudiju samo zato sto je biseksualac, ali opet je on odgovarao u seriji na citav niz uobicajenih predrasuda, kao i licemerje...
Da...
ma, sta god da se napise, tacno je
sjajna serija!

A i mene je malo razocarala da je odbila onog decka jer je bi
:(
mada, I can understand her
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Vespertine
Ja sad chekam da ovaj Billy odapne pa da u seriju upadne Robert Downey Jr.

He's the faca!!!!
:up: mada me je i on poceo smarati u jednom trenutku...
u principu, dok sam bio klinac serija mi je bila smesna. kad sam je skoro pogledao, bila mi je onako... malo previse izvestacena, mada su ostale sjajne izjave od Ali koje volim da cujem. muzika mi je tu ostala kao jedna jako dobra stvar. i uvek sam voleo onu plavu sekretaricu koja je zabijala nos svugde...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!