Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By tramp
New Yorskom downtown scenom vec godinama drma i trese i vrcka .. burlesque revival ... scene postoje sad u dosta vecih gradova u USA, u Londonu i koliko shvatam varijante postoje u Australiji, Berlinu i jos kojegde. Neo-Burlesque je vezana za stari, klasicni strip tease, za drag scenu, humor i jos kojesta. Odlicje je da je dosta nedefinisana i u sebi sadrzi striptiz, muziku i koreografisan pokret. Ponekad se pojavljuje bez muzike, ponekad nije strip tiz .. ali to su neke osnovne komponente.

Mada je najvise zena u NB ima i dosta muskaraca i trans osoba. Ima debelih, mrsavih, osrednjih ... Mislim da jedna od najstarijih izvodjacica koje jos povremeno nastupaju ima oko 80 godina a najmladje su oko 18 (ispod je tesko radi zakona). Izvodjaci i izvodjacice su gay, str8, bi, queer ... i upravo ta neka tolerancija razlicitosti je isto vezana uz scenu.

Burlseque izvodjaci/ce su dosta povezani i sa klupskom i barskom scenom jer se dosta ovakvih stvari izvodi po klubovima ili barovima.

Inace ljudi uzimaju casove burlesque kao jedan vid rekreacije.
Vecina izvodjaca/ica ima tzv. dnevni posao jer je tesko izdrzavati se ovim poslom, sami kostimi, sminka i ostalo kostaju jako puno.

I ne znam to je nekako ukratko...

evo jedan klip

Dirty Martini je inace moja omiljena izvodjacica i jedna je od zacetnica NB scene u NY.

(nadjem jos klipova ako vas zanima)
Korisnikov avatar
By tramp
i jos

(MC je moja omiljena osoba downtown scene .. Rose Wood )
Korisnikov avatar
By tramp
jebla te dita (sad ti reci hvala) ... nije ni jedina ni najbolja samo najpoznatija ali naci cu ti sad i nju ...
Korisnikov avatar
By tramp
evo dita

ovo je iz happy valley kluba (koji mi se cini se zatvorio :sigh: )

i evo kako je upala u casu ... ovde

i ovo je dosta od mene za Ditu jer mi stvarno nije omiljeni lik - vise volim ljude koji imaju malo vise imaginacije a malo manje holivudskog mehanizma iza sebe - mada je ona stvarno sebe probila da bude ime i za to joj skidam kapu
By жњ
Originally posted by tramp
jebla te dita (sad ti reci hvala) ... nije ni jedina ni najbolja samo najpoznatija ali naci cu ti sad i nju ...

fala fala fala :fige:

evo ja nasla i jedan za te ;) CLICK
Korisnikov avatar
By tramp
svidja mi se tvoj click :D
By жњ
Originally posted by tramp
svidja mi se tvoj click :D

i meni tvoj :D

mislim da mi san nece doci tako lako veceras ;) laq nocj... odo
Korisnikov avatar
By colorado
Mene je omadjijala Nasty Canasta....
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Jaoj, meni je to sjuper...
Od mnogih sam cula da je burleska dozivela novi procvat u NY, da ima izvodjacica koje zaista izgledaju kao lepotice iz 20-tih i 30-tih godina proslog veka...
Za sada mogu da gledam samo klipove i slicice na myspace-u i uzivaaaaaaaaam... bilo bi lepo kada bi se i mi malo pridruzili trendu :mirnatetko:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
pričao sam nedavno sa jednom prijateljicom koja je bila u Berlinu i ona mi je pomenula ovaj fenomen. kaže da su skoro svako veče visili na nekoj burleski, ali je fora što je (bar u Berlinu) to heavy underground. za sada.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!