Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Глумице Кира Најтли и Линдси Лоан ускоро ће се појавити заједно на филмском платну.

Оне ће у филму који говори о животу велшког песника Дилана Томаса, играти девојке које се друже, разумеју, али и сексуално привлаче, а ако је веровати светским таблоидима, та привлачност ће бити експлицитно приказана.

Њихова веза је "тајновита" али страствена, а како ће све то изгледати на великом платну знаћемо ускоро.

И још једна пикантерија у вези са овим филмом - сценарио је написла Кирина мајка.

:zastava: :zastava: :zastava:
Korisnikov avatar
By Mars
Pa.... Da vidimo da li ce film po svemu tome najavljenom da svrgne sa mog prvog mesta Heavenly Creatures Petera Jacksona...

"Your looks are laughable, unphotographable.Yet you're my favorite work of art..."
Richard Rodgers&Lorenz Hart, inspired by Marsovo dupe

http://www.answers.com/topic/richard-rodgers
Korisnikov avatar
By djo
meni je problem sa jacksonovim filmom, sto su obe junakinje prikazane kao lude.... jbg, mogu li sirote lezbejke i pederi da se vole u filmovima a bez samoubistva, nasilnog ubistva ludila side itd.... u ovom svetu izgleda ne :sigh:

ajd da vidimo sta ce to da bude... lepa je ta kira
Korisnikov avatar
By Mars
A meni je problem sa Jacksonovim filmom sto ne znam kome sam ga dao... :vatrica:

Inace,nijednog trenutka mi se nisu ucinile kao lude.Ili povrsno gledam film ili je nesto drugo u pitanju...

"Your looks are laughable, unphotographable.Yet you're my favorite work of art..."
Richard Rodgers&Lorenz Hart, inspired by Marsovo dupe

http://www.answers.com/topic/richard-rodgers
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
A sto bi bilo dobro da se po'vataju Kira Najtli i Kejt Vinslet uz muziku iz Klavira... :volinevoli:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Бреее!!!
Глумице Кира Најтли и Линдси Лоан ускоро ће се појавити заједно на филмском платну.

Оне ће у филму који говори о животу велшког песника Дилана Томаса, играти девојке које се друже, разумеју, али и сексуално привлаче, а ако је веровати светским таблоидима, та привлачност ће бити експлицитно приказана.

Њихова веза је "тајновита" али страствена, а како ће све то изгледати на великом платну знаћемо ускоро.

И још једна пикантерија у вези са овим филмом - сценарио је написла Кирина мајка.

:zastava: :zastava: :zastava:
Mmmmm... njam njam... :bale:
Korisnikov avatar
By DeVision
A, koji je tacno naziv tog filma??:hypno:
Korisnikov avatar
By avalon
Film je najavljen za 2008. godinu i trebalo bi da nosi naziv "The Best Time of Our Lives".
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Originally posted by avalon
Film je najavljen za 2008. godinu i trebalo bi da nosi naziv "The Best Time of Our Lives".
pih ko ce da ceka 2008. godinu :hekla:
Korisnikov avatar
By ogi_ns
hm, ovo postaje trend

Beyonce i Halle berry su takodje najavile glumu u filmu u kojem ce biti lezbe koje se vole :lezkiss: sa hot scenama...

beyonce na to dodade:
Imali smo Brokeback Mountain, sada je red na nas devojke.
:lezkiss:
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Originally posted by ogi_ns
hm, ovo postaje trend

Beyonce i Halle berry su takodje najavile glumu u filmu u kojem ce biti lezbe koje se vole :lezkiss: sa hot scenama...

beyonce na to dodade:
Imali smo Brokeback Mountain, sada je red na nas devojke.
:lezkiss:
:dancing: :yay:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!