Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By ::fy::
Ovaj LONGMAN-ov Englesko-Engleski re?nik je zaista fenomenalan. Svi pojmovi uneti na engleskom jeziku su podrobno objašnjeni na istom uz primere u re?enicama.

Na primer, ako unesete re? DICK, dobi?ete izmeðu ostalih i slede?e objašnjene "an offensive word for a stupid annoying person, especially a man".

Re?nik se nalazi na slede?em sajtu:

Korisnikov avatar
By KiWi
superiška ... hvala za link :)
Korisnikov avatar
By colorado
jupi! Ima rec shimmy. S tom recju uvek ocenjujem koliko mi je neki recnik koristan. Ako ima, onda znaci da je dovoljno temeljan. :)
Korisnikov avatar
By Rei
Od online englesko-englesih rechnika koristim Merriam Webster online www.m-w.com
Ima i quicksearch engine za Firefox. :)

Inache imam i originalni MacMillan englesko-engleski rechnik na cd-u, ima bash veliku bazu sa podosta ruzhnih rechi (i to su rechi after all :P ). :)

------------

Elem, ovo mi nije za tehnologiju pa prebacujem u kulturu.
REI, moderator.
Korisnikov avatar
By colorado
Merriem-Webster je isto odlican, ali me kod njega nervira fonetska transkripcija koju ne poznajem. No, kod Longmana me nervira jer je Britanski i prilicno zanemaruje ostale narode. Npr, u Longmanu ne mogu da nadjem nijedno indijansko pleme.
By Ulix
Originally posted by colorado
jupi! Ima rec shimmy. S tom recju uvek ocenjujem koliko mi je neki recnik koristan. Ako ima, onda znaci da je dovoljno temeljan. :)
Imam instaliran Oxford Genie recnik koji mi je u euforiji nalik visestrukom orgazmu preporucila prijateljica, profesorka engleskog. Meni nije bio narocito koristan jer ono sto mi je trebalo tu nisam nasao, ali, dobra vest - ima rec shimmy! :)
Korisnikov avatar
By Oziris
Same here - Oxford Genie :)
Korisnikov avatar
By Atlona
Odlican, hvala za link.
Da li bi neko mogao da mi preporuci koji recnik (i gde da ga nadjem) da instaliram u kompjuter a da nije Oxford?
Korisnikov avatar
By colorado
Imam ja neki Kembridzev, ali ga nisam testirao. Hoces?
Korisnikov avatar
By Atlona
Originally posted by colorado
Imam ja neki Kembridzev, ali ga nisam testirao. Hoces?
Naravski, hvala :klap: :love:
Korisnikov avatar
By Katengl
Ja koristim pulchritude. :) Imam Oxford Genie, ali sam dobio skoro MacMillan Dictionary for Advanced Learners sa CD-om i odusevio sam se. Jedno 5 puta je bolji od Oxforda.
By Thomas
Imao sam taj Longmanov recnik. Komplet i original. Dobio ga uz recnik, al mi jbg. pukao disk. :jbg:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!