Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By IriS
Slika

od 15. maja, svakog radnog dana u 20:00 na TV B92

Kada kometa koja prolazi pored zemlje promeni svoju putanju i krene prema Zemlji, panika se nezadr�ivo �iri i ljudi veruju da je sudnji dan do�ao. Me�utim, kometa ne pada na zemlju, ve? usporava, lebdi u zemljinoj orbiti neko vreme, na kraju pada u jezero na severu Amerike i 4400 ljudi izazi iz zaslepljuju?e bele svetlosti. Sve su to ljudi razli?itih godina za koje se verovalo da su mrtvi ili nestali a niko od njih nije ostario ni dan, od trenutka kada su poslednji put vi�eni. Iako isprva ne izgleda, uskoro postaje jasno da se ovih 4400 ljudi vratilo na zemlju sa noviim, specijalnim mo?ima - neki od njih su natprirodno sna�ni, drugi imaju isceliteljsku mo?, tre?i mogu da predvide budu?nost. Ovi ljudi koji se se?aju samo svog pro�log �ivota, sada moraju da se suo?e sa izazovima koje sada�njica nosi. Oformljena je organizacija koja ima zadatak da ih prati, a na njenom ?elu nalaze se istra�itelj Tom Boldvin i doktorka Dijana Skouris. Tom je u ?itavu pri?u u�ao iz li?nih razloga, budu?i da je njegov ne?ak �on jedan je od 4400 otetih. Grade?i svoju istargu, slu?aj po slu?aj, Tom i Dijana polako po?inju da razja�njavaju misteriju nestanka 4400 ljudi. Na svoje iznena�enje, otkri?e da ih nisu oteli vanzemaljci...
Korisnikov avatar
By IriS
Jel gledao neko?

Večeras je bila prva epizoda... čini mi se da je serija veoma zanimljiva... žanrovski je naučna fantastika/drama... malo podseća na Dosije X, ali samo malo...

:)
Korisnikov avatar
By Hybrid
Ja gledao nekoliko puta... i onako... nista spec, ali OK pred spavanje... :D
Korisnikov avatar
By Zoe
Gledala sam ja..........nisam bas pala na dupe, ali mozda pogledam jos koju.......samo da vidim ko ih je oteo :lol:
Korisnikov avatar
By IriS
pa, nisam ni ja pala na dupe... ali je zanimljivo celo to iščekivanje... gde su bili sve to vreme... spUkiiiiiiiii :kokice:
Korisnikov avatar
By Hybrid
Ali njih u stvari nisu oteli vanzemaljci, jel?
Bar to kazu u najavi :jerry:
Korisnikov avatar
By IriS
pa valjda nisu, bolje bi im bilo da nisu :lol: jer tako ne bi bilo zanimljivo... oću bwe neku teoriju zavere :zavera:
Korisnikov avatar
By Hybrid
Onda nema ko drugi, nego neka americka... tajna drzavna sluzba... ili ruska :lol:
Korisnikov avatar
By IriS
ili kineska :eureka:

svejedno, čekam kraj serije, da vidim da li ću da se razočaram :lol:
Korisnikov avatar
By Hybrid
AAAaaa, sad tek vidim da pise da je od danas u 20h.... prosle nedelje je bila oko ponoci, tad sam je gledao :luda:
Korisnikov avatar
By Rei
Ja se uplashio da idesh na spavanje u devet :D

Elem zaplet mi zvuchi bledo i neuverljivo... Videcu kakva je serija, ionako nema nishta pametno da se gleda u 20h, a nisam gledao veheras..
By just!N
...ja sam kao poceo da pratim.. :nokti: :zev2:
Korisnikov avatar
By Delete
Mozda i odgledam, cisto da se mogu ukljuciti kao ravnopravan clan ove konverzacije :)
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by REI
Ja se uplashio da idesh na spavanje u devet :D
I ja procitala Hybridov prvi komentar pa razmisljam kako su na ovom forumu fina deca, vec oko osam razmisljaju kako da se uspavaju, serija - pa u krevet :smeh:

Inace, sinoc sam prekasno videla ovu temu ali veceras cu gledati - deluje zanimljivo...
Korisnikov avatar
By KiWi
gledao sam par epizoda.. ok je..
Korisnikov avatar
By Dina
Nema serije... Ja sam bas htela da gledam tek pocese da pricaju nesto o fudbalu u Parizu, kao nesto jako vazno :drama: Ne kazem, mozda nekom to i jeste ali ja sam cekala seriju, fudbal me krajnje ne interesuje...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!