Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
ne znam da li je već postojala tema o njima na forumu, pretpostavljam da jeste pošto je serija prilično matora, no ja nisam uspela da je nađem.

što se mene tiče, ovo je prvi "make over" show koji mi se ikad dopao. osim što su mi njih petorica skoz simpa, baš mi je plezir da gledam sve te silne nehomofobične ljude kako se normalno ponašaju (klasičan escape from reality motiv za navlačenje na seriju). zapravo to mi je nekako najbolji momenat u celom show-u, frizure, šoping, uređenje enterijera i ostalo su mi skroz u drugom planu.

gleda li ih još neko? kakva su mišljenja?
Korisnikov avatar
By jukie
Pa gledao sam onu prvu uvodnu, sa onim tipom koji liči na Rona Džeremija. Ove ostale mi nisu odgovarale zbog termina
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
ako 'vataš fox life, trebalo bi da možeš si naći odgovarajući termin, ide nekoliko puta dnevno. :)
Korisnikov avatar
By Zoe
Ja `vatam, ali taj kanal bas retko gledam zbog onih silnih debilnih humoristickih serija.
Da li je i ova humoristicka?
Korisnikov avatar
By KiWi
gledam povremeno ... onaj plavi što liči na Ellen Degeneres me malo nervira kad se tako trpa svuda ... ali ume da bude jako sladak.

Ostali su super .. Posebno onaj vezan za kosu i kupanje i ovaj drugi za muziku i kulturu .. macani :D
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
nope, ovo je jedan od onih show-a u kojima se ljudi prijavljuju da budu ulickani, doterani i dekorisani od strane aktera serije. samo, ovaj je specifičan po tome što su subjekti preobrazbe strejt tipovi, a "šminkaju" ih pet gej tipova.
ovako nekako:

Five fabulous gay men, experts in the fields of fashion, food and wine, interior design, grooming and culture, are unleashed upon a straight guy whose friends or loved ones believe he needs a lifestyle upgrade. The guy is outfitted in new clothes, gets his home renovated and receives tips on other aspects of living well. The show debuted July 15 to an audience of 1.6 million viewers, a huge improvement over what Bravo previously drew in its Tuesday-night time period. In June '05, the series shortened its title to "Queer Eye" and debuted their third season with a special episode featuring members of the World Champion Boston Red Sox.

edit: ovo sam zoe odgovorila, da ne bude zabune
Korisnikov avatar
By Zoe
Jaoooooooooooooooooooo :shok:

Pa ja OBOZAVAM preobrazbe, takve emisije gledam na svim drugim kanalima koji ih prikazuju! :klap:

Kad je to, kaaaaaaaaaad? :yay:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by Kiwi
gledam povremeno ... onaj plavi što liči na Ellen Degeneres me malo nervira kad se tako trpa svuda ... ali ume da bude jako sladak.

Ostali su super .. Posebno onaj vezan za kosu i kupanje i ovaj drugi za muziku i kulturu .. macani :D

dobar je plavi. mada jes' malo tipičan nervoidni stilista, no bože moj, tak'i je poso. ;)
meni je najkjut kuvar, zato što se stidi pred kamerom, al onako simpatično.
Korisnikov avatar
By Zoe
Ja gledam "Extreme makeover" gde idu na plasticne operacije, sve se prikazuje, sve vidis.......mislim, takvih sam gledala jedno pet komada, postala sam strucnjak za estetsku hirurgiju :lol:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
ovo je jedini program koji sam uspela da nađem za fox life, ali očito ga se ne pridržavaju, pošto ja nalećem na seriju svim mogućim danima i to po par puta dnevno (eo upravo je odgledala pre par sati, što nikako nije u skladu sa onim što ovde piše). tako da nemam pojma koji su tačni termini... :neznam:

http://srbijatenis.net/Televizija/content/view/16/31/
Korisnikov avatar
By Marvin
I ja obožavam preobrazbe ali se od ovoga umalo nisam ispovraćao.
Jedna epizoda je bila dovoljna.
:down:
By superfly
Originally posted by Marvin
amerikansko smeće. šta drugo očekivati.... :maca:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
ama zašto?
pa manje je smeće od svih ostalih preobrazbi! barem ima dobru underlying poruku, za razliku od onih što rade plastične operacije i slične budalaštine, gde je poenta isključivo u dosezanju nekakvih sumanutih ideala lepote. ovde ljudi mogu da vide kako str8 frajeri bez zazora i predrasuda "sarađuju" sa gej muškarcima koji su potpuno out i to nikoga ne čini nervoznim. meni je to fenomenalan način za delovati na homofobične ljude.
By Storm
Emisija je vrlo zanimljiva, s tim što sve dosta zavisi koga sređuju u konkretnoj emisiji, pa poneki put može da bude dosadno.

Što se tiče queer petorke, najbolji je tip koji uređuje stanove, strašno je sposoban. Svaki put fenomenalno sredi stan.
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by superfly
Originally posted by Marvin
amerikansko smeće. šta drugo očekivati.... :maca:
mozzda neko rusko smetje? :srbin:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Lepa Krepa
ovo je jedini program koji sam uspela da nađem za fox life, ali očito ga se ne pridržavaju, pošto ja nalećem na seriju svim mogućim danima i to po par puta dnevno (eo upravo je odgledala pre par sati, što nikako nije u skladu sa onim što ovde piše). tako da nemam pojma koji su tačni termini... :neznam:

http://srbijatenis.net/Televizija/content/view/16/31/
Pogledajte ovde

http://www.sbb.co.yu/cms/view.php?id=160

Nađete u spisku Fox Life i markirate, a onda samo štiklirate polja za željene dane...

Prevode je kao "Drugačiji stav za pravu stvar" i ide u terminima od 10.00 i 19.00
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Meni samo nije jasno gde nadju one svinje od str8tera.
Yebo ga Deda-Mraz, jedan pacenik je cele godine imao ukrasne svecice razvucene po stanu! Druga svinja je drzala nedojedeno nesto narandzasto u plasticnom valovu ispod kreveta. Mogu da tolerisem i nedostatak sredstava za negu kose i koze kod muskaraca, cak i nemanje namestaja ili neurednost, ali sve ima svoju granicu...
Simpa je serija...
Korisnikov avatar
By KiWi
A ima i ovde pun program: http://www.krstarica.com/lat/tv/index.p ... elimican=1
Originally posted by Lepa Krepa

dobar je plavi. mada jes' malo tipičan nervoidni stilista, no bože moj, tak'i je poso. ;)
meni je najkjut kuvar, zato što se stidi pred kamerom, al onako simpatično.
Jes' vala .. tačno se vidi da mu je to profesionalna deformacija.

Slažem se, kuvar je kjut u momentima stidljivosti (mada, ruku na srci, trudi se to da prikrije)
Korisnikov avatar
By Calypso
Emisija je bas zabavna cak su je ubacili kao temu u jednu epizodu South Park-a, valjanje od smeha.

Cak je i moja mama gleda pa zapitkuje svasta, sva je kao malo dete al skroz simpa, ahaha

U svakom slucaju bolja od ovakvih riallity emisija na pinku i b92...
Korisnikov avatar
By Egon
Crab People, Crab People !!!!!! :federi:

po meni je takodje spada u kosharu sa svim ostalim americhkim imperijalistichkim TV smecjem ...
Korisnikov avatar
By Dina
Gledala sam danas jer me Seaman vec duze vreme nagovara, posto jako voli tu seriju. Meni je ocaj kako sam i pretpostavljala. Mene sve te emisije i saveti - samo promenite frizuru i izlazite i srescete princa/princezu - nerviraju. To sto su oni gay a on strejt nista mi nije promenilo u tom utisku. Ali da podignem temu da je Seaman vidi kad dodje na forum.
Korisnikov avatar
By gorilica
Nikako da je nahvatam, a dodushe i retko palim tv.
Korisnikov avatar
By Dina
Mislim da je na fox life-u u 10h, valjda subotom i nedeljom... mada sam ja zavrsila sa gledanjem te serije :D
Korisnikov avatar
By greek_lover
Originally posted by Dina
Gledala sam danas jer me Seaman vec duze vreme nagovara, posto jako voli tu seriju. Meni je ocaj kako sam i pretpostavljala. Mene sve te emisije i saveti - samo promenite frizuru i izlazite i srescete princa/princezu - nerviraju. To sto su oni gay a on strejt nista mi nije promenilo u tom utisku. Ali da podignem temu da je Seaman vidi kad dodje na forum.
Lifestyle emisije imaju tu konotaciju, ali ... QEFSG nemaju bas potpuno takvu relaciju ... moze da se pokupi dosta dobrih saveta za sredjivanje enterijera a i predlozi za hranu su uvek zanimljivi (mus od cokolade sam pokupio odatle, xexexe)

Uzasavaju me emisije drugog tipa, na MTV-ju ranije, ne znam da li jos idu, ono, kao, dva super frajera navataju neke luzere od momaka i prave od njih extra zavodnike ... to mi je bash bljak!
Korisnikov avatar
By Dina
Moguce, nego mene ni kuvanje, ni sredjivanje enterijera preterano ne zanimaju... Ja uzivam kad naletim na one emisije tipa kako su vidovnjaci otkrili ubice koje policija nije mogla da nadje, da li je brod koji je norveski pokret otpora potopio zaista nosio tesku vodu za Nemce i kako su se spasli verenici (danas starci) i tome slicno... Ove sladunjavosti nikako. Mozda sam mracan lik :lol:
Korisnikov avatar
By greek_lover
Ti mracan lik ... ja ne propustam air crash investigations!!!
sad su novi serijali, ali nesto, jedno vreme svaki avion je uspeo izbegnuti pad ... pih!
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Meni je to skroz super serija...oni su mi slatki i simpaticni i zanimljivi....pogledam s vremena na vreme... naaajs :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!