Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Da li sam jedini koga ovo nervira kada cujem u nekom filmu?!?

I to obicno kada neko sahrani sve svoje bliznje, ili izgubi sve sto ima, ili mu kidnapuju decu ili mu tek saopste da boluje od neizlecive bolesti, PA SE ONDA nadje uvek neki dusebriznik koji mu neznim sapatom kaze "Now try to get some sleep...."

A jos se vise iznerviram kad taj nesko stvarno legne i zaspi...

„Pa šta što nemam fakultetsku diplomu?! Kakve to ima veze?? Pa da li je MARSOVOM DUPETU potrebna nekakva diploma, nekakvo UVERENJE da je najbolje?!?“
(Aleksandar Tijanić, Javni servis RTS)

http://www.who2.com/
Korisnikov avatar
By Zoe
Hehe :lol: da znas da si u pravu! :pivce:
Korisnikov avatar
By Escobar
To je moj kuboj govorio kad smo prvi put spavali zajedno.

Naravno, pogadjate i zasto, ipak je on cevek u godinama :lukavi:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by Mars
Da li sam jedini koga ovo nervira kada cujem u nekom filmu?!?

Isto koliko me nervira i potapsavanje (i inace a posebno kad vidim na filmu). Proci ce, pokusaj malo da odspavas.....isto, samo varijacija, jeftina 'emocija'.
Korisnikov avatar
By Mars
ILI! Ddesi se neka tragedija, prodju 2,3, maksimum CETIRI dana, zrtva tog neceg se zamisli i sneveseli - a taj isti lik sto ga doticnog dana terao da spava pita: "What's wrong?"

„Pa šta što nemam fakultetsku diplomu?! Kakve to ima veze?? Pa da li je MARSOVOM DUPETU potrebna nekakva diploma, nekakvo UVERENJE da je najbolje?!?“

Korisnikov avatar
By Kupper
Pa prosla su vec cetiri dana:)
Korisnikov avatar
By jukie
A isto tako i šalju ljude/likove na razne oblike counselinga i kad treba i kad ne treba, kako oni odluče da je nešto trauma ili da nije... npr. detektiv upuca 14-godišnjaka koji je predstavljao javnu opasnost (npr drži pištolj i kao kreće da podiže ruku kao da nanišani na nekoga od prisutnih) i onda se bar nekoliko epizoda kao bori sa svojom savešću jer je zaboga visoko moralna osoba i onda ima traume i svašta; a naročito ako se ispostavi da metaka nije bilo ili da to nije bio pravi pištolj; e onda celu sezonu te serije kenjka i cvili...
Kako reče Brajan iz "Moj takozvani život", ne razumem zašto mislite da bi ocene mogle da mi popuste jer je bilo pucnjave u školi, kakve to veze ima sa tim? E u toj epizodi se vidi koliko njihovi counselingi mogu da budu detinjasta glupost - svi likovi su ili počeli da pričaju o nečemu drugom što ih stvarno muči, ili su se namerno kmezili da im daju opravdanje za časove radi "duševnog bola"
Korisnikov avatar
By nEne
a mene jako nervira nacin na koji se zavrsavaju telefonski razgovori u filmovima/serijama... nekako jednostrano, kad bez dogovora, kad to jedna osoba pozeli samo kaze 'Good night' i spusti slusalicu, cak ne ceka ni da mu sagovornik odgovori...
Korisnikov avatar
By Mars
Mene u vezi toga nervira kad do debilizma lose odrade to da kada gledaoci vidimo samo jednu stranu u tom razgovoru, pa da bismo znali sta ona druga prica - ova prva sve ponavlja. Ne, ne pada kisa ovde...Da, sastanak se zavrsio...Sta zelis time da kazes da sam neodgovorna osoba?!?

Al ovo je jos i dobro kako ume da bude.

Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by demian
a mene jako nervira nacin na koji se zavrsavaju telefonski razgovori u filmovima/serijama... nekako jednostrano, kad bez dogovora, kad to jedna osoba pozeli samo kaze 'Good night' i spusti slusalicu, cak ne ceka ni da mu sagovornik odgovori...
Pa pazi - u najbogatijoj kuci jedan tel koji visi izmedju kuhinje i dnevne, svako zvoni milion puta, onaj koga zovu pod obavezno 100 godina ide prema telefonu i....ulovi pred spustanje.
Korisnikov avatar
By djo
meni je spavanje vrlo vazna stvar, u vecini slucajeva stvarno lekovita... mislim da je 'try to get some sleep' bez obzira u kom se konteksu izgovori, pre svega nezno :)

ali kljucna filmska replika je, naravno, neprevazidjeno 'let's get out of here'

film ima svoju sopstvenu ekonomiju jezika/recenice :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!