Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Drugo izdanje festivala Slobodna Zona održaće se u Dvorani kulturnog centra Beograda od 15. do 19. novembra 2006. Bice prikazano 14 igranih i dokumentarnih filmova, a gosti festivala biće ponovo reditelji, producenti i glumci.

Festival dokumentarnih i igranih filmova Slobodna Zona prikazuje filmove koji se bave ljudskim sudbinama u svetu danas (u svetu u kome je svaki globalni problem, potencijalno i lokalni), svakodnevnim junacima koji se bore za svoja osnova prava - prava na dostojan život, na pristojan posao i pristojnu platu, na detinjstvo, na slobodu govora i slobodne medije, prava na religiozno, seksualno i političko opredeljenje, slobodno kretanje, život van imigrantskih getoa, bez okupacije, na život u miru...

Program festivala

Najzanimljivijima se cine filmovi Zaboravljena Zemlja i Sva Nevidljiva Deca. Da li cete ici i koji film zelite da gledate?
Korisnikov avatar
By Deksi
Voleo bih da odem i pogledam nesto s drustvom...jos ne znam da li cu stici...:fige:
Korisnikov avatar
By Paki
A ja cele nedelje radim jebenu drugu smenu... :placko: ... U četvrtak sam slobodan, pa jedino tada nešto da pogledam od 19 ili 21 ... :sigh:
Korisnikov avatar
By Sunce
A da li se festival zove po filmu "Slobodna zona"? Meni se taj film dopao!
Korisnikov avatar
By Adenim
@Sunce....to ne znam, ali imam nameru da pogledam 3 filma za koja znam da cu moci da odvojim vreme, izbor je vrlo primamljiv.
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Sunce
A da li se festival zove po filmu "Slobodna zona"? Meni se taj film dopao!
Održan je i prošle godine krajem novembra, početkom decembra. Između ostalih je bio prikazan i bosanski film Go West. Ne sećam se zvaničnog objašnjenja za naziv festivala, ali ima veze sa filmskim (alternativnim, andergraund) izborom, tematikama itd.
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Adenim
@Sunce....to ne znam, ali imam nameru da pogledam 3 filma za koja znam da cu moci da odvojim vreme, izbor je vrlo primamljiv.
Koja, koja? :ribica:
Korisnikov avatar
By Adenim
Necu stici a zanimaju me Lejla Kaled, Deca zime, Rukovanje sa djavolom, Sranje.

Gledacu - Sva nevidljiva deca, Ustanak u Faveli i Novi svet.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ime nema veze sa filmom, jer je film snimljen posle Festivala. ima veze sa time da se tu puštaju filmovi sa područja van Srbije, da su teme kontroverzne itd. dakle, to "slobodna zona" se odnosi upravo na težnju ka oslobođanju od svakodnevne represije.
Korisnikov avatar
By konstantin laufer
a da stav bude na svom mestu i kako treba, tu je i Biksi, srpska Jennifer Connelly da ga otvori! :cheer: :france: :giljotina: :mete: :cvetduga: :tetka: :oklagija:
By Ulix
Voleo bih da vidim Sva nevidljiva deca, najvise zbog Kusturicinog i Spajk Lijevog segmenta. Samo moram saznati prvo kad je. :)
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by konstantin laufer
a da stav bude na svom mestu i kako treba, tu je i Biksi, srpska Jennifer Connelly da ga otvori! :cheer: :france: :giljotina: :mete: :cvetduga: :tetka: :oklagija:
..ili Demi Mur. :)
Korisnikov avatar
By bilobilepo
Da ici cu i naravno poljubicu jednu jako lepu marketing ekipu.

Nisam do kraja pogledao program ali cu odluciti tokom sutrasnjeg dana. I naravno necu propustiti zurku zatvaranja!!!!

To je bas sladak festival
Korisnikov avatar
By Adenim
Sva nevidljiva deca je odlican, sa naglaskom da mi je Kusturica bio najbledju od svih.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!