Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Nocturnal
Ne znam da li ste imali priliku da gledate ovu seriju, ali to je nesto najbolje sto sam ja skoro gledao :love: :love: :love: !!! Govorim naravno o rimejku, originalnu seriju iz 1978. na zalost jos nisam imao prilike da pogledam :( . Serija govori o ratu izmedju ljudi i Cylonaca (pisacu tako zato sto mi stvarno bezveze izgleda da pisem Sajlonci). Ljudi sa 12 kolonija su ih stvorili da bi im pomogli pri radu. Cylonci su se pobunili i usledio je takozvani Cylonski rat, posle koga su Cylonci napustili 12 kolonija i uputili se u nepoznatom pravcu. Niko ne zna gde je njihova maticna planeta. Posle mirovanja od 40 godina, vratili su se i masovnim napadom maltene izbrisali celokupnu ljudsku populaciju sa 12 kolonija. Ostala je sacica prezivelih (oko 50.000 hiljada), i jedana jedina svemirska krstarica, "Galaktika". Oni su se uputili u potragu za misterioznom 13. kolonijom, za koju se smatra da je samo mit, Zemljom... Ovo je najkraci i najsturiji opis, ima tu mesta za jos stosta, ali da ne kvarimo onima koji ce da gledaju.
Pocelo je sa miniserijom iz 2003. (2 pilot epizode od "tricavih" sat ipo), da bi prva sezona serije krenula u 2004. Trenutno se u Americi 3. sezona polako privodi kraju. Ono sto zadivljuje kod serije je to da zaplet ostaje svez, sta vise, sto serija dalje odmice prica je sve bolja :hail: :hail: :hail: !!! Mnostvo likova (one manje bitne stalno zaboravljam, pa kad se ponovo pojave kao da ih gledam prvi put :) ), zavera, borbe za vlast i na kraju krajeva za puko prezivljavanje.
Ko vam je omiljeni lik? Za koga sumnjate da je Cylonac :) ?
Ja obozavam Dr Baltara :love: :love: :love: ("No more mister nice Gaius" :lol: :lol: :lol: ).
Sta mislite, da li je broj 6 samo u njegovoj glavi ili mu je ugradjen cip?
Sa sto manje spoilera, molim :trep:trep:trep:. Pogotovo zato sto sam ja tek na pola :D :D :D ,
:dance:
NOX
By Çâðê_DUP
:)

Ne mogu više o ovome, jer u poslednje vreme smaram sve koje poznajem a da znam da je nisu gledali.

Ukratko bih samo rekao da sam ubeđen da je predsednica Sajlonka, a evo malo i onoga u šta sam se zaljubio na prvi pogled.

Slika

Are you alive?
Prove it.

Sajlonke rulaju!
:love:
Korisnikov avatar
By Mortis
Gde se to daje?
Ja sam video samo film rimejk, ne seriju.
Korisnikov avatar
By Egmont
Znaci, ja se ovog trenutka uclanjujem. Imam originalni serijal, imam skoro sve od "rimejka" :)
Korisnikov avatar
By tramp
ja sam ko klinka volela originalnu seriju mada sad skoro pogledah par epizoda i umrla sam od smeha

remake je pre interpretacija nego remake...
Korisnikov avatar
By gorilica
:eya: Ja upravo skidam sa neta treću sezonu. :yay: Takođe udavih sve žive svojim oduševljenjem. Prosto je neverovatno koliko te priča navlači i jedva čekaš sledeću epizodu! :drama:

Slika
Korisnikov avatar
By gorilica
Moji favoriti su Starbuck i Lee Adama

Slika
By Çâðê_DUP
Ajaoj, smoriće Li i Starbak u trećoj sezoni, ne brini se ništa. Starbak mi je od najomiljenijeg lika ošla u najomraženije......mnogo se proseravaju.
Mislim da je trebalo da završe seriju u trećoj sezoni i da bi mi onda bila baš baš baš super.....ovako razvodnjavaju i razvlače preterano. Kao da nemaju ništa drugo da rade na tom ogromnom brodu, pa su još i zarobili šesticu i Baltara i umesto da gledamo sa njima nešto, oni nam prikazuju bračne probleme Li Adame i one njegove crnkinje sa ledenim očima, kao i Starbak i onong njenog, ne znam mu ime.....smoooooring.

Ali nema veze, biće #6 nanovo u centru pažnje, a može i predsednica koja mi je u početku bila užasna, ali mi se polako njen sajlonsko ledeni osmeh potpuno uvukao pod kožu kako su epizode odmicale. :)
I tako, opterećen sam ovom serijom već neko duže vreme. :)
By жњ
serija je FE NO ME NAL NA, nema sta, ali...

NERVIRA ME JEBENI STEADYCAM i pomodarstvo, ekran se stalno ljulja levo desno i izaziva morsku boles` :regan:

i da, starbak ahhhhhhhhhhhhhhhhh :drkanje:
Korisnikov avatar
By tramp
starbuck nekad i sad:
Slika
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Super je serija.
Predsednica je najbolja. Tu je i sin onog generala shta li je, choveche Morgan bi zrtvovao Srbiju za tog lika.
Korisnikov avatar
By Tezej /bez Arijadne/
Lee "Apollo" Adama.

Kako prikladan nick. Moram priznati da mi je od muskog dela posade samo on jebozovan. Zenski deo... pa "8" je na prvom mestu, to je zena kojoj bi dao da mi radi sta god zeli. Zatim "Boomer" (obe), Starbuck, a i predsednica ima neki lidersko/religiozni sarm, uprkos dobi i neumitnoj smrti.

Serija je za sada zenit SF zanra na pocetku 21. veka. Jos od Earth:Final conflikt pa sve do Losta redjaju se greske ali i akumulira iskustvo.

Svaka cast Galactici 200x, neka nam oni jos dugo dugo traju. Voleo bih da ne nadju Zemlju, nego da se ispostavi neki jos veci zajeb tipa "Kobol jeste Zemlja- samo godine 2 500 657."
Nesto sto ce uciniti da uradim :iskolacen: :klap: :hail2:
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Cripple-Pig
a evo malo i onoga u šta sam se zaljubio na prvi pogled.
Kakve su ovo str8 perverzije na mojoj temi :lol: :lol: :lol: ?
Mortis
Gde se to daje?
Ja sam video samo film rimejk, ne seriju.
Davalo se na HRT-u (ne znam da li 1 ili 2) sredom oko 21h ili 22h (strasno sam informativan nema sta :D ). Samo, ja mislim da vecina ljudi ovde skida epizode sa neta pa gleda u kucnoj varijanti. Konkretno, ja sam uzeo od druga koji je to skinuo sa neta. On me zarazio :) .
Cripple-Pig
I tako, opterećen sam ovom serijom već neko duže vreme.
Ja bih pre upotrebio rec opsednut, ali svejedno potpuno te razumem :D .
tramp
starbuck nekad i sad:
U originalu je bio muskarac :shocked: :shocked: :shocked: ?!! Kad smo ve kod originala koliko sam shvatio glumac koji u BSG 2004. glumi Toma Zareka u originalu je glumio Apola?
Morgan Le Faye
Tu je i sin onog generala shta li je, choveche Morgan bi zrtvovao Srbiju za tog lika.
Amin to that :) .
Hoplit
Moram priznati da mi je od muskog dela posade samo on jebozovan.
A Helo :love: ?
Hoplit
Zenski deo... pa "8" je na prvom mestu, to je zena kojoj bi dao da mi radi sta god zeli. Zatim "Boomer" (obe), Starbuck, a i predsednica ima neki lidersko/religiozni sarm, uprkos dobi i neumitnoj smrti.
Opet str8 perverzije :shocked: ? Pocinjem da se brinem za musku populaciju ovog foruma :trep: :trep: :trep: .
Korisnikov avatar
By Tezej /bez Arijadne/
Zar nisi obavesten preko "kurira"?

Ludaci su preuzeli ludnicu i gay-serbia je sada sajt koji prikuplja sve moguce perverznjake. Nije vise konzervativni gay sajt.

OnTopic: Ne, Halo /Hejlo/ mi definitivno nije jebozovan. Podseca me na gorilu. Gaeta je tetka, vidi se sa Kaprike. Adama i Tigh... ma koliko perverzan bio, gerontofil nisam.
Ne, Lee Adama je jedini dobar. I dovoljan je kao takav. Svima preporucujem 8. epizodu II sezone- Final Cut. Oh, yeah.

Ah, skinula se i deseta! tatatatatata /ujavna spica/
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Hoplit
Zar nisi obavesten preko "kurira"?

Ludaci su preuzeli ludnicu i gay-serbia je sada sajt koji prikuplja sve moguce perverznjake. Nije vise konzervativni gay sajt.
Nisam, zato sto su "Kurir" po meni novine koje jedino mogu da posluze za brisanje dupeta, a i to je diskutabilno, moze da se dobije trovanje od silnog kvaliteta.
Sto se tice konzervativnosti meni je apsolutno svejedno da li je neko gay, lez, biskvit ili str8. Svako radi u svom krevetu ono sto zeli i voli. Ovaj 'konzervativni gay" je cak skinuo i slicicu Tricie Helfer koju je gore okacio Cripple-Pig, zato sto je lepa, umetnicka.
Dakle pre ovakvih komentara podrobnije pogledati postova koje pisem, zato sto ce se mozda uociti smajliji koji stoje pored toboznje "sablaznjenosti str8 perverzijama" koji salju jasnu i nedvosmislenu poruku - SALIM SE.
:sesir:
NOX
Korisnikov avatar
By gorilica
Boga mi Hoplit, silno te iznenadjenje čeka kada doguraš do treće sezone. :lol:
Korisnikov avatar
By Tezej /bez Arijadne/
Gorilice, da li ja to cujem zluradi smeh? Ja volim zlurade smehove.

Evo, sibam torente da skinu jos 7 epizoda 2. sezone. Trecu sam nabavio na DVD-u.
Apollo se zaljubio u muskog Sajlonca? E, ako to ne unisti ljudsku civilizaciju, nista nece.

Nox- shvatam ja salu, nego mene mrzi da trazim koja rec ide izmedju dve dvotacke kako bi se dobio zeljeni emotikon. Onda ljudi pogresno protumace moje postove kao potpuno ozbiljne. :(

:liutenant gejta:
Korisnikov avatar
By gorilica
Ma opušteno. ;)
Neću ništa da ti kažem, kako ti ne bi kvario doživljaj.
By Dragonite
Ja sam imao u par navrata odlicne diskusije sa Kiborgom oko Galaktike. Kao klinac sam gledao par epizoda originala (nekada se emitovao na 3K RTS-a, u onim mracnim godinama) i mogu slobodno da kazem da mi se vise svidja rimejk (koji je dobio odicne kritike).

Posle otkazivanja Enterprajza i Farskejpa, mi SF fanovi smo ostali na margini. Ja bih poludeo da nema Farskejpa na Studiju B i galaktike na HRT-u 2 sredom oko 22h

e qrac, upravo sam shvatio da propustam epizodu!

ali ima repriza na HRT-u 1 dosta kasno, negde posle 2h iste noci.

Meni se Hello svidja (ja volim te, kako bi Kiborg rekao 'tipove koji nemaju vrat'), a Lee je sladak ali smara, a prica sa Gaiusom i plavusom pocinje da se strashno nervira.
Korisnikov avatar
By Tezej /bez Arijadne/
Ne privlace te sizofreni rastrojeni naucnici koji pricaju sami sa sobom????
Zamisli.
Sta ti je- to su najseksipilnije scene kad ona krece da mu se uvija kao tigrica u nekoj crvenoj haljini, pravi mu erekcije, drzi mu lekcije, sprovodi protekcije. Osmici (Tricia) se najvise obradujem kad je vidim.

A Lee? epizoda 12. epizoda 12.

I da, mi SFrikovi smo poptpuno potisnuti. Nije da ja patim- sve sto mi treba skidam s neta, ali nemam ljude s kojima mogu da pricam o tome.
Ako je logika: ne otkupljujemo SF serije jer ih Srbi ne vole, pa nema ni sponzora/reklama; otkud ovoliko ocajnih ljudi?

Gde je Kiborg? Ja sam voleo njegove avatare.
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Hoplit
A Lee? epizoda 12. epizoda 12.
Koja mu to epizoda dodje :puzzle: ? Ja znam samo da ima jedna super scena sa Lee-jem, tek izaslim ispod tusa u epizodi "Colonial day" :wow: :wow: :wow: . Simpa je i ona scena u "Final cut" (da su jos samo malo pomerili peskiric :D ... Puste zelje :( ).
Hoplit
Osmici (Tricia) se najvise obradujem kad je vidim.
Ona je broj 6 :wink: . Btw. kad vec pomenu avatare, meni se tvoj izuzetno svidja :love: :love: :love:
Dragonite
a prica sa Gaiusom i plavusom pocinje da se strashno nervira.

:shocked: . Ma daj calac, to su najbolje scene. Gaius rules :love: :love: :love: !!! Sav je smesan i pogubljen.

:namig2:
NOX
Korisnikov avatar
By gorilica
Kiborg je u vojsci. Relativno skoro je imao prekomandu, ali nisam siguran gde je trenutno.
Što se SF fanova tiče, ima ih ogroman broj u Srbiji ali očigledno ne i medju urednicima naših TV stanica.:uljenavatru:
By Dragonite
:vatroslava:

Kiborg je prekomandovan u Kraljevo, gde OPET nema internet

Sine, pa ok su oni, ali stvarno se mnogo razvlace :smiling: pohvalno je to sto je Studio B otkupio sve epizode Farskejpa, pa ima nade da emituju i Farscape: Peacekeeper Wars u dva dela :D

evo, ova epizoda od sinoc mi se jako svidela... ja ne volim kad se SVI tokovi radnje razvlace na celu seriju :pms:
Korisnikov avatar
By Tezej /bez Arijadne/
Ja u vojsku ne idem bez laptopa sa 300GB filmova i knjiga. To ce biti jedina osoba s kojom cu moci da komuniciram tamo.

@Nox- da, na final cut sam i mislio. Nisam mogao da verujem kad su ga otkrili. Videlo se i malo sumice... svaka cast na telu, Jamie! Svaka cast na drskosti, producenti. SCREW PG! HAIL 18!

Ja sam stigao do epizode gde otvaraju sigurnu kucu za silovane i zlostavljane Sajlonke. Skroz ih kapiram. Identifikovao sam se sa zrtvom. Sirota sestica...
uvek sam gotivio zene koje imaju obican broj umesto imena (seven of nine, T-3000, a sada i jedno obicno sest).

Neverovatno kako brzo zamrzim neke ljude- admiral Thane ili kakogod. Zenu bih mucio dvadeset godina.

@Dragonit
ali upravo je to ono sto daje seriji privlacnost- prica koja se proteze kroz svaku epizodu. Mora biti svrhe, mora biti konzistentnosti. Pa valjda smo evoluirali od star treka iz 1961. i nacista u svemiru?
Zato Lost gubi svoju privlacnost, zato je Earth:Final Conflict umrla uzasnom smrcu.

Zasto niko ne obraca paznju na Gejtu? Cak ni ja. Koji C3P0... da sam na njegovom mestu, ja bih se probudio jednog dana, razmislio 2 minuta, uzeo sacmaru i poceo da ubijam sve na sta stignem. A, u picku materinu. On je jedini kojeg sazaljevam. Totalno je... jadan.
Mozda to i daje realizam seriji- svi moguci bitni i nebitni profili ljudi na jednom brodu.
Korisnikov avatar
By gorilica
Ja se približio kraju. :( Ostala mi je još samo 17 epizoda treće sezone. :grom:

Nego, baš nešto razmišljam, budući da Hoplit pomenu sve moguće i ne moguće profile ličnosti, sa kojim bi se likom iz serijala uporedili?
Ja nakon ove poslednje epizode ustanovih da sam najsličniji chief-u.
Korisnikov avatar
By Tezej /bez Arijadne/
Pa po licnosti onaj Billy, predsednicin sekretar. Makar do 15. epizode II sezone, dalje nisam stigao.
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Hoplit
Pa po licnosti onaj Billy, predsednicin sekretar. Makar do 15. epizode II sezone, dalje nisam stigao.
Heh, ja sam samo epizodu ispred :) ...
Neka uvrnuta kombinacija Billy-ja i Baltara :lood: .
:eu:
NOX
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Gledao sam sve što se emitovalo do sada!!! To se gledalo noćima i kasnilo na posao izjutra. Toliko je dobro!!!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!