Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Delete
Thanks na obavestenju!
Korisnikov avatar
By Draco
LoooL, vec sam skinula nekih osam knjizica :yay:

Opeljesicu ih! :eevil:
Korisnikov avatar
By Delete
Draco, ne preteruj, moras imati malo vremena i za ucenje!
Korisnikov avatar
By Laika
Glejte luđaka! Ja skinula već preko šest stotina fajlova :luda:
Od Beowulfa, preko Aristotela, Platona, Epikteta, Loka, Kanta, Hobsa, Makijavelija, Federalističkih spisa, Magna karte, Istorije iračke državnosti, Rusoa, Pejna, Berka, Adamsa, do Šekspira, Poa, Jejtsa...
Sad sam jako vesela, a pritom imam još fore! Biće ih najmanje dve iljade :ugriz:
By Simor
Ja sam downloadovao Selections from American Poetry by Margeret Sprague Carhart.

A ako ste zainteresovani/e za free pdf knjige, evo još jedan link:
Planet PDF - Free PDF eBooks.
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by Laika
Od Beowulfa, preko Aristotela, Platona, Epikteta, Loka, Kanta, Hobsa, Makijavelija, Federalističkih spisa, Magna karte, Istorije Iračke državnosti, Rusoa, Pejna, Berka, Adamsa, do Šekspira, Poa, Jejtsa...
Sad sam jako vesela, a pritom imam još fore! Biće ih najmanje dve iljade :ugriz:
slobodno mi prosledi sto ne skinem sama :) ja skinula nekih sto i malce preko fajlova..
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by Delete
Draco, ne preteruj, moras imati malo vremena i za ucenje!
pa to ti dodje ucenje, zar ne?
Doduse, nisam skidala nista arheolosko, samo filozofiju, antiku i generalno knjizevna dela koja mi fale.. =/

Nasla sam dve knjige koje su M.N.O.G.O. uticale na mene kad sam bio mini - Schopenhauer - The art of controversy i Dostojevski - Kockar tako da sam sad :yay:
Korisnikov avatar
By Laika
Originally posted by Draco
Originally posted by Laika
Od Beowulfa, preko Aristotela, Platona, Epikteta, Loka, Kanta, Hobsa, Makijavelija, Federalističkih spisa, Magna karte, Istorije Iračke državnosti, Rusoa, Pejna, Berka, Adamsa, do Šekspira, Poa, Jejtsa...
slobodno mi prosledi sto ne skinem sama :) ja skinula nekih sto i malce preko fajlova..
Dogovoreno ;) :obraz:
Korisnikov avatar
By Atlona
Za skidanje vise knjiga odjednom sa sajtova je zgodan fleshget, samo stisnes donwload all i on skine sve sa te stranice. Meni se spusta ukupno oko 5000 knjiga, ali nece biti sortirane tj. moracu da ih sredim posle, a kad se to desi mogu da saljem razlike :D
Korisnikov avatar
By Draco
Jel Fleshget onaj programcic gde mozes da odredis 'dubinu' do koje ti skida? Ako jeste, koristila sam ga i smor mi je jer skine i tonu necega sto mi ne treba. =/
Korisnikov avatar
By Atlona
Jel Fleshget onaj programcic gde mozes da odredis 'dubinu' do koje ti skida? Ako jeste, koristila sam ga i smor mi je jer skine i tonu necega sto mi ne treba. =/
Da, moze i to, cini mi se. Al' mozes da koristis onu opciju da ti skine samo sve dostupne pdf-ove ili cak na njemu da vidis sta sve ima na toj stranici pa da stikliras... mada i to ume da bude smor :)
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by Atlona
Da, moze i to, cini mi se. Al' mozes da koristis onu opciju da ti skine samo sve dostupne pdf-ove ili cak na njemu da vidis sta sve ima na toj stranici pa da stikliras... mada i to ume da bude smor :)
Sorry na offtopicu, ali moram jos jedno pitanjce - koliko mu treba vremena da skine sve .pdf fajlove sa jedne strane? Ja sam ga koristila samo sa tekstualnim stranama tj. sajtovima tako da je skidao normalno ali ne znam koliko uspori pri prevlacenju tolikih bajtova..?
Korisnikov avatar
By Atlona
@Draco

Imas na njemu opciju da namestis brzinu kojom hoces da skidas, pa onda on to moze da skine za par minuta ili 3 sata (doduse zavisi i kolike su knjige). Kod mene na kompjuteru jos radi i eMule i jos neki programi pa sam ja stavila mali protok. Inace, to je ona ikonica ljubicaste boje koja lici na telefon (makar meni :D ), ako imamo isti skin trebalo bi da je i kod tebe ista.

Inace sto se tice knjiga, ja sam skinula nebrojano sa blackmask.com dok je radio. Bilo je preko 20 000 knjiga u 6 razlicitih formata (pdf, doc...) i cini mi se da su bili vise fer sto se tice deljenja knjiga. Na ovom sajmu ima dosta restrikcija i vecina mi nisu interesantne knjige, mada je cinjenica da ih ima puno i da svakako mora bar nesto da se nadje...
Korisnikov avatar
By Draco
Tnx :spin:

Ontopic:
Kad skinem sve sto sam namerila, utorentiću ga pa cem da bachim na net ako nekome treba a nije stigao da skine.
Korisnikov avatar
By Atlona
ql :D

Mislim da nas ceka poveca razmena za neko vreme...
Korisnikov avatar
By Veverica
Za skidanje vise knjiga odjednom sa sajtova je zgodan fleshget, samo stisnes donwload all i on skine sve sa te stranice. Meni se spusta ukupno oko 5000 knjiga, ali nece biti sortirane tj. moracu da ih sredim posle, a kad se to desi mogu da saljem razlike :D

Ja tek sad vidim ovu temu...
Kriva sam, nisam svracala meeseeeecima na forum...
Ima li sanse da mi recnes te knjigice i posaljes postom? :smilegrin:
Sutra palim za Nis i vracam se za desetak dana pa ti se javim tad, m?
Korisnikov avatar
By Atlona
Originally posted by TDN

Ja tek sad vidim ovu temu...
Kriva sam, nisam svracala meeseeeecima na forum...
Ima li sanse da mi recnes te knjigice i posaljes postom? :smilegrin:
Sutra palim za Nis i vracam se za desetak dana pa ti se javim tad, m?
Pa mislim stvarno da se stidis ;)

Naravno da vazi, posaljem ti u2u.

:zastava:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!