Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

... u subotu, to jest, sutra (Studentski grad. 20.00), moci cete da pogledate i jedan dobar animirani film sa GEJ tematikom.

U pitanju je holandsko ostvarenje KOLIN.
Radila ga je ekipa animatora iz Holandije, medju kojima je i jedan Beogradjanin, Dejan Nikolic, koji je u Holandiji diplomirao animacju (by the way, Dejan je moj prijatelj, a ja cu mu biti agent, koji ce voditi pregovore da taj crtac otkupi neka od ovdašnjih televizija)

Pored animacije, Dejan je radio i na psihološkom profilu karaktera, koje imate priliku da vidite na slici.

Slika

Uradjeno je 13 epizoda, ali posetioci festivala moci da pogledaju samo jednu, koji se plasirala u takmicarski deo.

Nadam se da ce odaziv biti dobar i da ce aplauz publike uticati i na mišljenje našeg žirija.

Ulaz u veliku salu u Studentskom gradu je besplatan, a takmicarski deo pocinje od 8 sati.
Pozdrav svima.

Scene iz gej crtane serije ,,Kolin''

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By djo
malo lice na ovce :)
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
ja necu moci da dodjem na fest, postoji li sansa da neko taj crtac okaci na net da mogu da skinem? ;) :)
By Ulix
crtani je bio sjajan.
Korisnikov avatar
By Mr Dee
pa.. sad.. kako kome. :pilici_rules:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by bojandjo
malo lice na ovce :)
Ma koje su to uopšte životinjke? Onaj srednji liči malo na morsko prase a onaj desni na kamilu
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!