Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Duh_u_boci
Ajmo deco u dusi,koje ste crtace voleli i koje jos uvek volite?
Ja ih obozavam,posebno Disney crtace.
Izdvojio bih Malu sirenu i Aladina!
Korisnikov avatar
By xfreelancer
diznijev the legend of the sleepy hollow sa uciteljem ikabodom. volim i skoro sve ostale diznijeve dugometrazne. pa onda, shreka 1 i 2, the incredibles, wind in the willows, ice age, corpse bride, the curse of the were-rabbit + ceo serijal wallace & gromit...
a da! obozavam i la lineu aka barum-barum.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Emperor's New Groove od Disney-a.
Korisnikov avatar
By M M and I
I opet...po TISUCU puta ista tema...

ali hajde da ti odgovorim:

-La Linea
-Gustav
-The Simpsons
-South Park
Korisnikov avatar
By blenta
svaki diznijev crtatj je omiljen crtatj :D
Korisnikov avatar
By DeVision
Macke iz visokog drustva
Maza i Lunja - naravnoooo :sluske:
By ~ Le Saint X ~
- JOHNNY BRAVO !!!!!!!!!!!!!!!!!! #1

- Pink PAnther

- Snoopy
Korisnikov avatar
By Deksi
South Park
The Simpsons
Vampire Hunter D
Alice in Wonderland
X-men (neke epizode)
Little Mermaid
W.I.T.C.H.
Samurai Jack

.............................jos mnogo crtanih filmova
By Korisnica
South Park
Macke iz visokog drustva...i onaj crtani sa azdajom i Ser Ziletom
Korisnikov avatar
By DeVision
Slatka mala izvrnuta torto, dno ti na vrhu stoji - to je bas shladakkkk crtani :yes:
Korisnikov avatar
By Escobar
Pojam crtanog filma je za mene bila ona tuzna pricica o siromasnom decaku i devojcici...

Negde daleko, u zemlji cuda....

Ne znam koje je produkcije, i nije ni bitno, bitno je da me svaki put jednako pogodi....
Korisnikov avatar
By Deksi
jao zaboravih moje zaista omiljene crtace....

My Neighbour Totoro
Kiki's Delivery Service
Grave of fireflies
Howl's Moving Castle
Spirited Away

...jos puno crtaca os studia Ghibli
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Samo da je animiran. :D
By Çâðê_DUP
The Iron Giant

Slika

:love:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
South Park
Bili i Mendi
He - man
Evoksi

@Escobar
"Pojam crtanog filma je za mene bila ona tuzna pricica o siromasnom decaku i devojcici...

Ne znam koje je produkcije, i nije ni bitno, bitno je da me svaki put jednako pogodi...."

Nesto ubedljivo najtuznije sto sam ikada gledao.
"Mama, ja sam jos gladan"
"Mama, nemoj da places, sano sam se salio! Nisam vise gladan, mamice"
Dajte, ljudi, pa imao sam traume od toga! A plus sto su jos to pustali u doba inflacije, kad su se ljudi otimali za hleb.
Korisnikov avatar
By jukie
Umočiću!
čuvena rečenica kada taj mali dobije parče tvrdog hleba i ne može da ga pregrize i onda ga umače u neku tečnost
Korisnikov avatar
By malecka
obozavam sve disney-eve crtane... obozavam looney tunes...
samo ne volim ove nove sto prave po ugledu na bajke, pokusavajuci da kopiraju disney-eve.... :grin: :bouncy:
Originally posted by DeVision
Slatka mala izvrnuta torto, dno ti na vrhu stoji - to je bas shladakkkk crtani :yes:
koliko ja znam ide "vrh ti na dnu stoji"... :roll: ;) crtani jeste genijalan... :D
a i taj sa devojcicom i decakom... kad sam bila mala secam se da sam plakala za taj crtani... ali bas kad sam bila mnooogo mala...
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by jukie
Umočiću!
čuvena rečenica kada taj mali dobije parče tvrdog hleba i ne može da ga pregrize i onda ga umače u neku tečnost
... i pevaju pesmicu "Somewhere in dreamlnand..."

Iako obozavam Simpsons i South Park, nekako ne mogu njih da uvrstim u odgovor na ovu temu. Pixar suvise plastican, Disney klasik...

Voleo sam ruske dugometrazne crtane, dok su mogli da se pogeldaju.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Ja sam vise voleo ruske decije filmove. Pogotovo onaj o soli.
Korisnikov avatar
By Mars
Uh. Tri cerke, tata ih pita koja ga koliko voli i najmladja kaze "Volim te kao so"? Taj?

Genijalan.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Da. Pa ju je on, valjda, napusio zbog toga i jeftino je udao, pa nestala je sva so u kraljevstvu. Mogli bi ponovo da ga puste na RTS-u, da se malo podsetim.
Korisnikov avatar
By Mars
Ovako je bilo. Starije sestre su rekle da vole oca kao zlato, drago kamenje, bla, bla. Na red dolazi mladja i kaze da oca voli kao so, samo to, bez obrazlozenja, na sta on dozivljava histerican napad - kako je ona nezahvalna, kako ne voli oca, kako ga vredja tim poredjenjem, i - on je proganja iz kraljsevstva. Ona ide (povredjena naravno najvise time sto otac ne shvata koliko ona njega u stvari voli, mnogo vise nego sestre materijalisti), ide kroz sumu i place. Tamo srece neko cudo, trola nekog, on je pita sta ti je, on isprica, kad - to je neko iz podzemnog sveta, neko zaduzen za sve slane izvore. Odvodi je kod kralja tog sveta, ona mu takodje isprica sta se desilo, on se strasno razbesni i ukine svu so u kraljevstvu. I ne samo to, vec sve zalihe soli pretvori u zlato, kao i so koju su kasnije pokusali da kupe i unesu. A zlato po izlasku postane so... I tako dalje, muce se i pate zbog nedostatka soli i shvataju koliko je ona vazna.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
E, jeste.
Pa je kralj bio presrecan u pocetku sto je sva so pretvorena u zlato, ali se kasnije razocarao i shvatio da ne moze da se zivi bez soli. Tacno se secam scene kad mu daju curetinu, a on je pljuje, i pita kako je moguce da je tako ogavna, a kuvar mu kaze da je morao da stavi secer jer nema soli.

Ruski filmovi za decu su uvek imali neku posebnu car, da l' zbog jezika, da l' zbog glume, ali bili su ubedljivo najlepsi.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Idem sad mami da joj kazem da je volim kao sto volim so. :smilegrin:
Korisnikov avatar
By Frizerka
Originally posted by A.F.K.A.OB
South Park
Bili i Mendi
He - man
Evoksi

A da se tvoj crtac nije zvao Himen :smeh:

Moji omiljeni:
Strumfovi
Ariel
Tarzan
Snorkijevci
Ciroooo zasto mi stalno stvaras neprilike
Snoopy itd.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by A.F.K.A.OB
Ruski filmovi za decu su uvek imali neku posebnu car, da l' zbog jezika, da l' zbog glume, ali bili su ubedljivo najlepsi.
Toplina samo.

A bio je neki crtani, neka muva se pojavljivala, pa su neku kucicu pravili, po spratovima, razne zivotinje, po velicini - od najvece u prizemlju pa do te muvice, na najvisem spratu... bojili kucu veselim sarama, kao babushke... koji li je to crtani bio...

Voleo bih Sneznu kraljicu jos jednom da gledam.
Korisnikov avatar
By Duh_u_boci
Originally posted by Escobar
Pojam crtanog filma je za mene bila ona tuzna pricica o siromasnom decaku i devojcici...

Ne znam koje je produkcije, i nije ni bitno, bitno je da me svaki put jednako pogodi....
Jaoj skroz si u pravu,i mene taj crtac uvek pogodi! :placko: :placko: :placko: :placko:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Mars
Starije sestre su rekle da vole oca kao zlato, drago kamenje, bla, bla.
Tj. srednja ćerka je rekla da ga voli kao što GOLUBICE vole drago kamenje :wtf: , a mala je rekla da ga voli kao što LJUDI vole so (ne sećam se tačno šta je ona najstarija rekla). I mislim da to nije bio ruski nego češki?/slovački?/poljski? film

Ja se sećam dva filma o Snežnoj kraljici; jedan crtani u kome u jednoj sceni sve životinje umiru od hladnoće sem tri golupčeta sakrivena u gnezdu ispod majke, pa posle oni odrastaju i prenose poruke za Gerdu, i kažu Mi smo jedini preživeli; i drugi igrani gde su oni otprilike već šestaci i Gerda se u trenutku zapleta upravo zaistinski zacopala u Kaja a ne zna o čemu se radi pošto je još do juče bila dete (ima jedan monolog u kome kaže da joj je igra za krpljenje još juče pričala priču dok je krpila, a danas samo ćuti - inače mrzim to predstavljanje odrastanja na taj način); i u tom filmu se pojavljuje neki "ledeni čika" (kao činovnik u odelu), koji kaže da mu je telesna temperatura npr. 34 cela 56 stotinki stepeni i koga je glumio neki američki glumac pa su mu ime na špici napisali ruski na ćirilici kao Джордж ili tako nekako, i on ima malo "surov" izgled lica ali kako fabula odmiče shvataš da on uopšte nije loš i da on voli svoj posao (prenošenje poruka snežne kraljice ili pripovedanje priče, ne sećam se) nego je to jednostavno posao u kome moraš da ozbiljno sve odradiš umesto da se razvlačiš i menjaš plan kad god neko zakenjka npr. deca koja se pojavljuju u priči.
p.s. podsetio me je na Čoveka sa Crvenim Očima iz knjige Kapije vremena.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Mars
Tamo srece neko cudo, trola nekog, on je pita sta ti je, on isprica, kad - to je neko iz podzemnog sveta, neko zaduzen za sve slane izvore. Odvodi je kod kralja tog sveta, ona mu takodje isprica sta se desilo, on se strasno razbesni i ukine svu so u kraljevstvu.
Ako se dobro sećam i ako je to ta priča, ona se posle nekog vremena zaljubila u podzemnog princa ali on je pretvoren u so ili zatvoren u oklopu od soli i ona valjda mora da sakuplja njegove suze koje cure kroz otvore za oči, ili svoje suze pa da ga njime umiva dok ne oživi? Anyway tu je neki fini čika koji radi za kralja i on je teši da ne posustaje i da nastavi da radi to što radi jer će na kraju sve biti u redu. A kada su hteli da prikažu da na brdu ima pećina sa vratima koja se zatvaraju, jednostavno su pomerali kameru tako da se stena za zatvaranje vrata na slici našla preko ulaza, umesto da naprave klizeća vrata. A najviše volim scenu kada dve sestre beže preko granice a tamo se sav njihov nakit pretvara u so i mrvi, kao i mač jednog od njihovih muževa koga je napravio od zlata.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!