Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Slika
Saznajemo što Hrvati zapravo misle o homoseksualnosti – jesu li ga prihvatili ili ga se boje? Gosti Tomislava Jelinčića daju odgovore na pitanja treba li homoseksualnim parovima omogućiti usvajanje dece, da li je Hrvatska spremna za gay brakove, jesu li Hrvati dovoljno tolerantni prema seksualnim manjinama te kakvi su društveni stavovi prema gay paradama i lezbijskim aktivnostima.

Na temu homoseksualnosti diskutiraju Dorino Manzin, najpoznatiji gay aktivist i predsednik udruge „Drugi korak“, koja zastupa prava seksualnih manjina, Aleksandar Štulhofer, sociolog i predstojnik Katedre za seksologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu, poznat po svojim liberalnim stavovima, zatim Tonči Matulić, moralni teolog i profesor Bioetike, polnog i bračnog morala na KBF-u i Vladimir Gruden, psihijatar i predstojnik Klinike za psihološku medicinu KBC Rebro.

Bilo bi lepo kada bi neko ovu emisiju mogao da snimi, jer na žalost ne mogu svi pratiti hrvatski RTL u Srbiji!
Korisnikov avatar
By KiWi

Na žalost, nemam tu televiziju.
Korisnikov avatar
By MARQUE
Originally posted by ForeverYoung
Bilo bi lepo kada bi neko ovu emisiju mogao da snimi, jer na žalost ne mogu svi pratiti hrvatski RTL u Srbiji!
Budem ti je ja snimio ako želiš ... :zongler:
Korisnikov avatar
By ::fy::
:yes: Hvala u napred! Baš bih voleo da pogledm tu emisiju. Ne znam samo kako ćemo da izvršimo primopredaju materijala :D
Korisnikov avatar
By MARQUE
Pa ja je snimim, smanjim i uploadam na net. 1h emisije ti je cca 300-400mb ... može tako? :)

Ili ti je spržim na DVD i pošalje poštom :D
Korisnikov avatar
Ma može preko neta, odlično...ja imam kablovski, tako da će se brzo skinuti.

Hvala :)
Korisnikov avatar
By MARQUE
Dogovoreno, nadam se samo da neću zaboravit ;)
Korisnikov avatar
By KiWi

MARQUE, bolje postavi na net, da i mi ostali možemo da skinemo ... ovako, ako narežeš samo on dobija kopiju...
Korisnikov avatar
By MARQUE
Bude, bude i na netu. Emisija je u nedjelju dosta kasno na RTL-u, tako da ću je onda (tek) u ponedjeljak uplodat :yes:

(iako se pitam gdje? :nerd: .. na rapidshare može samo 100mb )
Korisnikov avatar
By Azdaja
Zna li neko u koliko ce sati biti emisija?:)
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by MARQUE
Bude, bude i na netu. Emisija je u nedjelju dosta kasno na RTL-u, tako da ću je onda (tek) u ponedjeljak uplodat :yes:

Na nekom poput ovih:

www.sharebigfile.com
maximum 300 MB

www.wikiupload.com
maximum 5 GB

www.uploading.com
maximum 300 MB

www.gigasize.com
maximum 300 MB
a uz free acount 1,5 GB
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Super.Bum gledal obavezno. :crveni:

Mislim da je emisija u prime-time u 21.00 i zove se po voditelju Tomislav Jelincic.Drago mi je da bar na Hrvatskoj televiziji postoje ovakve rasprave koje mogu dovesti do poboljsavanja odnose javnosti prema gay-populaciji. :carica:
Kako nemate RTL?Taj kanal koliko znam emituju svi kablovski operateri u Srbiji?Ja na SBB imam i HRT 1 i 2,Tv Nova,RTL,Zivela kablovska.... :hail:

A i Tomislav je totalno njammmmm.

Slika
Korisnikov avatar
By M M and I
Nesto me i ne zanima sta Hrvati misle o homoseksualnosti...
Korisnikov avatar
By Paki

Možeš i ovde, maksimum je 500 MB

http://www.megaupload.com/
Korisnikov avatar
By jukie
U Beogradu (i kod nas u okolini) nema hrvatskog RTL. Imamo nemački RTL i imamo HRT1 i HRT2 (pa gledamo Jima Belushija aka mesnu štrucu)
Korisnikov avatar
By erkondisn
Tonci Matulic :down:
taj tip je lud, provjereno... i ima agresivne ispade, pitam se da li ce na tv-u sacuvati zivce
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Paki
Možeš i ovde, maksimum je 500 MB

http://www.megaupload.com/
Da! Stavi tu.. ja nemam ograničenje skidanja sa megauploada :D Stavi tu, stavi tu :D
Korisnikov avatar
By Marvin
Će gledamo... će možda čujemo nešto novoga...
Korisnikov avatar
By Stripi
Sumnjam.
Ako je Gruden tamo slušat ćemo od čelnog čovjeka Hrvatskog Psihijatrijskog Društva kako je homoseksualnost devijacija koju treba liječiti. On je čak uspješno i liječi.
Volio bih da je navedeni teolog normalna osoba pa da me ugodno iznenada no za sada sam skeptičan.
Štulhofer je genijalac i uvijek je na našoj strtani, da se tako izrazim :love:
A Dorino je Dorino :D
Korisnikov avatar
By Marvin
Nemoj ti Stripček tako... uvek se svašta novoga može čuti.
Zašto se, ako već čovek ima prilike, ne informisati koji su najnoviji i najučinkovitiji načini lečenja?
Ko zna kada će zatrebati.

(kad se o toj temi priča uvek se setim one bucke male koje je kod Sanje na istom tom RTLu ustala i ponosno i gromoglasno izjavila kako je izlečena)
Korisnikov avatar
Emisija je večeras u 22:30h

Inače, mi korisnici SBB-a u Beogradu nemamo RTL H, već nemački RTL :(
Korisnikov avatar
By Marvin
Ovo me sve (oko snimanja) podsetilo kako je Status trčao okolo po u2uevima usplahireno i molio sve da mu snime onu emisiju Cecinu na Novoj :lol:
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by Marvin
(kad se o toj temi priča uvek se setim one bucke male koje je kod Sanje na istom tom RTLu ustala i ponosno i gromoglasno izjavila kako je izlečena)
Carica!
Šteta što se niko nije sjetio priupitat izlječenu di joj je dečko i kad je svadba :love:
Korisnikov avatar
By KiWi
Ovo me sve (oko snimanja) podsetilo kako je Status trčao okolo po u2uevima usplahireno i molio sve da mu snime onu emisiju Cecinu na Novoj :lol:
"Sličnost sa tobom je velika. Razlike nema i on u ljubav veruje i jako fino deluje, al' srce zna gde je razlika ..."
Korisnikov avatar
By Mahoney
"moje suze padaju na goreeee"

:mete:
Korisnikov avatar
By MARQUE
Kako je onaj Tonči naporan lik pa to je nevjerojatno, ja bi takve tukao :sekirica: Filozofira li filozofira, i na kraju što je rekao? - ništa nije rekao! :cheer: Trebalo bi ga ubuduće titlovat jer se čovjek nakon njega zapita razumije li uopće svoj materinji jezik :iskolacen:

Dorino je bio simpa, kao i uvijek, iako nije rekao ništa što već nismo znali (doduše, nije imao niti prilike)

Najpozitivnija osoba je ipak Aleksandar Štulhofer. Inače ga baš i ne simpatiziram, ali danas je mudro zborio :yes: I jedini se uspio suprotstaviti Tončijevim debilnim monolozima.
Korisnikov avatar
By KiWi
Kako je onaj Tonči naporan lik pa to je nevjerojatno, ja bi takve tukao :sekirica: Filozofira li filozofira, i na kraju što je rekao? - ništa nije rekao! :cheer: Trebalo bi ga ubuduće titlovat jer se čovjek nakon njega zapita razumije li uopće svoj materinji jezik :iskolacen:

Dorino je bio simpa, kao i uvijek, iako nije rekao ništa što već nismo znali (doduše, nije imao niti prilike)

Najpozitivnija osoba je ipak Aleksandar Štulhofer. Inače ga baš i ne simpatiziram, ali danas je mudro zborio :yes: I jedini se uspio suprotstaviti Tončijevim debilnim monolozima.

Jedva čekam da gledam ... I da malo balavim gledajući Dorina (kao i prošli put kada je bio na RTSu).
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Gledao.Sva srecja pa je pocela emisija kasnije u 22.30 pa sam bio kucji/doma.
Emisija je po meni bila interesantna mada iznenadjujuce mirna za takvu temu.Tomislav je imao dvojicu gostiju koji su pro (Dorino i Stulhofer) i dvojicu koji su bili contra (neki crkveni teolog i psiholog).Bilo je interesantno kako je Dorino bio smiren i samo se smeskao dok je slusao crkvena baljezganja i moralisanja.
Naj interesanmtnija mi je bila tvrdnja predstavnika Katolicke crkve koji tvrdi da oni u sustini nemaju nista protiv homoseksualaca i da je misljenje kako je katolicka crkva homofobicna samo stereotip sto njemu licno smeta a prethodno je izneo niz tvrdnji koje se mogu protumaciti kao homofobicne u naj manju ruku.Eh ta crkva...
Na kraju su svi gosti zakljucili kako je po ovom pitanju potrebno vise tolerancije u Hrvatskoj a rezultati glasanja gledalaca na pitanje >>da li mislite da treba izjednaciti prava homoseksualnih parova sa heteroseksualnim<< su bili 44 % ZA i 56% PROTIV.:colorado:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by ForeverYoung
Emisija je večeras u 22:30h

Inače, mi korisnici SBB-a u Beogradu nemamo RTL H, već nemački RTL :(
Al su vas zajebali :smeh: Ja imam na SBB-u u Novom Sadu i nemacki i hrvatski RTL sve po ceni od 650 din mesecno.Fight for you right to watch tv :machevi: .Salu na stranu hrvatski RTL ima stvarno kvalitetan program i kod nas u Vojvodini je jako gledan.:hipnotizer:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!