Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

" Glumac Milenko Zablaćanski, koji je teško povređen u saobraćajnoj nesreći 5. januara, preminuo je na Vojno-medicinskoj akademiji.

'Pored svih preduzetih mera intenzivnog lečenja i posle višednevne borbe za život, nakon teških povreda zadobijenih u saobraćjnoj nesreći, glumac Milenko Zablaćanski preminuo je danas u 17:05 na VMA'.

Glumac Milenko Zablaćanski, diplomirao je na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, u klasi profesorke Ognjenke Milićević.

U beogradskom Pozorištu na Terazijama ostvario je uloge u predstavama 'Trajkovići', 'Heroji', 'Kabare', 'Svetlosti pozornice', 'Lutka s naslovne strane', 'Svadba u kupatilu' i drugim.

Širu popularnost stekao je igrajući u televizijskim dramama, a posebno u serijama Siniše Pavića 'Srećni ljudi', 'Porodično blago', 'Stižu dolari' i 'Bela lađa'. U filmu Zdravka Šotre 'Gde cveta limun žut' tumačio je lik američkog novinara Džona Rida. "
RTS

Neka mu je vecna slava i hvala.
Korisnikov avatar
By *deni*
Gledacemo ga i dalje u basnoslovnim reprizama serija Sinise Pavica ...
:)
Korisnikov avatar
By malac
On je mukica bio u stanju mozdane smrti jos od prijema.BERA je nazalost pokazala ravne linije...

Veliki gubitak jednog sarmantnog i vedrog gospodina!
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Ladno je umro...Moj tata ga je bas goivio, i skenjo se kad je cuo za nesrecu, kako ce tek kad cuje za smrt... bas mi je zo... :(
Korisnikov avatar
By Paki
Sranje ...
Bas bzvz... Zao mi je :(
Korisnikov avatar
By starky
strasno...a on je bio jedan tako gotivan pozitivac...:(
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!