Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Insorcer
...zanima me sta ko misli na temu ovog filma...
...maximalno je neredovan....priznajem da sam "odlepio" na isti...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
gledao sam ga nedavno. to je jedna solidna drama koja (poput Brokeback Mountaina) ne bi imala šta da ponudi da se ne radi o "druga?ijoj" osobi. nemam baš visoko mišljenje o filmovima koji pucaju na samo jedan kvalitet.

film je vizuelno dopadljiv, muzika je prili?no "catchy", a pri?a - ve? toliko puta ispri?ana, je dovoljno dinami?na da održi vašu pažnju. s obzirom na vrlo mali budžet (oko $1 milion), nisam o?ekivao mnogo, no draga Felicity je svoj posao odradila odli?no.

pogledajte ovaj film, ali bez velikih o?ekivanja.
Korisnikov avatar
By Super Mario
Film je odli?an za razliku od Brokeback Mountaina koji je favorizovano sranje.

Transamerika je upe?atljivo odraðena drama o neshva?enom pojedincu koji ne želi osude ve? pomo?. Felisiti je bila odli?na, momak koji joj glumi sina takoðe. Jaka paralela dva na?ina postizanja zacrtampg cilja i ukazivanje na najzna?aji izbor ?oveka- na slobodu da živi svoj život kako želi.
Dok Felisiti radi u fast food-u da bi sakupila pare za operaciju, sin isto postiže prostitucijom. Ona mu ne sudi, ve? suptilno ukazuje na drugi put a da mu pritom ne kontroliše život.
Ubedljivo najkomi?niji lik je Felistina bogata i posesivna majka, sa legendarnom re?enicom "Mi te volimo, ali te ne poštujemo".

Ukratko film izmeðu smeha i suza, obavezno pogledati. Obavezno!
Korisnikov avatar
By Insorcer
Originally posted by Super Mario
Film je odli?an za razliku od Brokeback Mountaina koji je favorizovano sranje.

Transamerika je upe?atljivo odraðena drama o neshva?enom pojedincu koji ne želi osude ve? pomo?. Felisiti je bila odli?na, momak koji joj glumi sina takoðe. Jaka paralela dva na?ina postizanja zacrtampg cilja i ukazivanje na najzna?aji izbor ?oveka- na slobodu da živi svoj život kako želi.
Dok Felisiti radi u fast food-u da bi sakupila pare za operaciju, sin isto postiže prostitucijom. Ona mu ne sudi, ve? suptilno ukazuje na drugi put a da mu pritom ne kontroliše život.
Ubedljivo najkomi?niji lik je Felistina bogata i posesivna majka, sa legendarnom re?enicom "Mi te volimo, ali te ne poštujemo".

Ukratko film izmeðu smeha i suza, obavezno pogledati. Obavezno!
:klap: :klap: :klap: :hail: :hail:

...sta bi tek Luigi rekao na film ?! :tumble:
Korisnikov avatar
By Super Mario
ja bih rekao još par impresija ali ne bih da pokvarim užitak ljudima koji nisu gledali :slika:
Korisnikov avatar
By Insorcer
..... mislim da se ugodjaj ne moze pokvariti... ja i da sam cuo celu pricu... sumnjam da bi' se manje "odvalio" na film....
Korisnikov avatar
By Insorcer
konacno film o gay i transgender ljudima koji nisu prikazani kao drustveno nepodobni i kao glavni izvori HIV-a (setim se samo The 24th Day...i pripegla mi se)... makar da ih na sat ipo prosecan Srpski gledalac dozivi kao ravnopravne sa ostatkom sveta ... mislim da bi svaka prava keva "zveknula" na film... bash je onako full-porodican
Korisnikov avatar
By Super Mario
Ne zaboravi onaj poljubac, tu se prešla granica porodi?nog filma. Kao i scene snimanja "filmova" iako nije bilo gej poljupca ;)
Korisnikov avatar
By Insorcer
...mozda si u pravu...njih sam potpuno smetnuo s'uma,mada imam utisak da te pomenute scene nekako najmanje odredjuju film...
Korisnikov avatar
By Super Mario
Da, pažljivo su snimljene ali ipak su tu. Film možda nije štivo za porodicu na okupu, ali jeste za sve ?lanove porodice. JBG ipak je ovo licemerna Srbija :ccn:
Korisnikov avatar
By djo
i meni se jako dopao.... joooj gde li mi je taj cd.... :doh:
Korisnikov avatar
By djo
hehe... znam:beba:
By Ulix
Originally posted by 2Q2Bstr8
gledao sam ga nedavno. to je jedna solidna drama koja (poput Brokeback Mountaina) ne bi imala šta da ponudi da se ne radi o "druga?ijoj" osobi. nemam baš visoko mišljenje o filmovima koji pucaju na samo jedan kvalitet.
Pored price (tog "jednog" kvaliteta), Brokeback Mt. nudi i gotovo savrsenu reziju Ang Lee-a. Malo li je?
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Svideo mi se film, gluma, sve sam uspeo da dozivim kao da sam bio tamo, tada...a nisam. Znachi s razumevanjem, ne sa zeljom.
By Simor
Originally posted by Ulix
Pored price (tog "jednog" kvaliteta), Brokeback Mt. nudi i gotovo savrsenu reziju Ang Lee-a. Malo li je?
Slažem se.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
da, da, Ang Lee, pa ?ak osam nominacija, pa ?ak tri oskara... što opet ne diže film na neki viši nivo od osrednje melodrame.
Korisnikov avatar
By sunshine
Taj film ne može da se ne svidi nekom. Jako je slatko napravljen. No jest da je totalno queer :zastava: I odli?na gluma... I like it! :love:
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Ulix
Originally posted by 2Q2Bstr8
I meni se Brokeback Mountain svideo...prilichno...
Korisnikov avatar
By M M and I
Svideo mi se i Transamerica. Gledao sam ga u februaru pre evropske premijere kad je prikazan na Göteborgs Filmfestival...
Rado bih ga ponovo gledao...:smug:
Korisnikov avatar
By Oziris
Mene nesto Brokeback nije dojmio, za razliku od Transamerice... Felicity je carica!!!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!