Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Eh, to kad bih znao, znao bih - MNOGO.

Umrla je.
By Ulix
Ne mogu da nadjem ni jednu jedinu rec o njenoj smrti na netu.
By Ulix
Zvao sam mamu, rekla je da su veceras to javili na dnevniku.

Bas mi je zao. Bila je, kao pojava, vise nego ekstravagantna. Nazalost, nikada nisam bio u prilici da je slusam uzivo.

RIP
By Simor
Meni je baš bilo žao kada sam čuo tu vest. Pročitao sam u novinama da je završila delo ''Rekvijum Nikoli Tesli'' nekoliko dana pred smrt, a rekvijum će biti premijerno izveden u januaru naredne godine.

Mislim, ona je meni bila zanimljiva kao pojava, nisam imao prilike uživo da slušam njene kompozicije. Šteta...
Korisnikov avatar
By Kupper
Bilo je u NOVOSTIMA pre neki dan opsirno.

Kult mu­zi­ke i pre­da­ka
M. MIR­KO­VIĆ, 21. novembar 2006

Sve­stra­na umet­ni­ca, pi­ja­ni­sta i kom­po­zi­tor Kse­ni­ja Ze­če­vić, autor mu­zi­ke za ne­bro­je­ne po­zo­ri­šne pred­sta­ve, fil­mo­ve i mul­ti­me­di­jal­ne pro­jek­te ko­ji su joj do­ne­li mno­štvo ugled­nih pri­zna­nja, že­na enorm­ne ene­r­gi­je ko­ja ni­je pra­vi­la raz­li­ku iz­me­đu ži­vo­ta, mu­zi­ke ko­ju stva­ra i jav­nih na­stu­pa, na­pu­sti­la je iz­ne­na­da ovaj svet sa sve­ga 50 go­di­na, osta­viv­ši za so­bom pre­bo­gat opus, ali i mno­ge neo­stva­re­ne pla­no­ve......

Smrt Ksenije Zecevic
Korisnikov avatar
By bern
''

Iz Novosti:

- Dok ne ostva­rim ap­so­lut­no pro­či­šće­nje u od­no­su na svo­je pret­ke, na one ko­ji su u ime ne­ke pre­div­ne ene­r­gi­je gu­bi­li ži­vo­te u ga­snim ko­mo­ra­ma, ja ne mo­gu da ži­vim. Tek ka­da to iš­či­stim, mo­gu da poč­nem da stva­ram za se­be - go­vo­ri­la je že­na ko­ja je ljud­sku vr­stu go­to­vo ra­si­stič­ki de­li­la na stva­ra­o­ce i re­pr­o­duk­tiv­ce, gnu­ša­ju­ći se ovih dru­gih i na­zi­va­ju­ći ih "stoč­nim fon­dom". Iako sve­sna da se ve­ći­na lju­di pla­ši da svoj ži­vot ži­vi in­ten­ziv­no i sa stra­šću, uspe­va­la je da do kra­ja ži­vi kao pot­pu­ni in­di­vi­du­a­lac, ne oba­zi­ru­ći se na oko­li­nu ko­ja ju je oba­ve­zno eti­ke­ti­ra­la kao u naj­ma­nju ru­ku "kon­tro­verz­nu" i do­sled­no ga­je­ći kult Di­na­re i tih kr­še­vi­tih kra­je­va ko­ji su sa­svim po­seb­nom ener­gi­jom na­pa­ja­li nje­nu ču­de­snu mu­zi­ku.

http://www.novosti.rs/vesti/kultura.71. ... -i-predaka
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!