Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Marija Šerifović danas je u Briselu postavljena za ambasadora Evropske unije za međukulturalni dijalog. Osim pobednice „Evrovizije“ postavljeno je još šest ambasadora, a među njima i čuveni pisac Paulo Koeljo.

- Evropska komisija na čelu sa Janom Figelom, ko-mesarom Evropske unije za kulturu i sport, postavila je sedmoro evropskih umetnika za ambasadore. Presrećna sam što su u meni prepoznali osobu koja muzikom uspešno razvija međukulturalni dijalog - rekla je Marija za „Blic“ neposredno nakon inauguracije u zgradi Evropske komisije juče u Briselu.
Osim Marije, za ambasadore su postavljeni i: Paulo Koeljo, brazilski pisac, Džek Martin Henler, violinista iz Češke, Radu Mihaelanu, rumunski reditelj i scenarista, Jordi Saval, francuski kompozitor, Sazil Saj, turski kompozitor i pijanista, i Marko Peljan, slovenački umetnik i geopolitičar.
- Za okruglim stolom u Evropskoj komisiji razmatrali smo načine našeg interkulturalnog delovanja u 2008. godini, dogovarali se o saradnji i zajedničkim akcijama. Saša Mirković, moj menadžer, koji je nedavno u Londonu proglašen za najboljeg menadžera u Evropi, ponudio je niz korisnih predloga koji su prihvaćeni. Isplanirao je gostovanja nas sedmoro ambasadora po zemljama Balkana na kojima ćemo izvoditi umetničke performanse - priča ambasadorka i objašnjava da će uskoro u Beogradu oformiti tim ljudi koji će joj pomagati prilikom izvršavanja obaveza.
:grouphug:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!