Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By ::fy::
Televizija "Avala" počeće emitovanje početne verzije programa večeras, 17. septembra, u 20 sati na bivšoj mreži Trećeg kanala, saopšteno je iz te televizije.

TV Avala biće poslovna televizija poput CNBC-a i Bloomberg-a, ali i zabavna i edukativna sa pregršt filmova, serija i show programa. Naglasak će biti na programima uživo i emisijama u kojima će gostovati najpoznatija imena iz svih sfera društvenog života.

U tehničkom smislu, gledaoci mogu da očekuju digitalnu sliku četvrte generacije i stereo ton.
Korisnikov avatar
By Zoe
Na kojoj frekvenciji?
Korisnikov avatar
PA na frekvencijama bivšeg Trećeg kanala, tamo gde sada emituje Prvi program sa naznakom "privremeno emitovanje" :yes:
Korisnikov avatar
By ManToy
Hmmm lepo, lepo a odakle ti ova informacija?
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
pa-pa RTS1 i svi dobri filmovi... :(

btw, je l' ima neko informaciju kad će RTS1 da popravi kvalitet emitovanja? kod mene se jedva vidi...
By superfly
stereo ton u srbiji- konačno!
Korisnikov avatar
By colorado
Originally posted by 2Q2Bstr8
pa-pa RTS1 i svi dobri filmovi... :(

btw, je l' ima neko informaciju kad će RTS1 da popravi kvalitet emitovanja? kod mene se jedva vidi...
i kod mene. tj. slika je dobra, ali je ton ocaj!

ali, mi cemo nastaviti da im placamo, hteli ili ne...
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by ForeverYoung
PA na frekvencijama bivšeg Trećeg kanala, tamo gde sada emituje Prvi program sa naznakom "privremeno emitovanje" :yes:
tj. kod mene na broju 13, izmedju OBN i BBC Prime
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
a je l' to definitivno? kod mene je još uvek "privremeno emitovanje". možda i oni kao Fox imaju probu samo na teritoriji BG-a.
Korisnikov avatar
By Paki
Na trenutak je "blinknuo" signal, 2 do 3 sekunde, gore desno je stajao logo AVALA, u kadru je bila neka (valjda poslovna) zgrada... Sad je crn ekran...
Korisnikov avatar
By erkondisn
vidio sam slike, logotip izgleda lijepo, u boji, posjencan i vidi se da ima tu novih tehnologija :)

iako mi se cini da su za idejno rjesenje imali 'inspiraciju' iz britanskog kanala The Vault :D
Korisnikov avatar
Televizija "Avala" počela je u nedelju u 20 časova emitovanje početne verzije programa na bivšoj mreži Trećeg kanala.

Prvu emisiju te televizije vodili su Stanko Crnobrnja i, kao gost voditelj Mića Orlović.

Medju prvim gostima te televizije bili su vaterpolo reprezentativac Srbije Vanja Udovičić, predsednik Golf saveza Srbije Aleksandar Andjelković i selektor BITEF-a Jovan Ćirilov.

TV Avala ranije je saopštila da će gledaocima nuditi širok spektar informacija od poslovnih, zabavnih, informacija iz kulture preko filmskog i serijskog do dokumentarnog programa, a da će naglasak biti na programima uživo i emisijama u kojima će gostovati najpoznatija imena iz svih sfera društvenog života.

MONDO
Korisnikov avatar
By Zoe
Sad je Sting na Avali........
Korisnikov avatar
By mmiki
AVALA- ocekujem dosta, videcemo...
Korisnikov avatar
By KiWi
Ima li ta televizija zvaničnu prezentaciju? Kako ćemo se informisati o programu?
Korisnikov avatar
By Rei
naglasak ce biti na programima uživo i emisijama u kojima će gostovati najpoznatija imena iz svih sfera društvenog života.
WOW :wow:
Ovako neshto josh nismo imali. :klap: Hvala ti avalo! :hail: Tri puta ura za avalu! :hiphip:

:nokti: :nokti: :nokti:
Korisnikov avatar
By ManToy
A jel to oni nemaju jos uvek svoju zgradu/studio pa snimaju program u Com Tradeovoj zgradi? Nisam odusevljen... za sad. Stereo zvuk?!
By fazza
Za pochetak: jadno! Nisam nishta ni ochekivao od Avale, pa se tako nisam ni
mogao razocharati. Mnogo se zurilo da bi televizija pochela sa emitovanjem,
tako da sve ovo ne lichi na Bog zna shta, ali isto tako ni ne obecava nishta
spektakularno. Televizija se nalazi u ComTrade-ovom centru na Novom Beogradu,
privremeno, dok se ne zavrshi studio i rezija u zgradi Borbe na Trgu Nikole
Pashica. To shto se hvale "digitalnom slikom" chetvrte generacije nishta
specijalno ni ne znachi, jer emituju analogno, tako da je to qrac zivi. Shto se
tiche stereo tona, opet ne kapiram shta je tu tako nesvakidashnje?!

Barem za sada, ostace negde na kraju liste tv kanala...
Korisnikov avatar
PA dobro, ovo je tek probno emitovanje - ne zaboravite da ova televizija nije postojala do juče. Za sada ništa spektakularno nisam video, međutim s obzirom da je ovo prva legalna TV stanica u Srbiji zaslužuje moje poštovanje! Kažu da će to biti jedna urbana televizija namenjena građanskoj populaciji :dance:
Korisnikov avatar
By ManToy
Pa nema stereo zvuka... jos uvek.
Korisnikov avatar
By ogi_ns
Originally posted by fazza

koji su ti kanali na vrhu liste?
By fazza
Originally posted by ForeverYoung
PA dobro, ovo je tek probno emitovanje - ne zaboravite da ova televizija nije postojala do juče. Za sada ništa spektakularno nisam video, međutim s obzirom da je ovo prva legalna TV stanica u Srbiji zaslužuje moje poštovanje! Kažu da će to biti jedna urbana televizija namenjena građanskoj populaciji :dance:
Prva legalna nacionalna televizija, vec je prekshila zakon emitujuci Stingovu
zurku, odnosno njegov prateci studijski album iz 2003. bez titla, nelegalno.
By fazza
Originally posted by ogi_ns
Originally posted by fazza

RTS 1 i 2, B92. Televiziju inache slabo gledam zadnjih par meseci, tako da
u proseku ispred tv-a provedem oko sat vremena nedeljno. :)
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by ogi_ns
Kod mene vrh liste ne znači ništa... pravim spisak šta ću da gledam, a ako baš ostanem ispred Tv pa treba da klikćem daljinskim, onda idem od 19 prema napred (tj manjim brojevima)... kad dodjem na nulu idem dalje na 89 itd do 83. Ali obično se zaglavim na BBC prime ili hrt2...
imam problem sa stanicama kojima ne mogu da pohvatam program, npr. Animal Planet (ko zna koju verziju mi primamo, i nigde je na internetu nema, a onaj program na sbb sajtu jednostavno nije tačan)...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!