Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi

Koja domaća reklama je ostavila na vas najjači ustisak? Koja zaslužuje da se nazove "prva prava"?

Ja bih definitivno odabrao Bambijevu novu reklamu, za bombone Boni Fazoni, u kojoj bombone uzimaju oblik aždaje, mača i pomažu dečacima da se bore protiv aždaje, sve dok mama sprema ručak ... A onda svi, pa i aždaja idu da rade domaći :) Mada ni oni pačići za Perfex nisu loši ...

Navedite više reklama, pa ćemo kroz koju nedelju da vidimo koja je zaista naj :)
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Adenim
JAT
i meni :sweet:

ona dugačka, kad na kraju onaj homofob i Djule kotrljaju rrrrrr :D
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Adenim
JAT

Dobra je i ta za JAT .. posebno deo sa Vesnom Trivalić.
By polarlicht4.1
Sviđa mi se jedino ta JATova sa Vesnom Trivalić i to samo zbog nje. Reklame ne podnosim.
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Simpa mi je ona za Mini plazmu... Steta sto nisu nekom nakurcenom smanjili kitu.
:astral2:
NOX
Korisnikov avatar
By Zonche!
Ima jedna za telekom koja je fenomenalna, jako dirljiva, ali je ne daju cesto posto je poprilicno dugacaka...
Korisnikov avatar
By Pauceti
Ja uglavnom reklame samo i gledam, mada su vecina nasih "dobrih" reklama "pozajmljene" idejno ili ponekad 100% kopija samo prevedena na nashki.
Jedna stara stara a dobra:

Vojvodjanska Banka a.k.a. Da cika zuba da Zeku :lol:
Korisnikov avatar
By Katengl
Ona u kojoj dečak na času menja "Danas" po padežima. Neprevaziđena.
By RACABG
Originally posted by Zonche
Ima jedna za telekom koja je fenomenalna, jako dirljiva, ali je ne daju cesto posto je poprilicno dugacaka...
jel ona sto na kraju stize poruka na mob DA POBEDIMO
ta reklama me unishti svaki put kada je vidim jedina reklama koja mi je ostavila knedlu u grlu
Korisnikov avatar
By shumadinac
najbolje su mi definitivno reklame za Vojvođansku banku, Fast reklame, reklama za mini plazmu i ona reklama, ako je se neko seća, mislim da jer bila za Sinalco, ali nisam siguran, kad ona kornjačica (ako je to bila kornjača, ne sećam se više), pokušava da otvori limenku---jedna od boljih srpskih reklama :lizalica:
Korisnikov avatar
By селпередејз
Za JAT sa Vesnom Trivalic je mozda i najbolja reklama ikada. (obozavam VT!)

Dobra je i za Knjaz Milos sa onim tipom sto skakuce po vrelom pesku da bi dosao do frizidera sa vodom...
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Setio sam se jos jedne. Mnogo je dobra ona reklama u kojoj Branka Katic reklamira neku nagradnu igru, pa stavi on mobilne u blender. Skroz je :lood: .
:sesir:
NOX
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by RACABG
ta reklama me unishti svaki put kada je vidim jedina reklama koja mi je ostavila knedlu u grlu
Da, zaista je dobra (a teska)...Prvi put sam se jedva suzdrzao da ne zaridam...Svaka im cast
By superfly
a dosledni advertajzing kompanije prvi maj pirot?
ništa ne promeniše još od 1987. dok smo subotom čekali
prve epizode boljeg života. :D
Korisnikov avatar
By Marvin
Prva prava.... hmmmm....

Ne budite konzevativni, Next

(ona kornjača što naskače limenku)
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Originally posted by Nocturnal
Setio sam se jos jedne. Mnogo je dobra ona reklama u kojoj Branka Katic reklamira neku nagradnu igru, pa stavi on mobilne u blender. Skroz je :lood: .
:sesir:
NOX
da, ta je bas simpaticna. :) meni su i ove vip reklame slatke. :)
Korisnikov avatar
By Marvin
A sada ih ima koliko hoćeš...
I Telekom ta "da pobedimo" i Jat sa milion selebritija i.... ma više sada ima dobrih nego krševa.

Zovem se Marvin, i ja sam reklamožder :blush:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
e da.. i jat.. sa vesnom trivalic. ta je smesna.
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by RACABG
Da, zaista je dobra (a teska)...Prvi put sam se jedva suzdrzao da ne zaridam...Svaka im cast
A onda se neko drzne da kazhe da su pederi mlakonje :glupan:
Korisnikov avatar
By svejedno
'El se neko seca onih reklama za ZaboravioSamKojuBanku, sa cika zubom, frizerom & td, a sve to kao, na kraju, sanja Zoran Cvijanovic i onda ide 'ovako ne treba - fazon, dodjite u nasu banku'?

E, to je meni nasa PRVA prava reklama.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Po meni je sve krenulo nabolje od "Noblica".
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by svejedno
'El se neko seca onih reklama za ZaboravioSamKojuBanku, sa cika zubom, frizerom & td, a sve to kao, na kraju, sanja Zoran Cvijanovic i onda ide 'ovako ne treba - fazon, dodjite u nasu banku'?

E, to je meni nasa PRVA prava reklama.
Pogledaj par postova iznad.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!