Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Slika

Ortaci su me uglavnom pitali što sam se slikao pederima za kalendar, keva jedne moje drugarice me je smesta proglasila pederom, ali nikakvih posebnih problema nisam imao. Mrzim diskriminaciju bilo kakve vrste, mrzim fašiste, a bilo mi je i jako simpatično da se jedan okoreli mačo-heteroseksualac pojavi na kalendaru gde se, između ostalih, brane i prava homoseksualaca.

Ekskluzivni intervju:
http://www.queeria.com/interview.aspx?id=4912
Korisnikov avatar
By Kupper
Sve je to Ok, intervju je dobar ali je intervjuisani rep-lazov. Wannabe frendly to nije i to je poznato odavno. Ali > 'jedan okoreli mačo-heteroseksualac'????

To on o sebi? Fuj.
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by Kupper
Ali > 'jedan okoreli mačo-heteroseksualac'????

To on o sebi? Fuj.
my thoughts exactly :down:
Korisnikov avatar
By Mars
Кад је неко рекао да је мишљење као дупе-свако може да га има - Као Марка Видојковића да је имао у виду.

:pirat:
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Problem svih intervuja na Queeria sajtu jeste što autor uopšte ne ume da postavljanjem zaista dobrih pitanja iz sagovornika izvuče nešto što do sada nismo čuli. Nema provokativnosti, sve je puno opštih mesta, provejava neozbiljnost i nepripremljenost, nedostaje udubljivanje u lik i delo. I onda dobijemo osrednje štivo, sa uvodnikom kao prepisanim iz SuperTeena, nabacanim pitanjima, sturim i ne preterano zanimljivim odgovorima.

U slučaju Marka Vidojkovića, uzimajući u obzir njegovu neelokvenciju, činjenicu da je reč o lošem -- ne čak ni o mediokritetskom -- piscu, kao i o mačisti koji je uređivao i uređuje časopise koji degradiraju žene, stvari se samo pogoršavaju. Zato i nismo mogli da dobijemo išta do transideološkog šunda sa jeftinom provokacijom.

Jedini pozitivan aspekt cele priče je što dotični podržava gej-populaciju i što je spreman da to javno obaznani. Na tome mu hvala i svaka čast. Sve ostalo, plašim se, nije my cup of tea... No way.

Nota bene: Kao majka troje stasite ženske dece (u ranim dvadesetim) odgovorno izjavljujem da ne želim dotičnog gospodina za unuka. Dakle, ne bi ga svaka baka poželela za to istaknuto mesto.:shmi:
Korisnikov avatar
By queeria
Originally posted by Dušan Maljković
Problem svih intervuja na Queeria sajtu jeste što autor uopšte ne ume da postavljanjem zaista dobrih pitanja iz sagovornika izvuče nešto što do sada nismo čuli. Nema provokativnosti, sve je puno opštih mesta, provejava neozbiljnost i nepripremljenost, nedostaje udubljivanje u lik i delo. I onda dobijemo osrednje štivo, sa uvodnikom kao prepisanim iz SuperTeena, nabacanim pitanjima, sturim i ne preterano zanimljivim odgovorima.
Ljubomorna si, kučko :P
Korisnikov avatar
By istok
Ne volim ga nesto posebno. Zapravo, ni malo.
Ali, to nije tema.
Da ga vidim, rekao bih mu : "Svaka ti cast, lepo si se prodao. Zao mi je sto si odrastao na Bukovskom."
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Originally posted by queeria
Ljubomorna si, kučko :P
Jesam. Ali samo na činjenicu da vam je Marko dao da mu pipnete kitu, a zauzvrat ga popularišete međ' gej populacijom. Činjenica je da je dobar frajer. Ali sve ostalo je trash, tako da, ustvari, i nije dobar frajer. Ma, jebe mi se za Marka (ili s njim, svejedno).

No mila Peđolina-Petkana, ti kao žena od književnog uskusa i kredibiliteta, za koju pouzdano znam šta misli o opusu dotičnog, bi li bila ljubezna te nam to tvoje mnenije izneseš javno, a ne samo da ga mrmoriš kroz šapat u zabitim aktivističkim kuloarima?
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
totalni off: E za ovakve se teme zivi, nema nishta bolje za Morgana kada vidi damsku prepirku...a ne kao obichno kao vecina drugih isterivanja mishljenja na ovom forumu - kao kurve koje se svadjaju chija se pichka vishe ojela.
Korisnikov avatar
By queeria
No mila Peđolina-Petkana, ti kao žena od književnog uskusa i kredibiliteta, za koju pouzdano znam šta misli o opusu dotičnog, bi li bila ljubezna te nam to tvoje mnenije izneseš javno, a ne samo da ga mrmoriš kroz šapat u zabitim aktivističkim kuloarima?
Kako mi se čini, štovana Dušmanijo von Maljković, Vi izgleda bolje znate šta ja to mislim o opusu dotičnog, tako da bi Vaša dužnost morala biti da o tome obavestite i mene i forumašku populaciju. :fist:
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Ne, ja samo znam bolje da kažem šta Vi mislite, jer sam jelte književno izobraženija i talentiranija.

Stoga, uslišiću Vašu ljubeznu molbu i reći vaskolikom pučanstvu foruma Vaše mnenije glede dilber-delije Vidojkovića.

Naime, vi o njemu uopšte ne mislite, jer tu i nema o čemu da se misli, bar što se književnosti tiče. To što su Vam u mislima neki organi dotičnog -- ta ja ću Vas mila poslednja zbog toga karati. Znate da uvidite razliku izmedju dobre kite i loše književnosti i ja to poštujem. (Kao što znate šta da prinesete glavi od navedenog).

Uostalom, od svakog treba uzeti ono najbolje. Više životne mudrosti od te nema.
Korisnikov avatar
By queeria
Oh draga gospoja, Vi to mene za falocentrizam optuživate. Nisam ni znao da tako loše mišljenje o meni imate. Veoma sam uvređen. Zahtevam satisfakciju. Sutra u podne na Ušću. Birajte oružje!
Korisnikov avatar
By tramp
ah drage gospoje posaljite mi slike sa usca :kosach:
Korisnikov avatar
By Kupper
Činjenica je da je dobar frajer.
A? Haha:roflmao:

Pa on je ovaj desni, pikolino sa stomakom > :maji:
Korisnikov avatar
By селпередејз
Ne svidjdjdjdjdjdjdja mi se...

Ne volim pisce koji, umesto da se udube u likove i kroz njih ispricaju novi svet,
koriste likove u knjizi i tuzne izdavace,
da obznane svetu svoje ego tripove i, sporadicno, neku veliku srednjoskolsku misao.

Mozda mi je profesorka srpskog bila mnogo stroga, nije iskljuceno.
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Nemoj da kupujes njegove knjige, nek lipce gladan
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by v.alter
Mozda mi je profesorka srpskog bila mnogo stroga, nije iskljuceno.
Читајући дела наших савремених списатеља и списатељица, и мени често падне на памет моја професорка српског и књижевности.
:pirat:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
@Dusan Maljkovic i Queeria.Da ostavite vi svoja tetkasta prepucavanja za sebe da ne bi morali svi to da gledamo?

Ja licno volim Vidjkovica.Za razliku od mnogih mladih pisaca koji se klone svih oblika aktivizma on bar ima jasan stav i ne boji se da ga izrazi.Sto se tice njegovog komentara da je on okoreli maco heteroseksualac ona se moze protumaciti na vise nacina i nemora da se odmah tumaci kao homofobicna.Ako je on izjavio da je hetero-macho muskarac a ipak se slikao za gay kalendar koji je zamisljen kao podrska srpskoj gay-populaciji onda je to za svaku pohvalu TACKA. :teletabisi: "Mrzim diskriminaciju bilo kakve vrste, mrzim fašiste, a bilo mi je i jako simpatično da se jedan okoreli mačo-heteroseksualac pojavi na kalendaru gde se, između ostalih, brane i prava homoseksualaca. Takva šok terapija je najbolji način da društvo prihvati sve svoje jedinke." -direktan citat iz intervjua.
Korisnikov avatar
By queeria
Originally posted by Lakiboy_ns
@Dusan Maljkovic i Queeria.Da ostavite vi svoja tetkasta prepucavanja za sebe da ne bi morali svi to da gledamo?
Pa moramo i mi tetke nekako da se zabavljamo pored vas mačo homoseksualaca!!!
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Koga boli kurac za glupog Marka Vidojkovica, "okorelog maco heteroseksualca"...

Otkad sam probao da procitam "Sve crvenkape su iste", trudim se da izbegavam njegovu nabedjenu ruznu facu. Ko je tog lika slagao da je dobar baja? :puzzle:
Korisnikov avatar
By Egmont
I want more! :)
Korisnikov avatar
By dalabu
Inace imam animozitet prema vecini stvari i likova koje besomucno protezira B92,a prema ovoj neopank nakazi i light duvacu,pa i gistro piscu,pogotovo.Zato moja inspiracija prestaje bas ovde.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Dobro ajde prepucavajte se u zenskom rodu ako vas to toliko zabavlja. :cupakosu:

Medjutim posle komentara na Vidojkovica i njegov istup podrske ne treba nikoga da chudi ako se odnos prema gay-populusu u Srbiji nikada ne poboljsa kada sami ovakvo pljujemo ljude koji nas javno podrze :cupakosu:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Koja njushka.
A onda na tu njushku ide faca 'jel ti to meni brate tebra a?'... :lol:

okoreli macho heteroseksualac... :roflmao:
Korisnikov avatar
By Marvin

Medjutim posle komentara na Vidojkovica i njegov istup podrske ne treba nikoga da chudi ako se odnos prema gay-populusu u Srbiji nikada ne poboljsa kada sami ovakvo pljujemo ljude koji nas javno podrze :cupakosu:
Ma stvarno?
"podržao nas je" pa sad kao treba da i mi podržimo njega?
Kao zna da piše?
Kao nije smešan?
Kao nije mlađa muška Isidora Bjelica?
:hand:
:goran:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by queeria
Pa moramo i mi tetke nekako da se zabavljamo pored vas mačo homoseksualaca!!!

Jel to neko rek'o mačo? Gde? Gde? Oću i ja ...

OnTopic: Sviđa mi se što i na prvi pogled štrči ...
Korisnikov avatar
By dalabu
Slusaj ovog-mladja muska Isidora Bjelica,mislim stvarno...
kakav nonsens:smeh:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Marvin

Ma stvarno?
"podržao nas je" pa sad kao treba da i mi podržimo njega?
Kao zna da piše?
Kao nije smešan?
Kao nije mlađa muška Isidora Bjelica?
:hand:
:goran:
Covek nije imao nikakvu obavezu da se slika za kalendar koji je zamisljen kao podrska gay-populusu u Srbiji,ali se ipak slikao i pruzio nam na taj nacin podrsku i to je za pohvalu tacka.Ovde nije tema o njegovim delima nego o njegovom intervju koji je da za queeria.com.Ako coveku ne smeta da pruzi podrsku i poziva na toleranciju prema homoseksualcima zasto bi nama smetalo to sto on za sebe tvrdi da je macho-heteroseksualac?:teg2:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!