- 04 Nov 2006, 14:20
Koja vam je omiljena izdavačka kuća u Srbiji, ko po vama izdaje najbolje knjige, knjige koje najradije čitate?

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by SimorDorling Kindersley. Jeste da nisu stacionirani u Srbiji, ali su izdavač sa najvećim brojem knjiga u mojoj novijoj biblioteci (tj onih koje stoje vidljivo i kojih se mašam kada mi dođe da nešto čitam), a i vidljivi su u svakoj većoj knjižari
Koja vam je omiljena izdavačka kuća u Srbiji, ko po vama izdaje najbolje knjige, knjige koje najradije čitate?
Originally posted by UlixJeste, to je izdala Izdavačka knjižarnica Z.S.
Da li su oni izdali Secaj se veckrat na Vali?
Znam da je ime izdavaca bilo neobicno.
Originally posted by ...Da znaš da si u pravu. Svijetlost Sarajevo je odlična izdavačka kuća. Upravo sam kupio knjigu "Ljubavnik" u njenom izdanju. Inače, "Svijetlost" je izdavač velikog broja naučno-popularnih knjiga (imam ih podosta u svojoj biblioteci).
SVIJETLOST iz Sarajeva najvise zbog sabranih dela Milana Kundere.
To su bili pisci, to su bile izdavacke kuce, ovo sada su piskarala, a izdavacke kuce su mesta gde se novac pere, susi, pegla...
Originally posted by SunceIzdali su i Ljubav u doba kolere.Originally posted by ...Da znaš da si u pravu. Svijetlost Sarajevo je odlična izdavačka kuća. Upravo sam kupio knjigu "Ljubavnik" u njenom izdanju. Inače, "Svijetlost" je izdavač velikog broja naučno-popularnih knjiga (imam ih podosta u svojoj biblioteci).
SVIJETLOST iz Sarajeva najvise zbog sabranih dela Milana Kundere.
To su bili pisci, to su bile izdavacke kuce, ovo sada su piskarala, a izdavacke kuce su mesta gde se novac pere, susi, pegla...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!