Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Mr Dee
jedno od meni omiljenih klarkovih dela. zajedno sa 'grad i zvezde', 'matica zemlja' i, naravno, 'pesme daleke zemlje'. ideje iz ove knjige su verovatno iskoriscene u serijama 'earth: final conflict' i 'v', kao i filmu 'independance day' (toliko koliko sam ja primetio). nisam je citao godinama. hvala sto si me podsetio.
By жњ
Neverovatno, juce bas razmisljam kako je to omiljena knjiga jedne mi frendice, a danas okacis temu... jbt :uplasen:
By Mudolog
Auh, a ja pre negoli sam ugledao tvoj odgovor onako bezveze na papiru piskaram...i zadnje shto sam napisao je xyz...:iskolacen:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
a kakvi su tvoji utisci?
By Mudolog
Josh je chitam. Prilichno je provokativna ideja. Nisam navikao na takvog Klarka, pa sam malo iznenadjen.

Svidja mi se kod njega shto uvek napravi ideju potpuno realistichnom, bez da ideja lezi na hiljadu pretpostavki.

Masa pisaca prosto ne bi umela da izadje na kraj sa idejom iz Kraja Detinjstva.

Jedino shto bih generalno mogao zameriti Klarku, jeste taj izrazito sumbisivan odnos prema vanzemaljskoj inteligenciji, koji se provlachi iz knjige u knjigu.

Nekako mi taj pristup odrazava nedostatak samoposhtovanja.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!