Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
Pisalo se i pričalo o ovom filmu godinama ... i da budem iskren, od kada su krenuli da snimaju prvog Spajdermena mislio sam da od IronMan-a neće biti ništa. Ipak, film je snimljen i biće premijerno prikazan 2. maja.

Slika

IronMan mi se posebno sviđa što je on čovek kao i svi ostali, nema neke specijalne sposobnosti (ako se izostavi taj geler u srcu) osim svoje kreativnosti i znanja. Ipak, nije sve direktno preneseno sa stripa na platno, već je priča update-ovana i nakićena. Na primer, u originalnoj priči Toni Stark biva zarobljen u Vijetnamu tokom rata, dok je u filmu zarobljen u Afganistanu. Takođe, u stripu je Toni Stark imao problema sa alkoholom, dok se u filmu to ne pominje.

Slika

U filmu glume Robert Downey Jr. i Gwyneth Paltrow. Ulogu Virdžinije Pots u filmu je trebala da glumi Rachel McAdams, ali je zbog obaveza prema filmou "The Time Traveler's Wife" koji upravo snima. Nicolas Cage i Tom Cruise su bili zainteresovani za naslovnu ulogu, a Cruise se čak ponudio ceo projekat.

Slika

U filmu je korišćena popularna motion-capture tehnika više nego ikad. Zapravo, posle snimanja na lokacijama Robert Downey Jr. skoro godinu dana ispred green-screen-a snimajući pokrete koji su u postprodukciji doteljeni 3D modelu IronMan-a.

Slika

Chris Martin, muž Gwyneth Paltrow, ima sve objavljene brojeve stripa IronMan. On joj je bio od pomoći dok je spremala ulogu Virdžinije Pots. Gwyneth inače ne voli da čita stripove i kada joj je ponuđena uloga u ovom filmu prokomentarisala je kako je to film o jednom superheroju poput X-mena.

Slika

Quentin Tarantino je 1999 odbio da režira ovaj film uz opasku "Ne režiram filmove za decu".

Slika
Korisnikov avatar
By KiWi
sad čuo .. IronMan kod nas tek u novembru :rida:
Korisnikov avatar
By colorado
Kivi, JAKO me nervira tvoj avatar!!! Lik je ISTI kao moj bivsi... cak je bio fanatik za meditiranje! I kad vidim tu fotku redovno se vracam u proslost i bas frustrira.
Korisnikov avatar
By colorado
A? Ako je upuceno meni, ne razumem.
I blentice, ispravi to little u potpisu. I ono me nervira. JAKO!

haha
Korisnikov avatar
By blenta
evo sad cu
ni ne primetih
fala

pa kiviju je goozica na avataru
a ti kazhesh da je lik isti ko tvoj bivshi

:nerd:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by colorado
A? Ako je upuceno meni, ne razumem.
I blentice, ispravi to little u potpisu. I ono me nervira. JAKO!

haha
pre nego što si naveo da te nervira ja sam promenio avatar ... sad je fotka guze koju sam ja fotkao :D
Korisnikov avatar
By gorilica
Nego Kiwi, super je to za Irona, ali, moze li broj telefona vlasnika guzice? :lol:
Korisnikov avatar
By KiWi
that butt is owned by me :D
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by colorado
HAHAHAHAHAHA!!!!
srećo, pređi na neki browser koji automatski updatetuje promene :D Ali ispalo je zabavno :D Čovek se u prvom momentu zapita sa kakvim si ti čudima izlazio :D
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ironman?! :wtf:

Nikad cuo za postojanje tog lika... a kamoli za snimanje filma.

Glavni glumac mi je antipatican lik, i zbog toga mi se film cini jos manje privlacnim.
Korisnikov avatar
By KiWi
Robert Downey Jr. ti je antipatičan? :D On je meni hot hot hot :D
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ma ravnodusan sam pred njim potpuno.
Mada nisam od osoba koja se pali na glumce/pevace.

Ako nekog obozavam to je zbog njihovog rada prvenstveno.

Ali vratimo se filmu.
Da je ovakav lik zabavan za gledanje, odavno bi napravili nastavak Robocapa.
Korisnikov avatar
By BornEnchanter
Meni se malo smucilo sve to prenosenje stripovskih likova na veliko platno. I'll pass!
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by BornEnchanter
Meni se malo smucilo sve to prenosenje stripovskih likova na veliko platno. I'll pass!
a gledao bi ga da nije bilo stripa sa istom tematikom?
Korisnikov avatar
By BornEnchanter
Originally posted by Kiwi
Originally posted by BornEnchanter
a gledao bi ga da nije bilo stripa sa istom tematikom?

Stvar je u tome sto uvek pokvare originalnu pricu. Pogledaj sta su samo uradili od X-mena.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!