Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Ugledni nemački pozorišni časopis Teatar Hojte (Theater heute) proglasio je dramsku spisateljicu Biljanu Srbljanović za dramu "Skakavci", najboljim inostranim piscem u sezoni 2005/2006.

Pored naše autorke, na listi najuspešnijih inostranih dramskih pisaca su i Amerikanac Nil Labjut (drame This Is How It Goes i Fat Pig) i Britanac Sajmon Stefens (On the Shore of the Wide World i Motortown).

U donošenju odluke učestvovalo je 38 renomiranih kritičara.

Biljana Srbljanović je "Skakavce" napisala po narudžbini Jugoslovenskog dramskog pozorišta.

Praizvedba drame je bila na Velikoj sceni JDP-a 26. aprila 2005. godine.

Jugoslovensko dramsko pozorište je predstavom Skakavci otvorilo Bijenale nove evropske drame u Vizbadenu u junu ove godine.
b92

--------------------

Nasla se u elitnom drustvu, nema sta. :)
No, na stranu to: ova predstava ima prelepo napisan dijalog, secam se da me je to odusevilo mozda najvise od svega. A plus, Svetozar Cvetkovic glumi pedera. :) I to kako...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
i jedna je od glavnih komentatora Queerinog bloga! njih dvoje su kao nokat i prst na B92. :trep:

svaka čast Biljani! oduševila me je vest danas na B92. mislim da su Skakavci izvanredni, u svakom slučaju vredi pogledati izvođenje JDP-a. mislim da je predstava dobila glavnu nagradu ovogodišnjeg Sterijinog pozorja. predstava je takođe bila izvođena u verziji HNK, a i ta izvedba je dobila nagradu.
Korisnikov avatar
By Tweety
jedino sto mogu reci je svaka cast!
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by Tweety
jedino sto mogu reci je svaka cast!
ptichice mozes reci slobodno jos nesto
Korisnikov avatar
By ns.happy
pozdravicu je onako kako zasluzuje: aplauzom... :peace:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!