Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
Već neko vreme imam utisak da većina moje okoline koristi ''Vi'' iz navike, a ne zbog stvarnog poštovanja sagovornika ... sada sam uveren u to. U daljem tekstu imena i godišta su modifikovana, zbog diskrecije. Sve ostalo je verodostojno.

Uloge:
Koleginica1 (zvaćemo je Katja, 50god)
Koleginica2 (zvaćemo je Verka, 24god)

Verka ulazi besna u kancelariju, sa nešto para u ruci...

Katja: Kad pre... obično je red u banci... nije te bilo svega pola sata...
Verka: Ma pizda li Vam materina! Izbaciše me iz reda zbog Vašeg jebenog kredita! Štikla mi je pukla a i ''bretele'' su mi pokidali! Kajš mi je spao... Da mi nije koleginice iz prizemlja nikad ne bih prošla! Da se jebete i Vi i Vaši zahtevi! Morate da ga podnesete sama. Recite šefu da sam otišla kući, neka mi ovo zavede kao slobodan dan!

P.S. Dobro sam napisao, rekla je ''morate da je podnesete sama''.

:eya:
Korisnikov avatar
By Dina
Eh da vise ljudi hoce da mi se obraca sa Vi pa makar i iz navike :wink: Nemam ja taj utisak... Ja svaki put poludim kad udjem u prodavnicu ili butik a prodavacica mi se obraca sa ti... Tesim sebe da je to zato sto jos izgledam mladoliko ali vise bih volela da ne moram da se tesim nego da mi se obracaju sa vi kako se i ja njima obracam. Onda poslovni partneri, ako smo se dva puta culi prelazimo na ti... Ja uopste ne vidim razlog zasto bismo uopste ikad presli na ti. Inace "vi" kako ja vidim ne znaci samo postovanje, nego oznacava sluzben odnos, tj. da osoba sa kojom si u takvom odnosu ne raspravlja o tvojim intimnim pitanjima, da ti nije bliska. A ovaj razgovor koji si ti opisao se u mom zivotu ne desava ni na vi, ni na ti :wink:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
kakve veze tvoja nesposobnost apstrakcije ima sa ovim folderom?!
By ~ Le Saint X ~
Ja mislim da u navedenom slucaju Vi se odnosi na sve osim mene koji sam VASA zrtva!

Inace, i ja nisam stekao utisak da iko vise upotrebljava VI...

A neki ljudi bi morali tako da se obracaju nekim drugim ljudima...ili konkretno meni jer ja nisam cuvao ovce sa tim nekima... i ne zelim da se bilo kako intimiziram ...pa makar i preko upotrebe zamenice!
Korisnikov avatar
By Dina
Ono sto meni nije jasno je zasto je ljudima nekako tesko da se obracaju sa vi? Takodje i kad to savladaju tesko se odvikavaju da se u sluzbenoj komunikaciji ljudi oslovljavaju prezimenima pa im se jos dodaje gospodine ili gospodjo, da se ne koriste reci kao vazi, zdravo, cao... Mene su to ucili sa cetiri godine a ja dolazim u situaciju da odraslim zenama u firmi to pricam i jos me gledaju kao sta ja tu nesto izvodim...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!