Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Draco
Ne staj mi na muku, nemam kesh.. ..a mislim da bih bubreg prodala <tudj>.. Oni su mi totalni ludaci i gotivci.:eya:
Korisnikov avatar
By Delete
Da su dobri-dobri su...ma extra! Zao mi sto nisam u mogucnosti da ih gledam uzivo...mozda nekad nabavim neki snimak, ako se ortak seti da snimi :fige:
Korisnikov avatar
By Kitee
Gledala ih kad su ono bili pre par godina... Stvarno su nevidjeni!
Korisnikov avatar
By aleka
Mislila sam da cu moci da odvojim kesh za predstavu, ali moracu da odlozim za sledeci put :hypno:
Korisnikov avatar
By Draco
Ko je bio, da cujem! :avalon:
Komentari? :trep:
Snimio neko? :trep: :trep: :trep:
By жњ
Bilo je fenomalno!! Slike nemam jer guska, nisam ponela fotoaparat. Cela predstava je bila koncipirana kao prica koja se prica decacima koji tek treba da krenu da pohadjaju manastir. Suvisno je pricati sta sve mogu sa svojim telom. Uostalom, sigurno si to videla vec sto puta do sada na TV-u. Bili su besprekorni!!

Najvise su mi se dopala decica koju su poveli sa sobom. Znaci dva klinca, ako imaju sest godina i raaastuuuuraaajuuuu!! Salto mortale im ko dobar dan, zatim premeti bez ruku (umesto ruku koriste glavu), zatim hodaju po ostrim sekirama (iseckali krastavac prethodno na seciva da nam pokazu koliko je oshtro), aaaaaa...

Eto, bar na jedno vece da se osecas kao da nisi u ovom sivom gradu.

E da, kraj je bio pomalo smeshan. Oni zavrsili, poklonili nam se, publika aplaudira, a Kinezi iz publike (lice na diplomate), iznose suzu (onu kao za sahranu, sa sve ispisanom trakom) i stavljaju je po starom dobrom :crveni: obicaju ispred njih okrenutu KA publici (a ne predaju njima)??? :lood: :iskolacen:

I da, vracali su se na binu posle odlaska (neuspeli bis), a publika zblanuta, prestala da aplaudira, niti izlazi napolje, nego blene u njih i oni u nas, pa se komeshaju ocjel na binu ocjel u svlacionicu :lood: cudno....
Korisnikov avatar
By Zoe
Veceras su u Novom Sadu i ja silno zelim da idem, karta je 800 dindzi a ja `ladno necu imati................ :zid: :zid: :zid:
Korisnikov avatar
By Egmont
Ja bio. Stvarno su odlicni, ali sam zbog umora u jednom trenutku zaspao :)
By SUNNY B
ja naravno, kao i prosli put bila. isla sa zenom, egmontom i njegovim drugom.

jes da je egmont u jednom momentu zaspao jer je bio umoran a oni su pustali , kako on kaze "neku chill lounge muziku" ali nikome nije smetao sve dok nije poceo da hrce.... :budilnik: a onda se zbog smeha okoline probudio... i tako... a moja zena da umre od blama...

inace, momci su , kako sam i ocekivala - bili savrseni, pogotovo oni mali kikirikiji od 6-7 godina koji su radili stvari za koje sam verovala da su neizvodjive. i tako... sve vreme sam umirala od zavisti, jer, zaboga, hocu i ja to.... (oduvek sam se przila do bola na borilacke vestine)

nema sta, dva sata je bilo malo...
By жњ
Originally posted by SUNNY GIRL

inace, momci su , kako sam i ocekivala - bili savrseni, pogotovo oni mali kikirikiji od 6-7 godina koji su radili stvari za koje sam verovala da su neizvodjive. i tako... sve vreme sam umirala od zavisti, jer, zaboga, hocu i ja to.... (oduvek sam se przila do bola na borilacke vestine)

takodje!! :smeh:

Planiram da pichim akrobatiku ovog leta! Nije kasno darlin`! Premet unazad nije toliko tezak kao sto se cini (meni uspelo) ;)
Korisnikov avatar
By Egmont
Originally posted by SUNNY GIRL
jes da je egmont u jednom momentu zaspao jer je bio umoran a oni su pustali , kako on kaze "neku chill lounge muziku" ali nikome nije smetao sve dok nije poceo da hrce.... :budilnik: a onda se zbog smeha okoline probudio... i tako... a moja zena da umre od blama...
Hmpf, feministkinje :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!