Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By garconxboy
Da li je neko gledao, mozda nacuo nesto o ovoj emisiji...
Pitanja su na kom je programu, kad... o cemu se radi...
Ako je neko gledao ima li neki komentar...
Ja sam nacuo da je emisija interesantna, obradjuje interesantno razne tematike...
Politika, moral, izgubljeni dani i sanse...

Ko sta zna neka napise...

Pricamo se!

LP,
Korisnikov avatar
By Mars
Kao gosta u emisijama je obozavam. Imam snimljeno jedno 10ak intervjua.

Kao domacina - ne mogu da je podnesem. Probao, i ne ide.

:pirat:
Korisnikov avatar
By HARP
Tv Avala Sonja Savic i njen uspeh da ostane razlicita od svih.
Steta sto se propila i jos po nesto, inace kvalitetan i veliki umetnik, sad izgubljen u svom svetu imaginarnog...

Gledao sam cak i reprizu emislije kada je dovela jednog mladog slikara koji je magistrirao u Becu...
On je meden i presladak, tako skroman i talentovan, a i deluje mi nas :giggle:
Korisnikov avatar
By spliff
sonja homofob savitj u emisiji al' sam se uradila...

:stopdrogi:
By Simor
Originally posted by garconxboy
Ja sam nacuo da je emisija interesantna, obradjuje interesantno razne tematike...
Interesantna?

Pa sad, ukusi su različiti... Ako je nekome interesantna fuga idearum i inkoherentno mišljenje, nemam ništa protiv. Samo Soki da uzme limun i da izriba one svoje prstiće žute od cigareta...
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Originally posted by spliff

:smeh:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
meni je bilo tako ruzno da je gledam... delovala je jadno..
Korisnikov avatar
By garconxboy
Homofob...

Cuo sam u jednoj emisiji da je govorila otvoreno protiv droga i povezala sa time kako stariji iskoriscavaju mladje uz koriscenje reci peder... ali akcenat je bio bacen na detalj ekstazija i tehno muzike gde koriscenje ekstazija opusta misice pa tako se lakse iskoriscavaju momci bilo gay ili heteroseksualne orjentacije... pricalo se o drogama ne o homosekslualcima... ali je opet povezala te price po staroj dobroj predrasudi...

Mislim prica ne stoji...

Pre da je iskoristi me molim te...

A da i taj uticaj sa zapada... Holandija homoseksualnost dozvoljena ali da kada se prica o toj temi javno, prica se od strane profesionalaca, doktora, psihijatara... koji govore o losim stranama ''toga''... prica ide da je to pravilan i odgovoran pristup homoseksualnosti...

:ccn: :ccn: :ccn:
Korisnikov avatar
By Galadriel

:roflmao:
Originally posted by Mars
Kao gosta u emisijama je obozavam.
Kao domacina - ne mogu da je podnesem. Probao, i ne ide.

:pirat:
Isto. Samo sto je ne obozavam, ali odgledam. :alexis:

Emisija i njeno vodjenje:barf:. Ne podnosim kad neko svoja ochigledno kriva i izopacena vidjenja iznosi kao apsolutnu i neopozivu istinu i ponasha se da je na zadatku, da ima misiju da uchmaloj i zaspaloj Srbiji otvori ochi. A i muchno mi je da je gledam u ovoj fazi raspada. Cak i da da neki interesantan komentar, ideju ili iznese dobru kritiku sve bi to ostalo u senci njenog shizofrenichnog pogleda koji ti govori da ce iskociti iz televizora i shchepati te za gushu, ne bi li se usledio njenim primerom i probudio pomocu halucinogenih droga koje ce te kao i nju povesti putem besplodne kontemplacije u ambis.

Inache sam je gotivila kao klinka. :pegla:
Sonja je ljuta na sistem...
Svi smo ljuti na sistem.:srbin:
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by Dušan Maljković

:smeh:
:lol:
i tacka.
Korisnikov avatar
By garconxboy
Mislim da bi Sonja trebalo da zna sta mislimo o njoj...

Mnogo je nacrnismo...

Meni je bas oduvek pozitivan lik sada sam malo zbunjen...

Ima li neko snimak nekog dela emisije ili cele emisije? Rado bih pogledao!!!
Korisnikov avatar
By garconxboy
Nisam u Srbiji... nemam ni TV ovde... i ne dolazim cesto...
Korisnikov avatar
By garconxboy
Koja vam je tema bila najgora o kojoj se pricalo u emisiji?
Mozda da malo pricamo o tome kad vec nisam nikad gledao?

Koji vam je gost bio najinteresantniji, a koji najbezvezniji? I sto?
By Simor
Pa, u Sonjinim emisijama nema tema - postoji slobodan tok misli Sonje Savić, i pokušaj gostiju da se u tim iskidanim rečenicama snađu. Da ne pričamo o tome da je nemoguće utvrditi jedan koherentan sistem ideja kod Sonje, pošto se on, ne iz emisije u emisiju, nego unutar jedne emisije, pet puta promeni.

Gledao sam nedavno emisiju u kojoj je gošća bila Maja Volk. Pola emisije je proteklo u snimcima Majinog sviranja u jednom klubu - snimci su bili očajni, i s vremena na vreme se čuo Sonjin krik iz off-a. Druga polovina emisije je bila posvećena razgovoru sa Majom, a potpuni vrhunac je bio kada je gošća pomenula nekog profesora sa beogradskog Fakulteta dramskih umetnosti (meni, na žalost, nepoznato ime) koji je zaboravljen od strane srpske umetničke javnosti. Ostatak tog konkretnog razgovora je protekao otprilike ovako:

Sonja: Majo, to je strašno, ja pokušavam da ga dovedem u emisiju, ali nikako da dođem do njega!!!!
Maja: On je umro.
Sonja: Ali, to niiiiigde nije objavljeno!!!!!!!

Posle te sekvence bilo mi je potpuno jasno koliko Soki lupeta.

Onda sam gledao emisiju pre par meseci, kada su gostovali Supernaut. Svi koji znaju koliko su Supernauti neestetski za gledanje, znaju da je pogled morao biti usmeren u neku drugu tačku na tv ekranu. Elem, ja sam obratio pažnju na Soki, koja je, sirota, sve vreme mlatarala glavom, pokušavajući da uhvati ritam inače nemelodičnih Supernauta. To je bilo jako zabavno.

I, konačno, prošle nedelje, uhvatio sam kraj gde se Sonjica, u društvu neke super avangradne novinarke koja radi kolumnu za "Kurir", vajka kako se nevladine organizacije, eto, ne bore ni za šta drugo nego za seksualne slobode.

Posle toga, uprkos svojoj mazohističnoj prirodi, odlučio sam da završim sa Avala odisejom.
Korisnikov avatar
By deželaš
Originally posted by baby_girl
Emisija i njeno vodjenje:barf:. Ne podnosim kad neko svoja ochigledno kriva i izopacena vidjenja iznosi kao apsolutnu i neopozivu istinu i ponasha se da je na zadatku, da ima misiju da uchmaloj i zaspaloj Srbiji otvori ochi. A i muchno mi je da je gledam u ovoj fazi raspada. Cak i da da neki interesantan komentar, ideju ili iznese dobru kritiku sve bi to ostalo u senci njenog shizofrenichnog pogleda koji ti govori da ce iskociti iz televizora i shchepati te za gushu, ne bi li se usledio njenim primerom i probudio pomocu halucinogenih droga koje ce te kao i nju povesti putem besplodne kontemplacije u ambis.

Inache sam je gotivila kao klinka. :pegla:
:up:

2simor: istripovao si me potpisom... Via Talas je uzeo taj selindžerov naslov za svoj album inače...
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by garconxboy
Koji vam je gost bio najinteresantniji, a koji najbezvezniji? I sto?
najsimpa mi je bila emisija sa tomom gotovcem, bas su bili slatki. u stvari nisam mnogo (uopšte) gledao emisiju, nego sam samo video da je gotovac gost i to mi bilo simpatično :) kao crvenkapica i vuk alternativci :)

al sam napisao :doh: ...
pravopisu i gramatiko, jeste li upoznali bojandjoa? bojandjo, ovo su pravopis i gramatika...:kesa:
Korisnikov avatar
By Mahoney
ne znam jeste li je videli uzivo, u fazi raspada, kako neko rece?

ja jesam :bubblegum:

steta, bila je mlada, lepa, pametna, puna poleta i snova u ocima.

sada je... nesto izmedju majkla dzeksona i en nikol smit.

jebene droge...

:joint:
Korisnikov avatar
By spliff
to su neke druge droge, a ne ova sa smajlija kojeg si stavio :tushe:
Korisnikov avatar
By Neca
Zivi lesh koji lupeta... Propadne mi dan kad je vidim!

:avalon:
Korisnikov avatar
By forest
ja sam jedno vreme radio ispod "studija" tv avale.
bukvalno mi je astal, bio ispod odvijanja svih tih jadnih autorkskih emisija sa svim tim, autorima, 3K-rejects.

nije samo jadna zena sonja kriva za tv avalu. ona najmanje! ima tamo ljudi koji su vrlo svesni.

i ta njena emisija, nije to toliko jadno. ti ljudi koji dodju da gostuju, su opet neki vrlo cudni intelektualci i svakako ih treba slusati.
meni je veci problem olja beckovic. ona se ne drogira niti se drogirala. koji je njen izgovor!? otac?
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by forest

meni je veci problem olja beckovic. ona se ne drogira niti se drogirala. koji je njen izgovor!? otac?
Da. Za razliku od Sonje, koja je sjajna glumica i propala voditeljka, Olja je propala glumica i losa voditeljka.
Korisnikov avatar
By forest
Originally posted by Adenim
Originally posted by forest

Da. Za razliku od Sonje, koja je sjajna glumica i propala voditeljka, Olja je propala glumica i losa voditeljka.

vidis ona je mozda ok glumica i ok voditeljka, ali pre svega, ona je vrlo nevaspitana. i svesna je toga, sto je najgore, i uziva u tome...
znam neke ljude takve... ma, znamo ih svi...
Korisnikov avatar
By Marvin
Da Olju niko dirao nije! :kosach:
Korisnikov avatar
By forest
ah...jos jedan demokrata...
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by Marvin
meni je o olji baš podeljeno mišljenje... krivo mi je što njeno ponašanje zavisi od gostiju... nekada baš može da bude nevospitana... mada je ipak za klasu bolja od svih ostalih voditelja/ki sličnih emisija

...i malo mi je opala u očima kao intelektualka posle jedne tribine o gay pravima koju je vodila, zbog nekih njenih stavova
Korisnikov avatar
By forest
Originally posted by bojandjo
Originally posted by Marvin
meni je o olji baš podeljeno mišljenje... krivo mi je što njeno ponašanje zavisi od gostiju... nekada baš može da bude nevospitana... mada je ipak za klasu bolja od svih ostalih voditelja/ki sličnih emisija

...i malo mi je opala u očima kao intelektualka posle jedne tribine o gay pravima koju je vodila, zbog nekih njenih stavova
i za vladu divca je rekla da je ciganin. ne rom, nego ciganin! :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!