Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Iako nigde drugo nisam pročitao tu vest, vidim u vestima GS.com da se Veran Matić izvinjava zbog emitovanja Velikog brata, i tvrdi da, iako se ta emisija ne uklapa u programsku šemu TV B92, ona služi da poveća gledanost ostalih sadržaja TV B92.

Ako stavimo na stranu da je zaista sramota što B92 emituje Velikog brata, i da je to povlađivanje najnižem ukusu i najgora moguća komercijalizacija, meni je zaista fascinantan fenomen da se Veran Matić izvinjava. I samo me zanima kakve bi komentare na B92 mogli da čitamo da je, recimo, TV Pink otkupila pravo za emitovanje ove parade neukusa.

Postajemo li mi konačno društvo u kome "para vrti gde burgija neće", i da li nam B92 pomaže u tome?
Korisnikov avatar
By Super Mario
Mislim da u toku 24sata ima dovoljno prostora i za VB i za ozbiljne emisije. Najveći trn u oku je ona argentinska sapunica kojoj baš i nije mesto na b92, naročito repriza u u 00.30h.

Direktor b92 bi trebalo da se izvini zbog čestih pretumbavanja termina i pogoršanja serijskog programa. Repriza Timofejeva u 20h u ponedeljak- to je neverovatna glupost!

Informativa (vesti+ poligraf) i VB su im trenutno najbolji segmenti programske šeme.
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Originally posted by Simor
Postajemo li mi konačno društvo u kome "para vrti gde burgija neće"...
Mi smo oduvek bili drustvo u kojem para vrti gde burgija nece i po tome nismo nikakav izuzetak, jer svuda na kugli zemaljskoj para vrti gde burgija nece.
"Veliki brat" je top of the top na svim listama gledanosti i to je dovoljna garancija da ce se jos dugo emitovati na TV-u.

Izvinjenje Verana Matica mi je apsurdno. Kome se on to izvinjava ?
Onim istim gledaocima koji se prikuju uz program njegove televizije u terminima emitovanja "Velikog brata" ?
:puzzle:
By Simor
Hajde, hajde, Seko, televizija koja se vaspostavlja kao nekakav deo pokreta za promenu srbijanskog društva teško da ima opravdanje za propagiranje najtrulijeg i divljeg kapitalizma, koji je napušten i od onih najkapitalističkijih zemalja.

Druga stvar je što B92, zapravo, nikada i nije bila jasna alternativa uvrnutom srpskom (tranzicionom, postkomunističkom) sistemu vrednosti. Zato se njima Veliki brat i nije omakao, nego mu je tu baš i mesto.
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Originally posted by Simor
Hajde, hajde, Seko, televizija koja se vaspostavlja kao nekakav deo pokreta za promenu srbijanskog društva teško da ima opravdanje za propagiranje najtrulijeg i divljeg kapitalizma, koji je napušten i od onih najkapitalističkijih zemalja.

Druga stvar je što B92, zapravo, nikada i nije bila jasna alternativa uvrnutom srpskom (tranzicionom, postkomunističkom) sistemu vrednosti. Zato se njima Veliki brat i nije omakao, nego mu je tu baš i mesto.
Ma kakve promene srbijanskog drustva, Simore ?!?!
Sest godina posle petog oktobra valjda je svima jasno da se narod ne moze promeniti.

Evo malo zvanicnih podataka:

"Gledanost Velikog Brata raste iz dana u dan. U subotu je izbacivanje Anamarije pratilo preko 1.600.000 TV gledalaca i B92 je ostavio daleko iza sebe RTS i Pink dok je trajao Veliki Brat.

U subotu je jedino gledaniji bio Dnevnik 2 dok su iza Velikog Brata - Izbacivanje ostali Film na RTS-u, španska serija na Pink-u, kviz na RTS-u i snimak Crvena Zvezda-Partizan.Po regionima Veliki Brat je najgledaniji u centralnoj Srbiji gde je ubedljivo na prvom mestu ispred Dnevnika 2 i u severnoj Vojvodini ispred Nacionalnog dnevnika TV Pink-a."
( B92 )
Korisnikov avatar
By Zoe
Ja danas procitah da je Veranu Maticu omiljeni lik Miroslav iz BB i da rado prati i navija za njega...........
Korisnikov avatar
By djo
treba da se izvini što mu je redakciju za kulturu zamenio loud and clear i yellow cab:giljotina:
By Simor
Heh, sada sam obratio pažnju na izvor vesti: Mirror B92. Mnogo, mnogo zanimljiv sajt. Dakle, nije se Matić izvinio. Profit je profit.

"Prvobitna funkcija ovog sajta, a to je bilo da skrenemo pažnju na esencijalne zloupotrebe i manipulacije B92.net, je prevaziđena pošto je ispunila očekivanja i otvorila oči indoktriniranim čitaocima koji imaju mozga u glavi. U to ime, zabavljajmo se na račun ideologije političke korektnosti koja je glavno oružje u licemernoj politici onih koji žele da drže tapiju nad ljudskim mišljenjem, preobučenih u masku liberala "

:up: :smeh:

Izvinjavam se ako sam nekog doveo u zabludu; mene je u zabludu dovela redakcija GS.com. ;)
Korisnikov avatar
By colorado
A tek oni fudbaleri amateri... pa i one karaoke... je l' oni to pokusavaju da krenu MTVijevom stazom propasti??
Korisnikov avatar
By Delete
Hehehe...zajeb`o vas Veran, imate los termin za BB, kod nas na PINK BiH mnogo bolji termini :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!