Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
Slika

Konačno, Fox televizija je odlučila da počne sa redovnim emitovanjem. Šuška se da će programska šema biti objavljena 31.10.2006, a da će se sa emitovanjem programa početi dan kasnije.

Do sada se znalo da će na FOXu biti dosta filmova, serija i sporta, ali je držano u tajnosti šta se tačno priprema. Od danas na kanalu FOXa ide najava za seriju ''The Bold And The Beautiful'', mamutsku seriju koja po svim kriterijumima može da parira legendarnoj Dinastiji. Za razliku od pomenute Dinastije, BAB (Bold and Beatiful) se manje bazira na ljubavne probleme, a više na porodični biznis i modnu imperiju na čijem su čelu glavni akteri.

Razlog za ovu temu nisu ni suze ni sapunjara, već golotinja. Da, golotinja! Zgodni polugoli muškarci koji se šepure pred kamerama i anoreksičnim cicama.

Dakle, u seriji igraju (spomenuću samo HOT glumce):
Drew Tyler Bell
William de Vry
Dax Griffin (ovog ja ženim)
Winsor Harmon
Brent Jasmer
Sean Kanan
Lorenzo Lamas
Mario Lopez (uh, uh ... gorim)
Todd McKee
Ronn Moss
Dylan Neal
Antonio Sabato, Jr (njega sigurno znate, makar iz vlažnih snova)
Michael Swan (ovog je juki sigurno već bukirao :) )
Justin Torkildsen
Jeff Trachta
Jack Wagner
Jacob Young

Njihove popaljive slike:
http://www.soaphunks.net/bb.php

Michael Swan: Uh.. uh ... predivan je.. jes malo stariji, al ne mari :) :
Slika

Dylan Neal: Ovu epizodu moram da snimim:
Slika
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Adenim
Jedva cekam
I ja.. Trbušnjaci ima da sevaju :) :teg2:
Korisnikov avatar
By Adenim
jao super....imas jos koju seriju da nam preporucis, zanima me da li ce nesto biti u rangu Rosa Salvahe, ali sa trbusnjacima?
Korisnikov avatar
By Kupper
Trbusnjaci, Mario Lopez, Lorenco Lamas a sve to u stereo tehnici, prvi put u nasem gradu:)
Korisnikov avatar
By djo
boze, koliko sam ja izgubio zivce za serije... :sigh: a i nikako da lociram taj fox :hmm:
Korisnikov avatar
By Kupper
Ja filmove na kompu vise nikako, sve ganglije mi prorade, serije, tako-tako, humoristiske mogu...

A FOX, bar meni, ima najkvalitetniju sliku, kao sto rekoh u stereo varijanti...ima sve uslove da bude super tivi.
Korisnikov avatar
By kal zakath
Mali spoiler

Thursday, October 26, 2006, Episode #4923
Ridge and Nick arrive at Brooke’s house to hear her decision.
After learning that Brooke has called Nick over, Jackie goes to brag to Stephanie.
Donna brings the kids to Stephanie's while Brooke is with Ridge and Nick.
After Stephanie tells Jackie that Brooke has called Ridge over as well, an argument ensues.
Things get violent when, in the course of a struggle, Stephanie pushes Jackie over the railing.
Donna witnesses an unspeakable moment between Stephanie and Jackie.

Obratite pažnju na broj epizode. Najebali ste ga.
Korisnikov avatar
By KiWi
qq ... skoro pet 'iljade ... srećom pa ću gledati samo trbušnjake a ne i radnju ...
Korisnikov avatar
By KiWi
NewInfo: Emitovanje serije počinje 6. Novembra .. verovatno tada počinje i redovan program FOX televizije ...
Korisnikov avatar
By M M and I
serija je zestoko sranje (ni Rosa Selvaje joj nije ravna)...i emituje se u beskonacnost...Ja nesto ni ne videh, ono par puta sto bacih oko na ekran dok je to sranje na ekranu bilo, nekih dobrih tipova tamo...

I sta ce, uopste, ovo u Kultura i umetnost????
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!